theopan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Kaboomzer είπε Καλησπέρα. Το τελευταίο διάστημα έχω ένα θέμα στο Skoda Kamiq 1.0 110hp. Το αμάξι αγοράστηκε καινούριο τον Ιανουάριο και έχει 8000χλμ. Ακόμα και όταν είναι εντελώς κρύο (πρωί για να πάω στη δουλειά) η θερμοκρασία του νερού ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Πάντα περιμένω 1 λεπτό να πέσουν οι στροφές του ρελαντί και να κυκλοφορήσει λίγο το λάδι και μετά ξεκινάω. Μέσα στο 1ο χλμ (περίπου 1 με 2 λεπτά) και χωρίς να το ζορίσω, φτάνει θερμοκρασία λειτουργίας (90 β). Μετά μένει σταθερά εκεί. Ποτέ δεν έχει υπερθερμανθεί. Το βεντιλατέρ δουλεύει κανονικά, όχι συνέχεια. Από την αρχή ανέβαινε αρκετά γρήγορα, αλλά μου φαίνεται πως τώρα λίγο γρηγορότερα. Πήρα τηλ στην αντιπροσωπεία και μου είπαν πως είναι φυσιολογικό. 3 αμάξια που είχα μέχρι τώρα δεν ανέβαινε τόσο γρήγορα. Σε 1 μήνα περίπου θα πάω για αλλαγή λαδιών. Να περιμένω και να τους πω να το κοιτάξουν τότε ή να το ψάξω νωρίτερα; Αλουμινένιο μπλοκ (κορμό) έχει το 1.0 TSI. Λογικό είναι να ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία. Τα μαντεμένια αργούσαν (και αργούν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά...... Όντως ξεαγχωθηκα αρκετά. Απ την άλλη αν ειναι να βγάλει τίποτα, ας το βγάλει τώρα που ειναι στην εγγύηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 On 29/09/2023 at 07:07, Kaboomzer said: Ευχαριστώ πολύ παιδιά...... Όντως ξεαγχωθηκα αρκετά. Απ την άλλη αν ειναι να βγάλει τίποτα, ας το βγάλει τώρα που ειναι στην εγγύηση..... συνηθος ναι αν ειναι κατι τα βγαζουν απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 2:42 ΜΜ, greekfragma είπε την αιτιολόγηση να μην ανησυχεί ο οδηγός. αλήθεια τώρα; Για να λυθεί η απορία σου τοποθέτησε στην obd ενα διαγνωστικό και δες τις τιμές της θερμοκρασίας όπου λαμβάνει ο υπολογιστής από τον αισθητήρα θερμοκρασίας του ψυκτικού και θα λυθούν όλες σου οι απορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μια χαρά μου φαίνεται ειδικά άμα παίρνει και 0-20 λάδι που παίρνουν όλα τα καινούργια σχεδόν. Σηκώνει μπαμ θερμοκρασία λειτουργίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα