Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, GeoYoung said: Όντως τώρα που το λες έγινα και ο τρελός. Χαχαχα μου φαίνεται πολύ αστείο!! Μήπως πρέπει να πάω και σε κανενα γιατρό? Ίσως ήταν κάπως υπερβολικό το τρελός, ακούγεται καλύτερα το γραφικός? Το θέμα είναι πως οι εν λόγω κυρίες δεν σου χρωστάνε λύση στο πρόβλημα σου όπως νομίζεις, μια χαρά μπορούν να παρκάρουν όπου κάνουν κέφι, όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσεις τόσο καλύτερα θα είναι για την ψυχική σου υγεία. 2 1
GeoYoung Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ίσως ήταν κάπως υπερβολικό το τρελός, ακούγεται καλύτερα το γραφικός? Το θέμα είναι πως οι εν λόγω κυρίες δεν σου χρωστάνε λύση στο πρόβλημα σου όπως νομίζεις, μια χαρά μπορούν να παρκάρουν όπου κάνουν κέφι, όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσεις τόσο καλύτερα θα είναι για την ψυχική σου υγεία. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν περιμένω τίποτα απο κανενα και σίγουρα από τις εν λόγω κυρίες, απλά λέω και πάλι αν υπήρχε κάποιος κανονισμός. Αλλά από την συζητηση μέχρι τώρα φαίνεται ότι όντως παραλογίζομαι, δεν είμαι σοφός, γραφικός και είμαι σιγουρος ότι θα ακούσω και άλλα.
kalmik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως το πιθανότερο είναι τα parking αυτά να μην έχουν άδεια. Μια βόλτα στην πολεοδομία θα το λύσει το θέμα. Λες με αναφορά ότι έχεις έννομο συμφέρον διότι σου καταλογίστηκε πρόστιμο συν αφαίρεση πινακίδας. Μετά ζητάς έγγραφη απάντηση της πολεοδομίας κατά πόσον το συγκεκριμένο είναι νόμιμο. Αν ΔΕΝ είναι απλά τους παίρνεις και τα σώβρακα με ένα δικηγόρο γιατί η πρόκληση αφαίρεσης των πινακίδων δηλ. της χρήσης του αυ τοκινήτου σου με ψευδή επίκληση νομιμότητας του parking συνιστά και ηθική και πραγματική βλάβη για σένα (αποζημιωσούλα) 10 3
GeoYoung Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kalmik είπε Πάντως το πιθανότερο είναι τα parking αυτά να μην έχουν άδεια. Μια βόλτα στην πολεοδομία θα το λύσει το θέμα. Λες με αναφορά ότι έχεις έννομο συμφέρον διότι σου καταλογίστηκε πρόστιμο συν αφαίρεση πινακίδας. Μετά ζητάς έγγραφη απάντηση της πολεοδομίας κατά πόσον το συγκεκριμένο είναι νόμιμο. Αν ΔΕΝ είναι απλά τους παίρνεις και τα σώβρακα με ένα δικηγόρο γιατί η πρόκληση αφαίρεσης των πινακίδων δηλ. της χρήσης του αυ τοκινήτου σου με ψευδή επίκληση νομιμότητας του parking συνιστά και ηθική και πραγματική βλάβη για σένα (αποζημιωσούλα) Τελικά αυτό φαίνεται η σωστή και ενδεδειγμένη λύση. Ευχαριστώ πολύ. Σε αντίθετη περίπτωση απλά θα πρέπει να βρίσκω πιο μακρύα και τέλος. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από GeoYoung 1 1
Maurikycli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, GeoYoung είπε Ο παραλληλισμος είναι λίγο λανθασμένος (παντα κατα την γνώμη μου), καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν στερέις κάτι από τον άλλον... Δέχομαι ότι είναι άνιση η σύγκριση αλλά στη χώρα μας έχουμε την αίσθηση ότι οι παραλίες είναι ανεξάντλητες. Στην περίπτωση που η παραλία ήταν πήχτρα η απουσία της διπλανής οικογένειας θα σε άφηνε να απλωθείς περισσότερο 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, GeoYoung said: Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος, δεν περιμένω τίποτα απο κανενα και σίγουρα από τις εν λόγω κυρίες, απλά λέω και πάλι αν υπήρχε κάποιος κανονισμός. Αλλά από την συζητηση μέχρι τώρα φαίνεται ότι όντως παραλογίζομαι, δεν είμαι σοφός, γραφικός και είμαι σιγουρος ότι θα ακούσω και άλλα. Κανένα απολύτως λάθος δεν έχει γίνει, όταν τις έπιασες και είπες "δεν μπορείτε να στερείτε από τη γειτονιά θέσεις πάρκινγκ" ήταν σαφές πως πίστευες ότι είχαν υποχρέωση να σου λύσουν το πρόβλημα σου, όταν ρωτάς εμάς εδώ αν "υπάρχει κάποιος νόμος για αυτούς που έχουν πάρκινγκ αλλά καταλαμβάνουν θέσεις από άλλους που δεν έχουν" εννοείται πως κάτι περιμένεις. Τέλος πάντων, εγώ την άποψη μου στην είπα, τίποτα άλλο από εμένα. 4 1
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Το πρόβλημα με τη στάθμευση είναι πολύ διογκωμένο, και τα επόμενα χρόνια έχουμε να δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα. Συνεχίστε να κάνετε χαβαλέ μερικοί και θα περάσουμε όλοι όμορφα. 5
mihanikos1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ήδη το πρόβλημα του παρκαρίσματος σε αρκετές περιοχές είναι μεγάλο. Τα τελευταία χρόνια που η οικοδομή έχει ανέβει σημαντικά φανταστείτε εκεί που υπήρχε μια μονοκατοικία να ξεφυτρώσει μια 7οροφη πολυκατοικία με περίπου 10 αυτοκίνητα των ενοίκων που επειδή δεν το απαγορεύει κάποιος νόμος να παρκάρουν στον δρόμο αντί για τα πάρκινγκ τους. Νόμιμο είναι... 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 ...και να ξερετε και το αλλο, τα ιδια τελη και φόρους πληρώνει αυτος που εχει πάρκινγκ τα ιδια και αυτός που δεν έχει. 1
The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 πότε δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης πυλωτής μέσα σε πόλεις. δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα. Πάντως γίνεται πραγματικά σφαγή για μια θέση πάρκινγκ σε πολλές περιοχές. Στο κέντρο που μένω εγώ τελευταία έχουν ξεφυτρώσει δεκάδες θέσεις αναπήρων... όπου βέβαια δεν βλέπεις ποτέ αναπηρο μέσα στα αυτοκίνητο... όλοι έχουν στην οικογένεια μια γιαγιά με αναπηρία και βγάζουν θέσεις απ ότι φαίνεται.... 2
vs_skg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Η λύση είναι πολύ απλή και έχει δοθεί: το παρακάτω τιμολόγιο + διαγράμμιση για τις θέσεις + θέσεις μοτοσυκλέτας ΑΥΣΤΗΡΑ ξεχωριστές Οι τιμές μπορούν να είναι προσαρμοσμένες στην ελληνική πραγματικότητα. Έτσι κόβεις δεύτερα αμάξια που το μόνο δρομολόγιο που κάνουν είναι μέσα έξω διπλοπαρκάρισμα/καβάτζωμα θέσης, μηχανάκια που μπαίνουν σφήνα για καβάτζωμα θέσης και γενικά ότι άλλη παθογένεια υπάρχει 6
GeoYoung Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Ήδη το πρόβλημα του παρκαρίσματος σε αρκετές περιοχές είναι μεγάλο. Τα τελευταία χρόνια που η οικοδομή έχει ανέβει σημαντικά φανταστείτε εκεί που υπήρχε μια μονοκατοικία να ξεφυτρώσει μια 7οροφη πολυκατοικία με περίπου 10 αυτοκίνητα των ενοίκων που επειδή δεν το απαγορεύει κάποιος νόμος να παρκάρουν στον δρόμο αντί για τα πάρκινγκ τους. Νόμιμο είναι... Και η αλήθεια είναι ότι αναφέρομαι σε αυτες τις κυριούλες, που είναι εμφανές ότι δεν παρκάρουν στον parking τους. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που είναι σε υπόγεια γκαράζ και φυσικά δεν ξέρεις τι γίνεται.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Αν το πάρκινγκ δεν έχει άδεια (που κατά 99% δεν έχει τίποτα) και από την στιγμή που μέσα δεν υπήρχε αμάξι εκείνη την ώρα, μπορεί μήπως ο ΟΠ να πάρει πίσω τις πινακίδες του? Το όργανο που βεβαίωσε την παράβαση έχει ειπωθεί ότι δεν κάθεται να κοιτάξει κάτι τέτοιο εκείνη την ώρα. Αν όμως έστω σε 2ο χρόνο μπορεί ο ΟΠ να πάρει πίσω τις πινακίδες του και να σβήσει το πρόστιμο, τότε βρήκε λύση στο πρόβλημα του 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, GeoYoung είπε Καλο είναι να αποφεύγονται τέτοιες αντιδράσεις μόνο σε κακό οδηγούν. Οι κυρίες δεν κάνουν τίποτα (είναι ανω των 50 και μένει η κάθε μια μόνη από έναν όροφο δικό τους), οπότε φαντάζομαι ότι κατα την διάρκεια της ημέρας που λείπει ο κόσμος για δουλεία, βρίσκουν εύκολα θέσεις. Μένω σε οικιστική περιοχή. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος νομος, δεν γίνεται να έχεις parking και παρόλα αυτά να καταλαμβάνεις θέσεις από τους άλλους που δεν έχουν. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα σε σχέση με άλλο σημαντικότερα! Και νόμος να υπάρχει, το βλέπω πολύ δύσκολο πως να τσεκάρει η τροχαία για το ποιος έχει κατοχή σε θέση πάρκινγκ. Για να καταλάβεις, μπορεί να έχει βγει μια άδεια για ένα όνομα κάποιου ιδιοκτήτη αλλά το ΙΧ να είναι του παιδιου η του/της συζύγου. 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, GeoYoung είπε Καλήσπερα στην κοινότητα!! Ελπίζω όλοι καλά! Καλα μωρε,λιγο κρυωμενος,αλλα ευτυχως οχι πυρετο. 4 ώρες πριν, phanispal είπε Και να ισχύει αυτός ο νόμος, είναι αστείος και δεν παίζει να έχει εφαρμοστεί ούτε σε περιπτώσεις σαν τη δική σου. Μια χαρα ισχυει και μια χαρα εφαρμοζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις