Προς το περιεχόμενο

Περίεργη περίπτωση parking!!

GeoYoung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, vs_skg είπε

Οι νόμοι που ψάχνεις είναι για άλλες κοινωνίες, όπου στο δρόμο παρκάρεις μόνο με άδεια που την πληρώνεις ανά μήνα/έτος, και όπου ο τοπικός Δήμος στις κυρίες αυτές δεν θα έδινε άδεια καθώς έχουν πάρκινγκ στην πολυκατοικία τους. Και βέβαια περνάει και ελέγχει τακτικά (οι ελεγκτές πληρώνουν για τον εαυτό τους μέσω των προστίμων εννοείται). 

Αντε πες το αυτό στην Ελλάδα χωρίς να φας ντομάτες 

Εχεις απόλυτο δίκιο και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολυ πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λυθούν, απλά το παράπονο μου ήθελα να μοιραστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

10 minutes ago, imr said:

Αν πάθαινε κάτι το αμάξι τους έξω θα άρχιζαν να το βάζουν στο παρκινγκ. 

Δεν λέω γρατζουνιές και φθορες φυσικά αλλά ένα αυτοκόλλητο στο τζάμι, να τους χεσει κάνας σκύλος έξω από την πόρτα κτλ κτλ 

Και μετά μάντεψε... ένας άλλος σκύλος θα χέσει μέσα στο αμάξι του τρελού της γειτονιάς που απαιτεί από τους ιδιοκτήτες χώρων στάθμευσης να τα παρκάρουν μέσα...

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Και μετά μάντεψε... ένας άλλος σκύλος θα χέσει μέσα στο αμάξι του τρελού της γειτονιάς που απαιτεί από τους ιδιοκτήτες χώρων στάθμευσης να τα παρκάρουν μέσα...

Συμφωνώ και πιστευω ότι τέτοιες αντιδράσεις πάντα οξύνουν την κατάσταση. Το θέμα είναι να υπήρχε κάποιος λογικός τρόπος να μπορούσες να διαχειριστείς την συγκεκριμένη περίπτωση.

Έγινες ο τρελός της γειτονιάς επειδή θες να παρκάρουν στις δικές τους θέσεις και όχι έξω μπας και καταφέρεις κι εσύ και κανάς άλλος ταλαίπωρος να παρκάρετε.

• Like 4

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Έγινες ο τρελός της γειτονιάς επειδή θες να παρκάρουν στις δικές τους θέσεις και όχι έξω μπας και καταφέρεις κι εσύ και κανάς άλλος ταλαίπωρος να παρκάρετε.

Όντως τώρα που το λες έγινα και ο τρελός. Χαχαχα μου φαίνεται πολύ αστείο!! Μήπως πρέπει να πάω και σε κανενα γιατρό?

Το παράνομο της υποθεσεις εισαι εσυ, το αλλο δεν ειναι παράνομο και δεν απαγορεύει κανεις να έχεις παρκιν και να παρκάρεις αλλου

ΤΕΛΟΣ

• Like 4
  • Confused 3
  • Sad 3

3 λεπτά πριν, GeoYoung είπε

Όντως τώρα που το λες έγινα και ο τρελός. Χαχαχα μου φαίνεται πολύ αστείο!! Μήπως πρέπει να πάω και σε κανενα γιατρό?

καλα εδω θα ακουσεις πολλα...

δυστυχως ολοι μας εχουμε παρομιες εμπειριες. σ΄εμενα φευγουν κυριακη για βολτιτσα παρεα 2-3 αυτοκινητα που ειναι ολοι παρκαρισμενοι και βγαζουν απο το παρκιν τις μηχανες για να κρατησουν τις θεσεις για το βραδυ που θα γυρισουν για να ειναι κατω απο το σπιτι τους. ολη την εβδομαδα μενουν παρκαρισμενα γιατι κυκλοφορουν με τα μηχανακια...

• Like 1

10 λεπτά πριν, GeoYoung είπε

Συμφωνώ και πιστευω ότι τέτοιες αντιδράσεις πάντα οξύνουν την κατάσταση. Το θέμα είναι να υπήρχε κάποιος λογικός τρόπος να μπορούσες να διαχειριστείς την συγκεκριμένη περίπτωση.

3 λεπτά πριν, GeoYoung είπε

Βάλε ρομα να τους κλέψουν καταλύτες 🤣 Μόνο στην πλάκα μπορείς να παίρνεις τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά. Σου δώσαμε νομίζω αρκετές νόμιμες λύσεις. Άλλη λύση είναι να αγοράσεις μηχανάκι και να το παρκάρεις σαν κολοκοτρώνης πιάνοντας θέσεις παρκαρίσματος. Ίσως πάρουν το μήνυμα και τα μαζέψουν. Απορώ πως δεν έχει άλλος παράπονα με αυτούς στην γειτονιά.

1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Το παράνομο της υποθεσεις εισαι εσυ, το αλλο δεν ειναι παράνομο και δεν απαγορεύει κανεις να έχεις παρκιν και να παρκάρεις αλλου

ΤΕΛΟΣ

οποτε θελουμε κοιταμε τους νομους. το ηθικο του θεματος στα παλια μας υποδηματα. αυτο μας εχει φαει σαν λαο και δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα ποτε.

ΤΕΛΟΣ

• Like 3
  • Confused 1
  • Sad 1

Σε άλλους η ζωή δίνει παπορια, σε άλλους παπάρια. Σε άλλους δίνει πάρκινγκ,σε άλλους όχι. Πρέπει κάποτε να μεγαλώσεις και να φροντίσεις να κάνεις πιο σοφες επιλογές από το να παρκάρεις στα πάρκινγκ του κόσμου 

4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

ΤΕΛΟΣ

Δεν χρειάζετια να φωνάζεις,  από την αρχή είπα ότι έκανα λάθος και θα πληρώσω τις συνέπειες. Απλά έλεγα ότι θα μου φαινόταν λογικό να υπάρχει κάποιος κανονισμός για τέτοιες περιπτώσεις και μήπως αν υπήρχε το γνωρίζε κανεις εδώ.

• Like 2

Ηθικά είμαι με τον θεματοθέτη.

Αλλά για να το κάνω κάπως πιο παραστατικό , φανταστείτε να κριτικάραμε κάποιον που έχει πισίνα ή κότερο και να τον θεωρούσαμε ανεπιθύμητο  στις ελεύθερες παραλίες με τη λογική να πάει να κολυμπήσει στη πισίνα του. 😕

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2

1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Αλλά για να το κάνω κάπως πιο παραστατικό , φανταστείτε να κριτικάραμε κάποιον που έχει πισίνα ή κότερο και να τον θεωρούσαμε ανεπιθύμητο  στις ελεύθερες παραλίες με τη λογική να πάει να κολυμπήσει στη πισίνα του. 😕

Ο παραλληλισμος είναι λίγο λανθασμένος (παντα κατα την γνώμη μου), καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν στερέις κάτι από τον άλλον...

• Like 4

Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Όχι και τόσο έγκυρος παραλληλισμός αλλά φαντάσου να μην έβρισκες ούτε τετραγωνικό εκατοστό να σταθείς έστω όρθιος στην αμμουδιά, και για να μπεις στη θάλασσα ούτε λόγος.

Μία δύο είκοσι χίλιες, κάτι μου λέει ότι θα άλλαζες γνώμη.

• Like 1

5 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Σε άλλους η ζωή δίνει παπορια, σε άλλους παπάρια. Σε άλλους δίνει πάρκινγκ,σε άλλους όχι. Πρέπει κάποτε να μεγαλώσεις και να φροντίσεις να κάνεις πιο σοφες επιλογές από το να παρκάρεις στα πάρκινγκ του κόσμου 

Τελικά εσύ είσαι πολύ σοφός. Αν εχεις και αλλη σοφία να μοιραστείς, σε παρακαλώ μην σταματάς.

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...