noobogadgetakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σε όλους....μιας και είμαι κάτοχος του xiaomi redmi note 8t είμαι σε αναζήτηση αγοράς κινητού και εγώ.εχω δει αυτό εδώ Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G NFC Dual SIM (8GB/256GB) Graphite Gray Και είναι στα 200 κάτι ευρώ..θα ήθελα κάτι σε 8 άρα ραμ και 256 εσωτερική μνήμη γτ είμαι παθών από το κινητό που έχω.εχω ένα μπάτζετ 250 ευρώ και κοιταζω διάφορα κινητά που στην έκδοση 4g αντί για 5g μπορεί να έχουν μέχρι και 60 ευρώ διάφορα.ισως και παραπάνω.καμερα θέλω καλή.θεωρω πως χρειάζομαι ένα γρήγορο κινητό γενικά γτ αλλάζω κάθε 3 χρόνια και αν.ειδικα αν με καλύπτει ένα κινητό το κρατάω αρκετό καιρό.θελω να έχει καλό επεξεργαστή οπότε ποιον πρέπει να αποφύγω να έχει το κινητό που θα αγοράσω;;από εφαρμογές τα κλασικά.facebook.messenger.telegram..vi er..επίσης χρησιμοποιώ την appcloner επειδή έχω περίπου 550 λογαριασμούς σε κλώνους έτοιμους banggood και παίζω μόνος μου το slash game που έχει και παίρνω αντικείμενα τσάμπα ...γι'αυτό και θέλω να έχει χώρο το κινητό.χρηαιμοποιω και το ghost vpn.δεν ξέρω αν έχει σημασία που τα γράφω όλα αυτά αλλά είπα να πω ακριβώς γτ το θέλω. .. Έχω δει στο bestprice και ένα μοτορολα το οποίο δείχνει πολύ καλό.καο έχει και 108 μεγκαπιξελ κάμερα..οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
aces Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 11:16 ΜΜ, noobogadgetakias είπε Γεια σε όλους....μιας και είμαι κάτοχος του xiaomi redmi note 8t είμαι σε αναζήτηση αγοράς κινητού και εγώ.εχω δει αυτό εδώ Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G NFC Dual SIM (8GB/256GB) Graphite Gray Και είναι στα 200 κάτι ευρώ..θα ήθελα κάτι σε 8 άρα ραμ και 256 εσωτερική μνήμη γτ είμαι παθών από το κινητό που έχω.εχω ένα μπάτζετ 250 ευρώ και κοιταζω διάφορα κινητά που στην έκδοση 4g αντί για 5g μπορεί να έχουν μέχρι και 60 ευρώ διάφορα.ισως και παραπάνω.καμερα θέλω καλή.θεωρω πως χρειάζομαι ένα γρήγορο κινητό γενικά γτ αλλάζω κάθε 3 χρόνια και αν.ειδικα αν με καλύπτει ένα κινητό το κρατάω αρκετό καιρό.θελω να έχει καλό επεξεργαστή οπότε ποιον πρέπει να αποφύγω να έχει το κινητό που θα αγοράσω;;από εφαρμογές τα κλασικά.facebook.messenger.telegram..vi er..επίσης χρησιμοποιώ την appcloner επειδή έχω περίπου 550 λογαριασμούς σε κλώνους έτοιμους banggood και παίζω μόνος μου το slash game που έχει και παίρνω αντικείμενα τσάμπα ...γι'αυτό και θέλω να έχει χώρο το κινητό.χρηαιμοποιω και το ghost vpn.δεν ξέρω αν έχει σημασία που τα γράφω όλα αυτά αλλά είπα να πω ακριβώς γτ το θέλω. .. Έχω δει στο bestprice και ένα μοτορολα το οποίο δείχνει πολύ καλό.καο έχει και 108 μεγκαπιξελ κάμερα..οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Realme 10 / Galaxy A34 / Moto G72 https://www.bestprice.gr/compare/2158390640-2158449661-2158531599 Καλα στεκονται τα Μοτορολα ελαφρυ λειτουργικο οπως και τα Realme. το Galaxy A34 θα παρει περισσοτερες ενημ.λογισμικου αρα θα κρατησει περισσοτερο κ ειναι και κοντα στο budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα