Προς το περιεχόμενο

Pos δίχως πάγιες χρεώσεις για επιχείρηση

LawyerS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
1 hour ago, LawyerS said:

Γνωρίζετε μήπως κάποια εταιρεία όπου μπορώ να αγοράσω pos χωρίς πάγιες χρεώσεις για την επιχείρησή μου;

H Viva Wallet απ' ό,τι ξέρω, δεν χρεώνει πάγια χρέωση. 

https://www.vivawallet.com/gr_el/shop/products-3/viva-wallet-contactless-terminal-powered-by-google-play-159.html

Έχω επίσης την εντύπωση ότι το Viva Tap To Pay app (για iOS & Android) δεν έχει προμήθεια. 

https://www.vivawallet.com/gr_el/tap-on-phone

Εάν είσαι δικηγόρος Αθηνών, απευθύνσου στην Τράπεζα Πειραιώς, έχει το V-POS χωρίς χρέωση για τα μέλη του ΔΣΑ. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, paredwse είπε

H Viva Wallet απ' ό,τι ξέρω, δεν χρεώνει πάγια χρέωση. 

https://www.vivawallet.com/gr_el/shop/products-3/viva-wallet-contactless-terminal-powered-by-google-play-159.html

Έχω επίσης την εντύπωση ότι το Viva Tap To Pay app (για iOS & Android) δεν έχει προμήθεια. 

https://www.vivawallet.com/gr_el/tap-on-phone

Εάν είσαι δικηγόρος Αθηνών, απευθύνσου στην Τράπεζα Πειραιώς, έχει το V-POS χωρίς χρέωση για τα μέλη του ΔΣΑ. 

Ευχαριστώ φίλε μου. Δυστυχώς είμαι επαρχεία.

Σε Εθνική μου έχουν κάνει προσφορά με σταθερή προμήθεια κάπου στα 0,90€. Ίσως σε συμφέρει καλύτερα καθώς δεν νομίζω να χρεώνεις τάλιρα στο POS.

1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Σε Εθνική μου έχουν κάνει προσφορά με σταθερή προμήθεια κάπου στα 0,90€. Ίσως σε συμφέρει καλύτερα καθώς δεν νομίζω να χρεώνεις τάλιρα στο POS.

Το θέμα με εμάς του δικηγόρους είναι τα παράβολα. Πρέπει να έχω τον πελάτη κάθε τρεις και λίγο στο γραφείο να βαράει κάρτα. Αντί να κάνουν ένα παράβολο για όλη την διαδικασία μπορεί για μια απόφαση να χρειαστείς μέχρι 5 παράβολα. Δηλαδή να λέω του πελάτη 5 φορές πέρνα από το γραφείο. Πρέπει να γίνει κάτι άλλο για εμάς ή να μειωθούν τα παράβολα. Δεν με νοιάζει η προμήθεια. Ας παίρνουν και 1%. Το θέμα είναι να μην πληρώνω και μηνιαίο πάγιο γιατί μετά ανεβαίνουν φουλ τα έξοδα.

40 λεπτά πριν, LawyerS είπε

Το θέμα με εμάς του δικηγόρους είναι τα παράβολα. Πρέπει να έχω τον πελάτη κάθε τρεις και λίγο στο γραφείο να βαράει κάρτα. Αντί να κάνουν ένα παράβολο για όλη την διαδικασία μπορεί για μια απόφαση να χρειαστείς μέχρι 5 παράβολα. Δηλαδή να λέω του πελάτη 5 φορές πέρνα από το γραφείο. Πρέπει να γίνει κάτι άλλο για εμάς ή να μειωθούν τα παράβολα. Δεν με νοιάζει η προμήθεια. Ας παίρνουν και 1%. Το θέμα είναι να μην πληρώνω και μηνιαίο πάγιο γιατί μετά ανεβαίνουν φουλ τα έξοδα.

Δεν βγαίνουν απ' το e-paravolo ηλεκτρονικά και να μπαίνει ο πελάτης να τα πληρώνει; Πρέπει να σου δίνει εσένα προσωπικά τα χρήματα;

53 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν βγαίνουν απ' το e-paravolo ηλεκτρονικά και να μπαίνει ο πελάτης να τα πληρώνει; Πρέπει να σου δίνει εσένα προσωπικά τα χρήματα;

Είναι αλλού είδους παράβολα αυτά. Εγώ εννοώ τις προεισπράξεις

Αυτό με τα παράβολα εχει ξεφύγει. Ζητάνε μεγαρόσημο και χαρτόσημο , 2 παράβολα , για μια online εκδοση πιστοποιητικού κοντά στα 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Δες και αυτό:

https://www.mypos.com/el-gr/agora-termatiko-pos

image.png.4db3ff7907e3650374e85852cecc4145.png

• Like 1

Νομίζω βασικό είναι και η προμήθεια της συναλλαγής. Τουλάχιστον σε μεγάλα ποσά έχει σημασία αν η προμήθεια είναι 1.7% ή 0.7%. Έχω 2 POS στο ένα δεν μου έχει ζητήσει ποτέ λεφτά. Στο δεύτερο που το πήρα μετέπειτα έχει συνδρομή νομίζω 60 ευρώ το 6μηνο. Δεν είναι δηλαδή κανένα ασύλληπτο ποσό αλλά αν μπορείς να το γλιτώσεις ακόμα καλύτερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, paredwse said:

Το πρόβλημα είναι ότι για iOS δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, με τον τρόπο που λειτουργεί στο Android (απευθείας συναλλαγή από το κινητό, σαν να ήταν POS). Απαιτείται ξεχωριστή συσκευή Bluetooth για iOS. Τουλάχιστον εκεί είχα καταλήξει προ 2 μηνών, που το έψαξα ενδελεχώς. Γνωρίζετε εάν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο; 

ΥΓ Αναφέρομαι προφανώς στην ελληνική αγορά. Γνωρίζω οτι έχει ενεργοποιηθεί σε Η.Β. προς το παρόν.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Η κατάσταση με τα παράβολα έχει ξεφύγει. Πλέον δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό χωρίς να πληρώσεις έστω 2€. Εμείς στα δικαστήρια για να ζητήσουμε πχ ένα αντίγραφο δικογραφίας καταθέτουμε αίτηση με 3€. Αν πρέπει να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής +40€. Εν τέλει μαζεύεται ένα 50€ για το κράτος και για το τίποτα.

25 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

Με ασύρματο pos δεν γίνεται δουλεια;

Γίνεται αλλά θα πρέπει να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου αν πας για εξωτερικές δουλειές, νομίζω πως όλες οι τράπεζες και η cardlink προσφέρουν εφαρμογή αποδοχής καρτών σε android κινητά, όσοι έχουν iOS κατουρήσαν στο πηγάδι😂😂, μόνο η viva έχει εφαρμογή για iOS και απαιτείται δεύτερη συσκευή μεγέθους πιστωτικής.

• Like 1

16 λεπτά πριν, ss42ss είπε

Γίνεται αλλά θα πρέπει να το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου αν πας για εξωτερικές δουλειές, νομίζω πως όλες οι τράπεζες και η cardlink προσφέρουν εφαρμογή αποδοχής καρτών σε android κινητά, όσοι έχουν iOS κατουρήσαν στο πηγάδι😂😂, μόνο η viva έχει εφαρμογή για iOS και απαιτείται δεύτερη συσκευή μεγέθους πιστωτικής.

Το θέμα είναι να μην χρεώνουν πάγια και σε αυτά.

23 ώρες πριν, paredwse είπε

Λίγο Internet Explorer αλλά τώρα μου ήρθε φλασιά και αν θυμάμαι καλά για να μην έχει προμήθεια θα πρέπει να κάνεις πληρωμές με την επαγγελματική χρεωστική κάρτα της Viva τα λεφτά που δέχτηκες. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει ένα επαγγελματία κάτι τέτοιο. Ειδάλλως οι προμήθειες είναι αυτές που γράφει ο τιμοκατάλογος της Viva.

14 ώρες πριν, LawyerS είπε

Το θέμα είναι να μην χρεώνουν πάγια και σε αυτά.

Δεν έχει πάγια ούτε χρεώνεται η εφαρμογή. Η προμήθεια κειμένετε από το 1,16% έχω 1,69% και η ελάχιστη προμήθεια είναι 0,03€. Ψάξε τιμοκατάλογος Viva και 1ο ή 2ο αποτέλεσμα θα στο εμφανίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...