Προς το περιεχόμενο

Περίεργη περίπτωση parking!!

GeoYoung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, manolis940 said:

Δεν νομίζω ότι ο TS μας έχει δώσει πρακτικά της συνομιλίας τους με τις γειτόνισσες. Αν όντως έχει χρησιμοποιήσει προστακτική και αναρωτιέται γιατί του θύμωσαν θα έπρεπε να είναι για εκείνον αυτονόητο. Το ζούμί πάντως σε αυτά που θέλω να πω είναι ότι όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα όσον αφορά το parking.

Ούτε εγώ το νομίζω, παρόλα αυτά έτσι ακριβώς κατά λέξη είχε γράψει στο αρχικό post. Το μόνο αυτονόητο για κείνον είναι ότι οι κυρίες αυτές είναι υποχρεωμένες να του λύσουν το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα, όσο δικαίωμα έχει αυτός να χρησιμοποιεί τον δρόμο για να παρκάρει άλλο τόσο έχουν και αυτές.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βασικά παράκληση θα ήταν αν θα τους έλεγε "μήπως θα μπορούσατε να παρκάρετε μέσα μήπως και καταφέρνω πιο εύκολα να βρίσκω πάρκινγκ;", αντιθέτως όμως τους είπε "δεν μπορείτε να στερείτε από τη γειτονιά θέσεις parking" το οποίο ουδεμία σχέση έχει με παράκληση.

Πίστεψε με παράκληση ήταν.... Εκείνη έπρεπε να δεις πως απάντησε.

Αλλα και πάλι η δική μου περίπτωση είπαμε ότι τα έκανα όλα λαθος, το εδραιώσαμε αυτο. 

Η μεγάλη εικόνα είναι το πρόβλημα, που υπάρχουν κάποιοι στο forum που βλέπουν απόλυτα λογικό να παρκάρεις όπου θέλεις ακόμα και αν έχεις parking που μένει κενο (και η θέση του δρόμου μπορστά απο αυτό)

Στην δική μου λογική τουλάχιστον μου φαίνεται παράλογο, αλλά τελικά μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα. Καλή συνέχεια σε όλους! 

• Like 2

2 minutes ago, GeoYoung said:

Η μεγάλη εικόνα είναι το πρόβλημα, που υπάρχουν κάποιοι στο forum που βλέπουν απόλυτα λογικό να παρκάρεις όπου θέλεις ακόμα και αν έχεις parking που μένει κενο (και η θέση του δρόμου μπορστά απο αυτό)

Στην δική μου λογική τουλάχιστον μου φαίνεται παράλογο, αλλά τελικά μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα. Καλή συνέχεια σε όλους! 

μπορεί να ζορίζονται στο μπες βγες, μπορεί να περιμένουν κόσμο, υπάρχουν πολλοί λόγοι όπως σου είπαν. μην τσουβαλιάζεις.

• Like 1

1 minute ago, GeoYoung said:

Πίστεψε με παράκληση ήταν.... Εκείνη έπρεπε να δεις πως απάντησε.

Ε δεν γίνεται να ήταν παράκληση ενώ τα λόγια σου συμπεριλάμβαναν το "δεν μπορείτε να στερείτε..." που έγραψες στο αρχικό post, δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο.

3 minutes ago, GeoYoung said:

Ε προφανώς. Καλή συνέχεια και σε σένα.

• Like 2

1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Πες τους να σου νοικιάσουν το πάρκινγκ που δε χρησιμοποιούν, problem solved :P

Μήπως αποσκοπούν σε αυτό οι τύπισσες; 😕

Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

μπορεί να ζορίζονται στο μπες βγες, μπορεί να περιμένουν κόσμο, υπάρχουν πολλοί λόγοι όπως σου είπαν. μην τσουβαλιάζεις.

Είναι αστείο γιατι το κάνουν συνέχεια και δεν τσουβαλιάζω....Και πάλι μην ασχολείστε με εμένα, αν θέλετε ασχολιάστε το γεγονός που περιγράφω (που φαίνεται ότι είναι αρκετά διαδεδομένο).

Just now, Maurikycli said:

Μήπως αποσκοπούν σε αυτό οι τύπισσες; 😕

Μήπως βλέπεις πολλές ταινίες με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανήλικους; 😕

1 λεπτό πριν, GeoYoung είπε

Βρε αγαπητέ συμφωρουμήτη. Δεν είπε να παρκάρεις όπου θες. Λέμε συγκεκριμένα στα σημεία όπου επιτρέπεται.

Επειδή εσύ λοιπόν δεν έκανες parking στο δικό σου χώρο, τώρα απαιτείς απ' τους άλλους να λύσουν το δικό σου πρόβλημα; Εγώ σαν Μανώλης θα σου έλεγα οκ καλέ μου γείτονα και αν είχα και θέση μέσα στο σπίτι θα στην έδινα. Μπορεί εν τέλει να έβαζα και συρόμενη πόρτα. Όμως δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να κάνουν το ίδιο ή ότι είναι σε θέση να το κάνουν.

• Like 1

10 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

εξαιρετική ιδέα αν είσαι ο Τζιμπρίλ Σισέ που έχει στόλο 12 αυτοκίνητα. Αλλιώς δεν ξέρω πολλούς που έχουν 2 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι καβάτζα για να τα αφήσουν 3 μήνες παρατημένα 

Για αρχη σου λεω πως  δεν ήταν σοβαρό παράδειγμα αλλά και παλι 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι ειναι συνηθισμένο σε μια οικογένεια

Just now, Ducatista said:

Για αρχη σου λεω πως  δεν ήταν σοβαρό παράδειγμα αλλά και παλι 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι ειναι συνηθισμένο σε μια οικογένεια

2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι σε μια οικογένεια σαφώς και είναι συνηθισμένο, το να μην χρησιμοποιούνται καν τα δύο από τα 3 όμως (μόνο έτσι είναι εφικτό να μην τα κινήσεις καν για 2-3 μήνες) είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

• Like 1

6 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Η επόμενη λογική απορία είναι γιατί να μην παρκάρουν μπροστά στο πάρκινγκ τους. Παράνομο μεν, ηθικότερο δε.

2 minutes ago, Ducatista said:

2 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που μπορείς να αφήσεις στο ίδιο σημείο για 3 μήνες;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Η επόμενη λογική απορία είναι γιατί να μην παρκάρουν μπροστά στο πάρκινγκ τους. Παράνομο μεν, ηθικότερο δε.

Αυτί είναι που πραγματικά με τρελαίνει...

Επεξ/σία από GeoYoung

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι σε μια οικογένεια σαφώς και είναι συνηθισμένο, το να μην χρησιμοποιούνται καν τα δύο από τα 3 όμως (μόνο έτσι είναι εφικτό να μην τα κινήσεις καν για 2-3 μήνες) είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Είπαμε το παράδειγμα δεν ήταν πραγματικό επίσης μπορεί να μην χρησιμοποιούνται τα 2 από τα 3 εύκολα.. παραδείγματα πάρα πολλά άλλα ας μην κολλάμε σε αυτο

5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

2 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι που μπορείς να αφήσεις στο ίδιο σημείο για 3 μήνες;  

2 οχήματα οχι 3

Επεξ/σία από Ducatista

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε και σκέψου, ότι εσύ "παρανόμησες" επειδή αυτές δεν σου άφησαν θέση στο δρόμο ενώ θα μπορούσαν να είχαν παρκάρει στο Parking τους και παρ' όλα αυτά σου έκαναν και καταγγελία από πάνω για έναν χώρο που δεν εμπόδιζες σε κάτι. Που για μένα δεν είναι παρανομία το να παρκάρεις απ' έξω από ένα Parking όταν αυτό ΔΕΝ έχει κανέναν μέσα διότι δεν κλείνεις τον άλλον να μην μπορεί να βγει αλλά από το να μην μπορεί να μπει. Και η εξήγηση σε όλο αυτό έχει να κάνει με το καμία θέση δεν είναι κανενός και παρκάρουμε όπου προλάβουμε αλλά απαγορεύεται να κλείσεις τον άλλον και να μην μπορεί να φύγει. Δεν είπα ότι θα το βάλεις μέσα στο Parking τους άλλα όταν δεν είναι κανένας μέσα τότε δεν θα πρέπει να είναι παράτυπο να το παρκάρεις απ' έξω. Πάντως μην περιμένεις με αστυνομίες κλπ... Όπως στην έκαναν με την καταγγελία, έτσι πρέπει να τους την κάνεις και εσύ. Κάθε φορά που δεν θα τους βλέπεις να έχουν παρκάρει στο Parking αλλά στο δρόμο (ενώ εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να το βάλεις έξω από το Parking για να μην κλείσεις τον... κανένα ειδαλλιώς θα σου κάνουν καταγγελία) θα τους κάνεις και μία ζημιά στο αμάξι. Θα καταλάβουν γιατί το παθαίνουν, οπότε μια δυο τρεις... μετά θα το βάζουν κάθε φορά στο Parking.

Επεξ/σία από John-n78
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...