JakeKaufman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Ducatista said: Είπαμε το παράδειγμα δεν ήταν πραγματικό επίσης μπορεί να μην χρησιμοποιούνται τα 2 από τα 3 εύκολα παραδείγματα πάρα πολλά άλλα ας μην κολλάμε σε αυτο Οικογένεια με 3 οχήματα και να χρησιμοποιεί μόνο το ένα; Πως γίνεται αυτό;
manolis940 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Η επόμενη λογική απορία είναι γιατί να μην παρκάρουν μπροστά στο πάρκινγκ τους. Παράνομο μεν, ηθικότερο δε. Γιατί κάποια στιγμή θα θέλει το ένα εκ των 2 οχημάτων να μπει μέσα και θα πρέπει να μετακινήσει το 2ο. Μην ψάχνετε λογική και στις 2 αυτές γυναίκες ιδίως αν είστε άτομα όπως εμένα που δεν θέλουμε ούτε δεπτερόλεπτο το όχημα μας εκτός parking. Μπορεί οποιοσδήποτε να περάσει και να τους κάνει το όχημα χαλκομανία, αύριο και για εβδομάδες να μην έχουν όχημα να κάνουν την δουλειά τους και αντί να κάνουν το ελάχιστο για να αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενο, πάνε και το παρατάνε έξω.
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Ducatista said: Είπαμε το παράδειγμα δεν ήταν πραγματικό επίσης μπορεί να μην χρησιμοποιούνται τα 2 από τα 3 εύκολα παραδείγματα πάρα πολλά άλλα ας μην κολλάμε σε αυτο 2 οχήματα οχι Μα και οι απαντήσεις που σου δώσαμε υποθετικές είναι, μην κολλάς σε αυτές 😜
Ducatista Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε Οικογένεια με 3 οχήματα και να χρησιμοποιεί μόνο το ένα; Πως γίνεται αυτό; Ο άντρας ένα μηχανακι και ένα αμαξι και η γυναίκα ένα αμάξι η γυναίκα να μην δουλεύει και ο άντρας να χρησιμοποιεί μόνο το δικό του οχήμα.. να δούμε πόσο θα το αναλύσουμε ακομη
JakeKaufman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Ducatista said: Ο άντρας ένα μηχανακι και ένα αμαξι και η γυναίκα ένα αμάξι η γυναίκα να μην δουλεύει και ο άντρας να χρησιμοποιεί μόνο το δικό του οχήμα.. να δούμε πόσο θα το αναλύσουμε ακομη Η γυναίκα που δεν δουλεύει δεν πηγαίνει πουθενα; Ή πηγαίνει παντού με τα πόδια; Και αν ναι, τότε γιατί έχουν αγοράσει 2ο αυτοκίνητο;
Ducatista Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε Η γυναίκα που δεν δουλεύει δεν πηγαίνει πουθενα; Ή πηγαίνει παντού με τα πόδια; Και αν ναι, τότε γιατί έχουν αγοράσει 2ο αυτοκίνητο; Οχι δεν πηγαίνει την εχω βάλει τιμωρία εγω
manolis940 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, John-n78 είπε όταν δεν είναι κανένας μέσα τότε δεν είναι παράτυπο να το παρκάρεις απ' έξω Φεύγω απ' το παράνομο για να πάω στο παράτυπο. Δηλαδή αν εσύ είχες μία θέση στάθμευσης και δεν μπορούσες να μπεις σε αυτή γιατί κάποιος πάρκαρε απ' έξω, δεν θα έριχνες ένα καντίλι περιποιημένο; 5 λεπτά πριν, John-n78 είπε Κάθε φορά που δεν θα τους βλέπεις να έχουν παρκάρει στο Parking αλλά στο δρόμο (ενώ εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να το βάλεις έξω από το Parking για να μην κλείσεις τον... κανένα ειδαλλιώς θα σου κάνουν καταγγελία) θα τους κάνεις και μία ζημιά στο αμάξι. Θα καταλάβουν γιατί το παθαίνουν, οπότε μια δυο τρεις... μετά θα το βάζουν κάθε φορά στο Parking. Και έπειτα προτείνεις να βανδαλίσει ξένη περιουσία. Πολύ καλά πάει αυτό.
Klausx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Για να σου λύσω την απορία, θα βάλουν μέσα όχημα όταν πάρουν καινούριο. Όσο έχουν χρεπια δεν τους νοιάζει και δεν θέλουν την ταλαιπωρία αν δεν έχουνε αυτόματη πόρτα (σίγα μην έχουν).
slaughter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 το πρόβλημα όπως έγραψα και παραπάνω είναι οτι έχουμε πάρα πολλά αυτοκίνητα τα οποία δεν ξεφορτωνόμαστε γιατί δεν μας κοστίζουν κάτι να τα έχουμε στον δρόμο και υπάρχουν περιοχές με μεγάλο πρόβλημα Parking (π.χ. Καλλιθέα). Αντί να γίνει κάτι να φτιαχθούν θέσεις ή να επιβάλουν στον κόσμο να ξεφορτωθεί τα παλιά άχρηστα αυτοκίνητα, πάνε κ τρώνε κ αυτές που υπάρχουν τώρα. Οι πολυκατοικίες δεν έχουν αρκετές θέσεις (ή και καθόλου) και όλο το πράγμα ξεφεύγει.
Ducatista Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Για να σου λύσω την απορία, θα βάλουν μέσα όχημα όταν πάρουν καινούριο. Όσο έχουν χρεπια δεν τους νοιάζει και δεν θέλουν την ταλαιπωρία αν δεν έχουνε αυτόματη πόρτα (σίγα μην έχουν). Ετσι ειναι αν δεν σε νοιάζει κάτι το παρατάς όπου να ναι
JakeKaufman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Ducatista said: Οχι δεν πηγαίνει την εχω βάλει τιμωρία εγω Εσυ με ποιο δικαίωμα την έβαλες τιμωρία; Είσαι δικαστής; Μήπως είσαι Dicastista αντί για Ducatista; και επίσης θα παίξουμε πολλή ώρα ακόμα αυτό το παιχνιδάκι ή θα παραδεχθείς επιτέλους ότι η πρόταση σου να παρατήσουν 2 οχήματα για 3 μήνες εκεί λες και τους περισσεύουν ήταν μια μπαρούφα και μισή; 1 1
Ducatista Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε Εσυ με ποιο δικαίωμα την έβαλες τιμωρία; Είσαι δικαστής; Μήπως είσαι Dicastista αντί για Ducatista; και επίσης θα παίξουμε πολλή ώρα ακόμα αυτό το παιχνιδάκι ή θα παραδεχθείς επιτέλους ότι η πρόταση σου να παρατήσουν 2 οχήματα για 3 μήνες εκεί λες και τους περισσεύουν ήταν μια μπαρούφα και μισή; Σου ειπα εξ αρχής μιας και με ρώτησες ότι δεν ήταν πραγματικό σενάριο η πρόταση.. επίσης απάντησα στο ότι μια οικογένεια μπορεί να έχει πολλαπλάσια οχήματα δεν υπάρχει περιορισμός στην πραγματικότητα.. επίσης την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε εμένα θα εισαι πιο ευγενικός
sdikr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Τα πράγματα είναι απλά, νομικά μπορούν να παρκάρουν εκτός του δικου τους πάρκινγ (όχι απο έξω) Ηθικά δεν είναι σωστό, αφού έχουν χώρο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Κάπως έτσι χαλιέται κάποιος και εκεί που ήταν καλός για την γειτονιά αλλάζει και αυτός, πχ γιατί να προσπαθείς να παρκάρεις σε έναν χωρο που χωράει ίσα ίσα δυο αμάξια και να αφήσεις χώρο να παρκάρει και άλλος; πιάσε δυο παρκινγ και άσε τους όλους να φωνάζουν, δεν είσαι παράνομος. Για τις μηχανές που αναφέρθηκε και αυτό ηθικα δεν είναι σωστό να πιάνεις parking αλλά είναι νόμιμο, παλιότερα δεν το έκανα, πλέον αφού όλοι οι άλλοι το κάνουν στην γειτονιά, το κάνω και εγώ. 2 1
JakeKaufman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, Ducatista said: Σου ειπα εξ αρχής μιας και με ρώτησες ότι δεν ήταν πραγματικό σενάριο η πρόταση.. επίσης απάντησα στο ότι μια οικογένεια μπορεί να έχει πολλαπλάσια οχήματα δεν υπάρχει περιορισμός στην πραγματικότητα.. επίσης την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε εμένα θα εισαι πιο ευγενικός Αρα πρότεινες κάτι μη ρεαλιστικό. Ευχαριστούμε για την συνεισφορά στο τοπικ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Με ποια λογική απαγορεύεται στην Ελλάδα να παρκάρει κάποιος μπροστά από το ΔΙΚΟ ΤΟΥ νόμιμο πάρκινγκ,στο οποίο είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης;Δεν στερεί την θέση από κανέναν.Δηλαδή αν έχω κάποιον επισκέπτη ή έναν μάστορα,δεν μπορεί να το αφήσει,ακόμα και αν εγω τον αφήσω και πρέπει να ψάχνει να βρει αλλού,στερώντας από άλλους μια θέση.Εντελως παράλογο. Γερμανια π.χ.,έτσι για σύγκριση,επιτρέπεται κανονικότατα να το αφήσει ο ιδιοκτήτης ή καποιος με την έγκριση του,και μόνο ο ιδιοκτητης του πάρκινγκ μπορεί να δώσει «εντολή» στην τροχαία να το σηκωσει με γερανό έναν που το άφησε εκεί αυθαίρετα, εκεί δεν έχει πρόστιμο,το παίρνουν, και οχι ο κάθε άσχετος περαστικός ή γείτονας.Και είναι απολύτως λογικό. Εμείς εδώ γιατί πάμε κόντρα στη λογική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις