chocorellos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2023 στις 12:42 ΜΜ, manolis940 είπε Λίγο Internet Explorer αλλά τώρα μου ήρθε φλασιά και αν θυμάμαι καλά για να μην έχει προμήθεια θα πρέπει να κάνεις πληρωμές με την επαγγελματική χρεωστική κάρτα της Viva τα λεφτά που δέχτηκες. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει ένα επαγγελματία κάτι τέτοιο. Ειδάλλως οι προμήθειες είναι αυτές που γράφει ο τιμοκατάλογος της Viva. Δεν έχει πάγια ούτε χρεώνεται η εφαρμογή. Η προμήθεια κειμένετε από το 1,16% έχω 1,69% και η ελάχιστη προμήθεια είναι 0,03€. Ψάξε τιμοκατάλογος Viva και 1ο ή 2ο αποτέλεσμα θα στο εμφανίσει. Γιατί να μην σε βολεύει να πληρώνεις από την επαγγελματική? όσα και να είναι τα λεφτά που σε πληρώνουν (500-1000-10000/μηνα) γιατί να μην πληρώσεις για να πάρεις πίσω το 1.69%? ξερει κάνεις έξοδα/προμηθειες για αποστολή σε άλλες τράπεζες? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από chocorellos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως η Nexi που συνεργάζεται η Alpha bank για το soft pos για κινητά, χρεώνει 29,76 το χρόνο "έξοδα συντήρησης 12μηνου"!! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από jimmy1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorellos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jimmy1966 είπε Πάντως η Nexi που συνεργάζεται η Alpha bank για το soft pos για κινητά, χρεώνει 29,76 το χρόνο "έξοδα συντήρησης 12μηνου"!! soft pos μου είπαν και από πειραιως με 3.9+φπα προσφορά τον μήνα,για "αγορα" pos μέχρι τέλος του έτους. αλλά δεν έχει κάποια άλλη χρέωση απόκτησης του. στην alpha μου είχε κάνει κακή εντύπωση πως για κάθε χρήστη soft pos ήθελε 30 ευρώ τον μήνα αν δεν κάνω λάθος εγώ κλείνω προς viva πάντως. και ας έχει κοντά το 1.5% προμήθεια την οποία θα την παίρνω πίσω από ότι κατάλαβα με τις αγορές/πληρωμες μου με την κάρτα της viva. απλά δεν ξέρω τι προμήθειες έχει για αποστολή χρημάτων σε πειραιως, εθνική και alpha ή πληρωμή λογαριασμών ρεύματος Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από chocorellos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, chocorellos είπε soft pos μου είπαν και από πειραιως με 3.9+φπα προσφορά τον μήνα,για "αγορα" pos μέχρι τέλος του έτους. αλλά δεν έχει κάποια άλλη χρέωση απόκτησης του. στην alpha μου είχε κάνει κακή εντύπωση πως για κάθε χρήστη soft pos ήθελε 30 ευρώ τον μήνα αν δεν κάνω λάθος εγώ κλείνω προς viva πάντως. και ας έχει κοντά το 1.5% προμήθεια την οποία θα την παίρνω πίσω από ότι κατάλαβα με τις αγορές/πληρωμες μου με την κάρτα της viva. απλά δεν ξέρω τι προμήθειες έχει για αποστολή χρημάτων σε πειραιως, εθνική και alpha ή πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και εγω viva θα προτεινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss42ss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Και η cardlink έχει «προσφορά» το A920Pro στα 345€ με 1,15% προμήθεια χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος, και η εκκαθάριση γίνεται μέσα σε 3 μέρες σε οποιαδήποτε συστημική τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, chocorellos said: και ας έχει κοντά το 1.5% προμήθεια την οποία θα την παίρνω πίσω από ότι κατάλαβα με τις αγορές/πληρωμες μου με την κάρτα της viva. απλά δεν ξέρω τι προμήθειες έχει για αποστολή χρημάτων σε πειραιως, εθνική και alpha ή πληρωμή λογαριασμών ρεύματος Προσοχή, το cashback αφορά μόνο την επαγγελματική κάρτα όχι τη προσωπική. Αλλά για τα τιμολόγια του γραφείου και τους λογαριασμούς του είσαι κομπλε. Για τις συναλλαγές μέσω Viva, έχεις χρέωση 0,3€ για κάθε συναλλαγή. Τα λεφτά τα στέλνεις σε οποιοδήποτε ελληνικό λογαριασμό με 1,5€ με χρέωση OUR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdent Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι κάτοχος pos εθνικής τράπεζας της Ελλάδας και σήμερα χρεώθηκα 96€ κόστος ετήσιο πάγιο. Τι ακριβώς είναι αυτό γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBoldog Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, panosdent είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι κάτοχος pos εθνικής τράπεζας της Ελλάδας και σήμερα χρεώθηκα 96€ κόστος ετήσιο πάγιο. Τι ακριβώς είναι αυτό γνωρίζει κάποιος; Καλημέρα Καλημέρα πήγαινε στο παρακάτω τόπικ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos_z Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 6:04 ΜΜ, SilentVoice είπε Αυτό με τα παράβολα εχει ξεφύγει. Ζητάνε μεγαρόσημο και χαρτόσημο , 2 παράβολα , για μια online εκδοση πιστοποιητικού κοντά στα 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δες και αυτό: https://www.mypos.com/el-gr/agora-termatiko-pos ψάχνοντας και εγώ ποιος συμφέρει καλύτερα για προμήθεια pos βρήκα το συγκεκριμένο thread και επισκέφθηκα και την παραπάνω σελίδα... καταρχήν εντυπωσιακό το ότι από το Σεπτέμβριο που έχει γίνει η ανάρτηση αυτή, η ελάχιστη εφάπαξ τιμή έχει τώρα ανέβει από τα 29 στα 39 ευρώ (δηλαδή 35%)...μακάρι όλοι να μπορούσαμε να αυξήσουμε την αμοιβή μας με τον ίδιο ρυθμό... επίσης, δεν ξέρω πόσοι εδώ χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά θα πρέπει να σχολιάσω ότι η σελίδα είναι μια μετάφραση (προσεγμένη μεν, μετάφραση δε) και πρέπει να ανατρέξει κανείς στο link "νομικά θέματα" για να δει ότι "myPOS Limited is a private limited company incorporated in Ireland"... Δεν ξέρω εαν αυτό καλύπτει τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ για λειτουργία pos από επαγγελματία...συν το ότι προσωπικά θα προτιμούσα συνεργασία με κάποιον που έχει φυσική παρουσία στην Ελλάδα και αν χρειαστεί μπορείς να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο από κοντά και όχι με mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Στις 16/12/2023 στις 3:28 ΜΜ, chocorellos είπε soft pos μου είπαν και από πειραιως με 3.9+φπα προσφορά τον μήνα,για "αγορα" pos μέχρι τέλος του έτους. αλλά δεν έχει κάποια άλλη χρέωση απόκτησης του. στην alpha μου είχε κάνει κακή εντύπωση πως για κάθε χρήστη soft pos ήθελε 30 ευρώ τον μήνα αν δεν κάνω λάθος εγώ κλείνω προς viva πάντως. και ας έχει κοντά το 1.5% προμήθεια την οποία θα την παίρνω πίσω από ότι κατάλαβα με τις αγορές/πληρωμες μου με την κάρτα της viva. απλά δεν ξέρω τι προμήθειες έχει για αποστολή χρημάτων σε πειραιως, εθνική και alpha ή πληρωμή λογαριασμών ρεύματος Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις δωρεάν έμβασμα στην περίπτωση όπου πας τα χρήματα από VIVA σε Revolut και από Revolut σε άλλη τράπεζα. Κάνω πολλές φορές εμβάσματα (όχι για επαγγελματικούς σκοπούς) με αυτό τον τρόπο. Σε άλλη επιχείρηση πάντως όπου με βολεύει η κάρτα, μάλλον εκεί θα καταλήξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DooM_STeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 ρε παιδια, ξέρει κανείς αν μπορείς να δηλώσεις για POS στην ΑΑΔΕ τα sumup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neofitosgr78 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου https://www.merchant-shop.gr/proionta/live-pay/ Χωρίς πάγιο με εφαρμογή στο κινητό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasdi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κάποιος αν στα pos της viva υπάρχει κάποια μηνιαία χρέωση για συντήρηση η οτιδήποτε άλλο; Επίσης αν δεν χρησιμοποιείς το pos για κάποιους μήνες υπάρχει κάποιο τέλος αδράνειας που πληρώνεις; Τέλος αυτά που ρώτησα ισχύουν και στην περίπτωση που αντί για αγορά pos κατεβάσω την εφαρμογή που γίνεται το κινητό pos; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Vasdi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorellos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 11/1/2024 στις 12:18 ΜΜ, Vasdi είπε Γνωρίζει κάποιος αν στα pos της viva υπάρχει κάποια μηνιαία χρέωση για συντήρηση η οτιδήποτε άλλο; Επίσης αν δεν χρησιμοποιείς το pos για κάποιους μήνες υπάρχει κάποιο τέλος αδράνειας που πληρώνεις; Τέλος αυτά που ρώτησα ισχύουν και στην περίπτωση που αντί για αγορά pos κατεβάσω την εφαρμογή που γίνεται το κινητό pos; Ευχαριστώ. την έχω κανένα μήνα την εφαρμογή αλλά από όσο ξέρω δεν έχει χρέωση... μέχρι στιγμής είχα κάτι εισπράξεις 80 ευρώ, μου κράτησαν 1.69% αλλά επειδή έβαλα βενζίνη ένα πενηντάρικο μου επέστρεψαν τις κρατήσεις για τα πενήντα ευρώ δηλαδή 0.84€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Η εφαρμογη της Viva στο κινητο που εκτελει χρεη POS θα δηλωθει στην ΑΑΔΕ απο την ιδια τη Viva ή πρεπει εμεις να το δηλωσουμε στην πλατφορμα; Οποιος ξερει ας γραψει παρακαλω, γιατι εχω βαλει την εφαρμογη στις 11 Ιαν. αλλα ακομα δεν εχει δηλωθει στην ΑΑΔΕ και δεν μου βγαζει κανένα Pos στη λιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα