mercator84 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου https://pro.payzy.gr/files/emporiki_politiki_payzy_pro.pdf?v=4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sYn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα σύσταση νέας ατομικής επιχείρησης και άνοιξα εμπορικό λογαριασμό Όψεως στην Πειραιώς (μου έβαλαν αναγκαστικά και 50ευρώ ασφάλεια για 1 χρόνο) και έκανα αίτηση για POS. Μετά από λίγες ώρες με ενημέρωσε ο υπάλληλος της τράπεζας ότι η EPAY για να αξιολογήσει το αίτημά μου, ζητάει να προσκομίσω εγγυητική επιστολή ύψους 25000ευρώ καλής εκτέλεσης σύμβασης. Και σας πειράζει η viva και η mypos... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από sYn 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 59 minutes ago, mercator84 said: https://pro.payzy.gr/files/emporiki_politiki_payzy_pro.pdf?v=4 Με 20 ευρώ το μήνα για το pro. Καλά παει Μιας και ο συγγενής μου χρειαζεται δύο POS και η χρέωση της viva είναι 5 ευρώ για τον λογαριασμό και όχι ανά POS (έχουν δύο POS και είδα ότι η πρώτη χρέωση που τους ήρθε ήταν 4.99) με βλέπω να μην κάνω καμιά ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Το ζήτημα είναι το τι σημαίνει τα χειρότερα; Αποσυνδέεται με την ταμειακή που δεν έχω αν και παίζει να αποκτήσω γιατί σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στο μαγαζί αλλά....παίζει; Έχει κρυφές χρεώσεις; Πάντως έκανα δύο cheat αναζητήσεις. "mypos.gr reddit" και "mypos.gr insomnia" καθώς ήθελα να δω τι παίζει περισσότερο στον Ελληνικό χώρο και μόνο καλά λόγια βρίσκω. Άλλο που έχω δει είναι της Worldline το οποίο παίζει με χρέωση 30€ τον χρόνο περρίπου ίδιο με myPOS και οι προμήθειες του είναι στο 1,15% πάλι περίπου ίδιες με το συνδρομητικό myPOS https://www.merchant-shop.gr/luseis-gia-kathe-anagki/smart-pos-app/( οι προμήθειες) https://worldline.com/el-gr/home/main-navigation/solutions/merchants/acquiring-solutions/smart-pos (στο faq το ετήσιο κόστος) Εκτίμησα το γεγονός ότι έχει στις ηλεκτρονικές της πύλες extension για WooComerce και opencart. 😄 Edit: Εντελώς λάθος θυμόμουν το myPOS έχει 5€ τον μήνα συνδρομή παρά κάτι ψιλά και 1,69% προμήθεια. Το μόνο που έχουν κοινό είναι τα 0,05€ ως πάγια χρέωση για κάθε συναλλαγή. Εγω θυμάμαι να διαβάζω κυρίως για αποτυχημενες επαληθευσεις και οτι αργει πολυ η τελικη ενεργοποιηση, πραγματι τωρα που εκανα αναζητηση mypos reddit καλα λογια βλεπω, λογικα χθες τα διαβαζα σε καποιο γενικο thread για POS, παντος δεν ηταν λιγα τα σχόλια που σου είπα. Απο οτι βλεπω με 39 ευρω παιρνεις το mypos go 2 που ειναι κανονικό μηχανάκι και όχι soft pos (αν εχεις iphone ειδικα μονοδρομος) νομιζω δεν εχω δει πουθενα κατι τοσο φθηνο σε κανονικό μηχανάκι pos και ειναι και χωρίς μηνιαίες χρεώσεις λέει. Τα λεφτά που μαζεύονται σε αυτά τα πορτοφόλια απο τις εταιρίες με τα POS, μπορώ να τα μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό κανονικά η μονο απο εκει μέσα μπορω να τα χρησιμοποιώ με τις κάρτες τους? Στο nexi της alpha θα πηγαινουν τα χρηματα κατευθείαν στον επαγγελματικο λογαριασμο μου που θα ειναι συνδεμένο η και εκεί είναι η ίδια διαδικασία παλι, πηγαινουν δηλαδη στο πορτοφόλι του pos? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από djnoizeteck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, sdikr είπε Το ξέρετε πιστεύω πως η debit card Που είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό που θα σας κάνει την μεταφορά είναι και η κάρτα που θα σας πληρώσει, σωστά; Αν δεν έχει ο λογαριασμός δεν θα μπορεί ούτε με μεταφορά μέσω ebanking Τι σχέση έχει αυτό που απαντάς με αυτό που έγραψα; Άλλο θέμα έθιξα. Ότι έχουν αναγκάσει επαγγελματίες που εξ αντικειμένου ή εκ των πραγμάτων ασκούν δραστηριότητα που δεν γίνεται καθόλου ή γίνεται σπανίως να δεχθούν την πληρωμή της αμοιβής τους με κάρτα να διατηρούν με το στανιό POS. Δεν έχει σημασία τι υπόλοιπο έχει ο λογαριασμός τους. 'Εστω ότι έχει. Η χρεωστική κάρτα τους π.χ. της Πειραιώς όμως έχει 600€ όριο by default (άσε τώρα το αν μπορεί να ανεβάσει το όριο). Τα δε πιστωτικά όρια των -πιστωτικών- καρτών των τελευταίων ετών είναι -για τους περισσότερους- αστεία! Θα αγοράσει ποτέ κανείς π.χ. αυτοκίνητο με κάρτα; Ανάγκασαν τους εμπόρους αυτοκινήτων να δέχονται πληρωμές με κάρτα. Οι ασφαλιστές δεν πληρώνονται άμεσα από τον πελάτη. Πληρώνει ο πελάτης κατευθείαν την ασφαλιστική και παίρνει μεταγενέστερα την προμήθειά του από αυτήν ο ασφαλιστής. Έχει καμία λογική να τον αναγκάζουν τον ασφαλιστή να έχει POS; Εγώ είμαι μηχανικός και κάνω -αραιά και που- πραγματογνωμοσύνες. Δεν ασχολούμαι πια με τίποτα άλλο. Οι αμοιβές παίζουν από 4.000 ευρώ έως αρκετά παραπάνω. Μπορεί και 10.000€. Το 90% δεν έχει κάρτα με ανάλογο όριο ώστε να με πληρώσει έτσι. Έχω επαγγελματικούς λογαριασμούς και μου κάνουν έμβασμα σε αυτούς. Για ποιόν λόγο πρέπει να πληρώνω ΚΑΙ πάγιο για POS; 5 ώρες πριν, sYn είπε Μετά από λίγες ώρες με ενημέρωσε ο υπάλληλος της τράπεζας ότι η EPAY για να αξιολογήσει το αίτημά μου, ζητάει να προσκομίσω εγγυητική επιστολή ύψους 25000ευρώ καλής εκτέλεσης σύμβασης. Και σας πειράζει η viva και η mypos... Εξήγησέ τους ότι "ανάδοχοι" στη μεταξύ σας σύμβαση είναι αυτοί (η EPAY) και όχι εσύ! Και εγγυητικές προσκομίζει ο ανάδοχος και όχι ο κύριος του έργου! Έχει χαθεί και το μέτρο και η λογική στη μπανανία μας τελικά... 15 ώρες πριν, mercator84 είπε Μπορείς να κάνεις εμπορικό λογαριασμό στην Πειραιώς δωρεάν και να τον δηλώσεις στην ααδε. Με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός, θα γράψω για μια ακόμη φορά ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι στην ανάλογη πλατφόρμα "επαγγελματικού λογαριασμού" της ΑΑΔΕ μπορεί να δηλωθούν μόνο "εμπορικοί", "όψεως" ή όπως αλλιώς αποκαλεί η κάθε τράπεζα τους λογαριασμούς που παρέχει -συνήθως- με χρέωση. Κάνει αποδεκτό η πλατφόρμα οποιοδήποτε Ελληνικό* (μόνο προς το παρόν) ΙΒΑΝ αρκεί ο δικαιούχος να είναι μόνο ένας: ο επαγγελματίας. Όποιος έχει βρει και μπορεί να μου υποδείξει τις διατάξεις που επιβάλλουν την διατήρηση ειδικού τύπου λογαριασμού θα με ενδιέφερε να το κάνει. * λέω "μόνο" γιατί δοκίμασα το Λιθουανικό ΙΒΑΝ της Revolut και μου βγάζει μήνυμα ότι ο "πάροχος πληρωμών δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα". Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι ως ΙΒΑΝ για τις γενικότερες ανάγκες της φορολογίας (επιστροφές φόρου κλπ.) δέχεται πλέον η ΑΑΔΕ και ξένα ΙΒΑΝ αρκεί να είναι από ιδρύματα εντός SEPA. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, theopan είπε Κάνει αποδεκτό η πλατφόρμα οποιοδήποτε Ελληνικό* (μόνο προς το παρόν) ΙΒΑΝ αρκεί ο δικαιούχος να είναι μόνο ένας: ο επαγγελματίας. Σίγουρα δεν μπαίνουν τα ξένα IBAN; Υπάρχει περιορισμός το να δέχομαι τις πληρωμές μου μόνο σε Ελληνικό; 6 ώρες πριν, mercator84 είπε https://pro.payzy.gr/files/emporiki_politiki_payzy_pro.pdf?v=4 Ευχαριστώ, με γλύτωσες απ' τον κόπο. Μόλις απαντήσουν θα τους ρίξω άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, theopan said: Τι σχέση έχει αυτό που απαντάς με αυτό που έγραψα; Άλλο θέμα έθιξα. Ότι έχουν αναγκάσει επαγγελματίες που εξ αντικειμένου ή εκ των πραγμάτων ασκούν δραστηριότητα που δεν γίνεται καθόλου ή γίνεται σπανίως να δεχθούν την πληρωμή της αμοιβής τους με κάρτα να διατηρούν με το στανιό POS. Δεν έχει σημασία τι υπόλοιπο έχει ο λογαριασμός τους. 'Εστω ότι έχει. Η χρεωστική κάρτα τους π.χ. της Πειραιώς όμως έχει 600€ όριο by default (άσε τώρα το αν μπορεί να ανεβάσει το όριο). Τα δε πιστωτικά όρια των -πιστωτικών- καρτών των τελευταίων ετών είναι -για τους περισσότερους- αστεία! Θα αγοράσει ποτέ κανείς π.χ. αυτοκίνητο με κάρτα; Ανάγκασαν τους εμπόρους αυτοκινήτων να δέχονται πληρωμές με κάρτα. Οι ασφαλιστές δεν πληρώνονται άμεσα από τον πελάτη. Πληρώνει ο πελάτης κατευθείαν την ασφαλιστική και παίρνει μεταγενέστερα την προμήθειά του από αυτήν ο ασφαλιστής. Έχει καμία λογική να τον αναγκάζουν τον ασφαλιστή να έχει POS; Εγώ είμαι μηχανικός και κάνω -αραιά και που- πραγματογνωμοσύνες. Δεν ασχολούμαι πια με τίποτα άλλο. Οι αμοιβές παίζουν από 4.000 ευρώ έως αρκετά παραπάνω. Μπορεί και 10.000€. Το 90% δεν έχει κάρτα με ανάλογο όριο ώστε να με πληρώσει έτσι. Έχω επαγγελματικούς λογαριασμούς και μου κάνουν έμβασμα σε αυτούς. Για ποιόν λόγο πρέπει να πληρώνω ΚΑΙ πάγιο για POS; Βλέπω γνωρίζεις πως μπορείς να ανεβάσεις το όριο της χρεωστικής, όποτε ποιος ο λόγος να μιλάς για ορια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Σίγουρα δεν μπαίνουν τα ξένα IBAN; Υπάρχει περιορισμός το να δέχομαι τις πληρωμές μου μόνο σε Ελληνικό; Ναι σίγουρα. Το ξαναδοκίμασα το μεσημέρι με αφορμή αυτό το topic. 9 ώρες πριν, sdikr είπε Βλέπω γνωρίζεις πως μπορείς να ανεβάσεις το όριο της χρεωστικής, όποτε ποιος ο λόγος να μιλάς για ορια; Γιατί το όριο ανεβαίνει στη χρεωστική VISA της Πειραιώς μόνο προσωρινά -και όχι για όλους- σε αξιόλογα επίπεδα (ως 10κ). Στης Eurobank είναι 1500€ για αγορές και πάει μέχρι 2300€ μόνο για αναλήψεις. Στην ΕΤΕ κάπου 3000€ αν θυμάμαι καλά και παραπάνω μόνο αν είσαι premium με μαύρη κάρτα. Και γιατί σε κάθε περίπτωση ελάχιστοι έχουν την ευχέρεια να ανεβάζουν όρια από τις εφαρμογές πριν πληρώσουν και θα μπουν καν σε τέτοια διαδικασία χωρίς κανένα πρακτικό όφελος. Κάνουν μεταφορά στο ΙΒΑΝ και τελειώνει η υπόθεση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, theopan said: Ναι σίγουρα. Το ξαναδοκίμασα το μεσημέρι με αφορμή αυτό το topic. Γιατί το όριο ανεβαίνει στη χρεωστική VISA της Πειραιώς μόνο προσωρινά -και όχι για όλους- σε αξιόλογα επίπεδα (ως 10κ). Στης Eurobank είναι 1500€ για αγορές και πάει μέχρι 2300€ μόνο για αναλήψεις. Στην ΕΤΕ κάπου 3000€ αν θυμάμαι καλά και παραπάνω μόνο αν είσαι premium με μαύρη κάρτα. Και γιατί σε κάθε περίπτωση ελάχιστοι έχουν την ευχέρεια να ανεβάζουν όρια από τις εφαρμογές πριν πληρώσουν και θα μπουν καν σε τέτοια διαδικασία χωρίς κανένα πρακτικό όφελος. Κάνουν μεταφορά στο ΙΒΑΝ και τελειώνει η υπόθεση... Αυτό δεν είναι ακριβές. Σε όλες τις συστημικές ανεβαίνει το όριο αγορών (και όχι αναλήψεων) σε €10.000 ημερησίως. Δεν μπαίνω στην ουσία της διαφωνίας σας , αλλά το όριο αγορών με χρεωστική μπορεί απλά μέσω ΙΒ ή και στο κατάστημα να γίνει πανεύκολα €10.000 ημερησίως. Για τις πιστωτικές το όριο ανά συναλλαγή είναι αυτό που έχει η πιστωτική κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, panostza είπε Αυτό δεν είναι ακριβές. Σε όλες τις συστημικές ανεβαίνει το όριο αγορών (και όχι αναλήψεων) σε €10.000 ημερησίως. Δεν μπαίνω στην ουσία της διαφωνίας σας , αλλά το όριο αγορών με χρεωστική μπορεί απλά μέσω ΙΒ ή και στο κατάστημα να γίνει πανεύκολα €10.000 ημερησίως. Για τις πιστωτικές το όριο ανά συναλλαγή είναι αυτό που έχει η πιστωτική κάρτα. Εκτός από 1 τράπεζα που το όριο το ανεβάζεις ΕΣΥ όπου θέλεις, όλες οι άλλες τράπεζες το ανεβάζουν με αίτημα, online η σε καταστήμα και αυτό για 24 ώρες. ΥΓ. Ο φίλος ΤΩΡΑ με τα 10.000€ είναι περίπτωση σταγόνα στον ωκεανό αλλά ΜΠΟΡΕΙ να πληρωθεί η οφειλή με 5-6 συναλλαγές των πχ 1.500€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, theopan είπε Ναι σίγουρα. Το ξαναδοκίμασα το μεσημέρι με αφορμή αυτό το topic. Ξέρεις αν υπάρχει και νομικός περιορισμός πέραν του ότι η πλατφόρμα δέχεται μόνο Ελληνικό λογαριασμό; Γιατί βλέπω πολλές άλλες ξένες τράπεζες πχ Revolut να δίνουν επαγγελματικούς λογαριασμούς. 2 ώρες πριν, panostza είπε Αυτό δεν είναι ακριβές. Σε όλες τις συστημικές ανεβαίνει το όριο αγορών (και όχι αναλήψεων) σε €10.000 ημερησίως. Δεν μπαίνω στην ουσία της διαφωνίας σας , αλλά το όριο αγορών με χρεωστική μπορεί απλά μέσω ΙΒ ή και στο κατάστημα να γίνει πανεύκολα €10.000 ημερησίως. Για τις πιστωτικές το όριο ανά συναλλαγή είναι αυτό που έχει η πιστωτική κάρτα. Και πάλι δεν θα κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι σαν να βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Αν σου κλαπούν τα στοιχεί της κάρτας είναι διαφορετικό κάποιος να μπορεί να σου βουτήξει 600€ κάνοντας μικρές συναλλαγές μικρότερες από αυτές που απαιτείται 2FA και αλλιώς να σου κατεβάσει ένα δεκαχίλιαρο. Το θα μου έρθει ειδοποίηση sms κτλ το "βλέπω" μέχρι ένα σημείο. Το σημείο που είσαι χαλαρός στον καναπέ παίζεις στο κινητό κτλ. Όταν είσαι πιεσμένος στην δουλειά σε σημείο που αδυνατείς να απαντήσεις μέχρι και κλήσεις δεν θα δεις τίποτα απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου https://cardlink.gr/ Την έχω 3 χρόνια 1,15% προμήθεια για ελληνικές κάρτες χωρίς κάποιο πάγιο. Πληρώνεις στην αρχή το POS, δέχεται φυσικά και επιδότηση. Τα χρήματα μπαίνουν σε εμπορικό λογαριασμό που δηλώνεις χωρίς κάποια προμήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Εκτός από 1 τράπεζα που το όριο το ανεβάζεις ΕΣΥ όπου θέλεις, όλες οι άλλες τράπεζες το ανεβάζουν με αίτημα, online η σε καταστήμα και αυτό για 24 ώρες. ΥΓ. Ο φίλος ΤΩΡΑ με τα 10.000€ είναι περίπτωση σταγόνα στον ωκεανό αλλά ΜΠΟΡΕΙ να πληρωθεί η οφειλή με 5-6 συναλλαγές των πχ 1.500€ Σε όλες τις τράπεζες ανεβαίνει μέσα από το ebanking τους ή και το app, όντως για 24 μόνο ώρες σε κάποιες (Πειραιώς αν θυμάμαι καλά). Τα όρια για τα οποία μιλάμε όμως είναι ημερήσια οπότε όχι, δεν μπορεί συνήθως να πληρωθεί η οφειλή σε πολλές συναλλαγές (τι θα κάνει δηλαδή; Θα πληρώσει τμηματικά σε διαφορετικές μέρες ο πελάτης;). Οι περισσότεροι δεν ξέρουν αν και πως γίνεται η αύξηση του ορίου ή δεν θα μπουν στη διαδικασία τέλος πάντων. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι δεν έχει νόημα η πληρωμή με κάρτα σε κάποιες περιπτώσεις. Ποιά είναι η τράπεζα που επιτρέπει όριο "όπου θέλεις"; 4 ώρες πριν, panostza είπε Για τις πιστωτικές το όριο ανά συναλλαγή είναι αυτό που έχει η πιστωτική κάρτα. Το οποίο όριο δεν επαρκεί με τις πιστωτικές των τελευταίων ετών που η συντριπτική πλειοψηφία καταφέρνει έγκριση κάρτας με πιστωτικό όριο κάτι 500, 1000 ή 1500€ το πολύ. 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Ξέρεις αν υπάρχει και νομικός περιορισμός πέραν του ότι η πλατφόρμα δέχεται μόνο Ελληνικό λογαριασμό; Γιατί βλέπω πολλές άλλες ξένες τράπεζες πχ Revolut να δίνουν επαγγελματικούς λογαριασμούς. Δεν ξέρω και δεν ασχολήθηκα να μάθω γιατί δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν τουλάχιστον. Το μήνυμα που βγάζει πάντως είναι αυτό που έγραψα. Με το που βλέπει "LT" στο IBAN δεν δέχεται το λογαριασμό. Θέλει μόνο "GR" οπότε δεν νομίζω να αλλάζει κάτι με το να είναι χαρακτηρισμένος "επαγγελματικός" από τη Revolut ο λογαριασμός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Ξέρεις αν υπάρχει και νομικός περιορισμός πέραν του ότι η πλατφόρμα δέχεται μόνο Ελληνικό λογαριασμό; Γιατί βλέπω πολλές άλλες ξένες τράπεζες πχ Revolut να δίνουν επαγγελματικούς λογαριασμούς. Και πάλι δεν θα κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι σαν να βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Αν σου κλαπούν τα στοιχεί της κάρτας είναι διαφορετικό κάποιος να μπορεί να σου βουτήξει 600€ κάνοντας μικρές συναλλαγές μικρότερες από αυτές που απαιτείται 2FA και αλλιώς να σου κατεβάσει ένα δεκαχίλιαρο. Το θα μου έρθει ειδοποίηση sms κτλ το "βλέπω" μέχρι ένα σημείο. Το σημείο που είσαι χαλαρός στον καναπέ παίζεις στο κινητό κτλ. Όταν είσαι πιεσμένος στην δουλειά σε σημείο που αδυνατείς να απαντήσεις μέχρι και κλήσεις δεν θα δεις τίποτα απολύτως. το ότι η revo δίνει έναν λογαριασμό που ονομάζει ΄΄επαγγελματικό΄΄ λογαριασμό, δεν σημαίνει πως είναι και νόμιμο. πως θα ελέγξει το κράτος πληρωμές και πιστώσεις από τράπεζα άλλου κράτους; εδώ έβγαζαν πως είχαν POS συνδεδεμένα με Βουλγαρία. αυτά ήταν όλα παράνομα. στην αλλαγή του ορίου για την κάρτα, έχεις απόλυτο δίκιο. δεν πρέπει να ανεβαίνει τόσο και εάν χρειαστεί να πληρώσεις τόσο μεγάλο ποσό, το κάνεις διατραπεζικά. δεν ρισκάρεις την κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, james01gr said: το ότι η revo δίνει έναν λογαριασμό που ονομάζει ΄΄επαγγελματικό΄΄ λογαριασμό, δεν σημαίνει πως είναι και νόμιμο. πως θα ελέγξει το κράτος πληρωμές και πιστώσεις από τράπεζα άλλου κράτους; εδώ έβγαζαν πως είχαν POS συνδεδεμένα με Βουλγαρία. αυτά ήταν όλα παράνομα. στην αλλαγή του ορίου για την κάρτα, έχεις απόλυτο δίκιο. δεν πρέπει να ανεβαίνει τόσο και εάν χρειαστεί να πληρώσεις τόσο μεγάλο ποσό, το κάνεις διατραπεζικά. δεν ρισκάρεις την κάρτα. Λίγο πολύ όπως γίνεται με τα Mypos, sumup που είναι pos εξωτερικού αλλά στέλνουν στοιχεία στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα