Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπίτι που μένω έχει το απλό θυροτηλέφωνο με το ακουστικό.
Θέλω να αγοράσω και να βάλω μια θυροτηλεόραση.
Δεν έχω καμιά ιδέα πάνω στο αντικείμενο και εννοείται θα έρθει ηλεκτρολόγος να το συνδέσει αλλά θέλω να το ψάξω λίγο.
Στην είσοδο θέλω να μπει η κάμερα και να συνδεθεί με το κυμπρί, πάνω θέλω να έχω την οθόνη ώστε να βλέπω, να μπορώ να ανοίξω, να μιλήσω αλλά και να ακούσω.
Θέλω να έχει όσο γίνεται καθαρή εικόνα ακόμη και το βράδυ.

Τι έχετε να προτείνετε?

Δημοσ.

Είσαι σε μονοκατοικία (ή κατοικία με 1 είσοδο και 1 διαμέρισμα/οικία) ;

Αν ναι, τότε πας σε ένα κατάστημα να δεις τι υπάρχει (αλλάζεις και τα κουδούνια σε έκδοση με κάμερα και το θυροτηλέφωνο σε έκδοση με οθόνη).

Εναλλακτικά, υπάρχουν λύσεις με "έξυπνες"/wifi κλειδαριές και "έξυπνα"/wifi κουδούνια. Λογικά υπάρχουν και 2 σε 1 (κλειδαριά με κάμερα.

Επίσης απλή λύση είναι να βάλεις μία κάμερα wifi (ή με καλώδιο) και να χρησιμοποιείς για ήχο και ξεκλείδωμα την υπάρχουσα εγκατάσταση.

Αν όχι, πρέπει να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι και να προχωρήσετε σε αγορά/εγκατάσταση που θα καλύπτει όλα τα διαμερίσματα.

Δημοσ.

Καλο ειναι να πας να τα δεις απο κοντα να δουλευουν,ειδικα το βραδυ υστερουν ολα παντως

Αν σε παιρνει παρε κατι με δυνατοτητες,δηλαδη να μπορεις να ανοιγεις με καποιο tag αντι κλειδιου,να εχεις εικονα και στο κινητο κτλ

Κατα την γνωμη μου μην εγκαταστησεις κατι χωρις καλωδιο,τα wi-fi δεν ειναι τοσο αξιοπιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...