Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πως τα καταφέρνετε πάντα οι ίδιοι να κάνετε ώπα τα θέματα με ανύπαρκτα θέματα επειδής σας φαγουρίζει η πίσω ωπή σας δε θα το καταλάβω ποτές!

Άστους να λένε. Εσύ γιατί θίγεσαι;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, chrisde είπε

E, πάντως όσον αφορά την Αλόη Βέρα, στο πρώτο παιχνίδι, άντε να το βάλω και σε σποϊλερ μπας και δεν το έχει παίξει κάποιος που διαβάζει εδώ, λέμε τώρα

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

είναι η chosen one, κάποιοι τη βλέπουν σαν θεά και φυσικά σώζει τον κόσμο.

Ε, δεν ξέρω για εσάς εγώ θα την είχα δει κάπως πάντως, δεν το λες και παράλογο... Αν βάλεις και

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τη δύσκολη παιδική ηλικία που είχε όντας απομονωμένη από όλους, να την μισούν/φοβούνται οι πάντες και να μην μιλάει σε κανέναν

ε νομίζω εξηγείται η συμπεριφορά της. Το αν αρέσει σε κάποιους είναι άλλο θέμα φυσικά, αλλά, για να παραφράσω τον Κουτσούμπα, αυτή είναι:P. Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση στο παιχνίδι, και καλά θεωρείται όμορφη, θυμάμαι ένα σχετικό σχόλιο που της είχε κάνει

Απόκρυψη περιεχομένων

o Erend + ότι τη γούσταρε και ο Avad, μην σου πω και η Petra :P. Τι να πείς, στην στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι.😁 (αν και το παιχνίδι είχε κάποιες ωραίες υπάρξεις, βλ. Talanah)

Πάντως όσα αναφέρεις μάλλον περισσότερο ταπεινή θα έπρεπε να την έχουν κάνει για να ταιριάζει και με το θετικό προφίλ που θα έπρεπε να έχει μία πραγματική ηρωίδα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Armoral είπε

Πάντως όσα αναφέρεις μάλλον περισσότερο ταπεινή θα έπρεπε να την έχουν κάνει για να ταιριάζει και με το θετικό προφίλ που θα έπρεπε να έχει μία πραγματική ηρωίδα.

Ιδανικά ναι, ειδικά σε fantasy world που θέλουμε να περνάμε και κάποια ωραία μηνύματα έτσι για το γαμώτο. In real life συνήθως όμως δεν λειτουργεί έτσι... Θα μου πεις βέβαια παιχνίδι είναι όχι real life simulator και θα έχεις δίκιο, αλλά τεσπα

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1

5 λεπτά πριν, chrisde είπε

Ιδανικά ναι, ειδικά σε fantasy world που θέλουμε να περνάμε και κάποια ωραία μηνύματα έτσι για το γαμώτο. In real life συνήθως όμως δεν λειτουργεί έτσι... Θα μου πεις βέβαια παιχνίδι είναι όχι real life simulator και θα έχεις δίκιο, αλλά τεσπα

Αυτό ακριβώς, το πρότυπο έχει σημασία. Αυτό που ουσιαστικά ήταν στο πρώτο μέρος. Βέβαια επειδή δεν έχω παίξει το παιχνίδι, μάλλον θα το δω κάποια στιγμή στο PC για να έχω άποψη.

Aν βαριεστε το πολυ μαζεμα απο υλικα , ειδικα αργοτερα στο παιχνιδι θα το χρειαστειτε , βαλτε το easy loot. Ουσιαστικα θα περνετε ολα υλικα απο τα machines που σκοτωνετε χωρις να καταστρεφονται . 

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά pop in έχει..

Έχω πάει στην περιοχή μέτα το prologue και δεν έχω δει pop in. Ακόμη και πάνω σε βουνά να ανέβω που βλέπεις όλο το χάρτη δεν διακρίνω πουθενά low quality lods. Εκτός αν έχει στη συνέχεια.

Το εβαλα για να δω διαφορα στο πως φενεται σε σχεση με την ps5  εκδοση ..  Ολα full 4Κ  , h εικονα λογω αναλυσης πιο crispy  και εχει το ιδιο πανεμορφο HDR..Μακαρι το gameplay-story  να ηταν στα ιδια επιπεδα με τα γραφικα  για τα δικα μου γουστα( και να μην το βαριομουν τοσο) .. με την 7900ΧΤΧ  ηταν απο 75με100 fps.. Φενεται οτι εχει γινει φοβερη δουλεια στο pc port..

• Like 3

Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Έχω πάει στην περιοχή μέτα το prologue και δεν έχω δει pop in. Ακόμη και πάνω σε βουνά να ανέβω που βλέπεις όλο το χάρτη δεν διακρίνω πουθενά low quality lods. Εκτός αν έχει στη συνέχεια.

Πέτυχα σημείο στην αρχή που από τα 5-6 μέτρα εξαφανίζονταν τα textures από τοίχο..Θα δω στην συνέχεια τι άλλο..

1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε

Το εβαλα για να δω διαφορα στο πως φενεται σε σχεση με την ps5  εκδοση ..  Ολα full 4Κ  , h εικονα λογω αναλυσης πιο crispy  και εχει το ιδιο πανεμορφο HDR..Μακαρι το gameplay-story  να ηταν στα ιδια επιπεδα με τα γραφικα  για τα δικα μου γουστα( και να μην το βαριομουν τοσο) .. με την 7900ΧΤΧ  ηταν απο 75με100 fps.. Φενεται οτι εχει γινει φοβερη δουλεια στο pc port..

Και 'γω τώρα που το παίζω μου βγάζει βαρεμάρα..Ναι πολύ ωραίο οπτικό αλλά μέχρι εκεί..Θα πιέσω τον εαυτό μου να συνεχίσω λίγο μπας και..

• Like 2

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Πέτυχα σημείο στην αρχή που από τα 5-6 μέτρα εξαφανίζονταν τα textures από τοίχο..Θα δω στην συνέχεια τι άλλο..

ναι στην αρχή αρχή νομίζω το ανέφερε και ο Alex από το DF. Ίσως κάποιο bug του PC, γιατί είπε στο PS5 είναι εντάξει. Λογικά θα βγει patch τις επόμενες μέρες. Βγήκε ένα πολύ μικρό σήμερα.

Εγω αντεξα avatar 65 ωρες σε 8 μερες για 100% breakpoint 110 ωρες και ac odyssey 170 ωρες οποτε πιστευω θα ειναι easy peasy το forbidden west. Αν παιξεις πολλα παιχνιδια της ubisoft αποκτας ανοσια στο looting και να κανεις πολλες φορες τα ιδια και τα ιδια. Περισσοτερο να πω βαρεθηκα στο spiderman σκοτωνοντας τους εχθρους 500 φορες παρα τα υπολοιπα που ανεφερα. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με το DLSS 3 είναι τέρμα ομαλή η κίνηση και artifacts δεν παρατηρώ αλλά δεν κάθομαι να ψειρίσω τη μαϊμού. Η διαφορά δύναμης μεταξύ καλού HW στο PC και PS5..Κρίμα που δεν έβαλαν και κάνα RTGI..

Τόσο loot δηλαδή εντάξει, ούτε σε ARPG..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως με το DLSS 3 είναι τέρμα ομαλή η κίνηση και artifacts δεν παρατηρώ αλλά δεν κάθομαι να ψειρίσω τη μαϊμού. Η διαφορά δύναμης μεταξύ καλού HW στο PC και PS5..Κρίμα που δεν έβαλαν και κάνα RTGI..

Τόσο loot δηλαδή εντάξει, ούτε σε ARPG..

Καλα και το zero dawn ειχε πολυ loot ετσι. Ποσες φορες μαζεψες ζωη απο τα λουλουδια κλαδια για arrows και απο τα robot ενα σωρο εξαρτηματα? Εδω ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα? Τι αλλο εμεινε για να μαζεψει?

• Like 1

Κάποιος ανέφερε ότι το animation έχει μείνει ίδιο από το 2010, προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πλέον γίνεται motion capture και το animation γενικότερα έχει βελτιωθεί παρά πολύ με το καλύτερο αποτέλεσμα που έχουμε δει να είναι απ' το metahuman της UE 5 στα Hellblade 2 και Marvel 1943..Ωστόσο αυτό που ΔΕΝ έχουν πετύχει ακόμα σε κανένα παιχνίδι και φαίνεται να θέλουν μέλλον είναι τα μαλλιά και το υγρό σε ποτήρι(Νερό, Ουίσκι κλπ).

Και βεβαίως τα physics που τα έχουν παρατήσει γιατί επικεντρώθηκαν καθαρά στο RT. Η εικόνα στο Horizon πάντως είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ με DLAA και sharpness στο 5(default).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...