chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως εμπ1 στην Αλόη. Όχι μόνο στην αναβροχιά, αλλά γενικά Βέβαια γούστα είναι αυτά. Βασικά πιο πιθανό είναι να εμ1ε εκείνη, όχι μόνο σε σένα, μην παρεξηγηθώ 😅 αλλά γενικά... (αυτό το ακόντιο που χώνεται παρακάμπτει τα ρομποτ ποτέ δεν το συμπάθησα). Αλλά όπως είπες, γούστα... 😈 Επεξ/σία 22 Μαρτίου από chrisde 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάντως ρίχνει κάτι ακυράρες στον βασιλιά, άλλο πράγμα Βέβαια πάει και της την πέφτει και αυτός σαν τον καημένο, που να ανάψει η chosen one έτσι 🤣 Επεξ/σία 22 Μαρτίου από just_a_dude 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πάντως ρίχνει κάτι ακυράρες στον βασιλιά, άλλο πράγμα Βέβαια πάει και της την πέφτει αυτός σαν τον καημένο, που να ανάψει η chosen one έτσι 🤣 Είναι αλλού δοσμένη η καρδιά της, σε άλλο παλικάρι 🥰. Spoiler (αμέρικαν μπαρ το κάναμε) Επεξ/σία 22 Μαρτίου από chrisde 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Εμένα δε μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά που λέτε.. Εν τω μεταξύ εγώ Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 14 minutes ago, just_a_dude said: Βέβαια πάει και της την πέφτει και αυτός σαν τον καημένο, που να ανάψει η chosen one έτσι 🤣 Θέλει βαρβατίλα η κοπελιά. Όπως το παλικάρι που ανέρτησε ο @chrisde. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Meanwhile, όλοι εσείς που γκρινιάζατε ότι στα θέματα των παιχνιδιών μιλάμε μόνο για τον τεχνικό τομέα, για fps, ρυθμίσεις κτλ και όχι για την "υπόθεση" και το "gameplay", ελπίζω να απολαμβάνετε την κουβέντα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Προφανώς μιλάμε για Sony άρα το wokeness είναι αυτονόητο. Μόνο οι Ιάπωνες παραμένουν στο παραδοσιακό ακόμα και αυτοί όχι όλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στο Uncharted πάντως και στο TLOU δεν είδα κάτι τέτοιο. Μια χαρά αντρίλα έβγαζε ο Όμπερυν-Τζόελ. Βέβαια το 2 παίζει να είναι τίγκα woke. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Να σας πω κάτι πέρα από την πλάκα; Από τη στιγμή που είναι καινούριο ip δεν με νοιάζει, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν και σε όποιον αρέσει στην τελική. Με πειράζει όταν παίρνουνε υπάρχοντα franchises βλ. star wars, indiana jones, lord of the rings κτλ και τους αλλάζουν τον αδόξαστο, προσβάλοντας τους αρχικούς δημιουργούς και τους fans. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Το ενα μας βρομαει,το αλλο μας ξενιζει,σε ενα ξυλο δεν μας φορτωνουν τα textures,το μαλλι της Alloy εχει πολλες χαντρες.. Να χαρω εγω νεα γενεια gamers.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, optimus prime είπε Να χαρω εγω νεα γενεια gamers.. άσε εμείς στην ηλικία τους πιάναμε τα games και τα στύβαμε... εγώ πλέον θα τους χαρακτήριζα gamers και να βάλεις και ένα γράμμα ακόμα στη λέξη... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Όλοι οι άντρες κακοί/βλάκες/αδύναμοι, όλες οι γυναίκες σοφές/δυνατές/σωτήρες, οι καλές ΑΙ ως γυναίκες και οι κακές AI ως άντρες και μια πρωταγωνίστρια Mary Sue ως η καλύτερη μαχήτρια αλλα και με ένα μυαλό κλωνοποιημένο απο τον πιο έξυπνο άνθρωπο(γυναίκα και αυτή) όλων των εποχών. Το franchise πιο woke δεν γίνεται, το τερμάτισαν, απλά δεν σε πειράζει απο ένα σημείο και μετά γιατί πολύ απλά δεν σε ενδιαφέρει κανένας χαρακτήρας συμπερiλαβομένου της Aloy. Το παίζεις μόνο και μόνο για τις μάχες με τα robot και για να μάθεις έξτρα πληροφορίες για το lore του παιχνιδιού. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από psof 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Οκ τοοοοοσο woke δεν θα το έλεγα. Πέρα από την γυναίκα πρωταγωνίστρια και την δημιουργό της, έχουμε το 12θεο στο οποίο ο Άδης είναι λογικό να είναι ο "κακός", η Gaia είναι ήδη γυναίκα, ή θηλυκού γένους τέλος πάντων. Εδώ έχουμε αρκετούς κακούς και άντρες και γυναίκες. Spoiler Regalla και sylens οι οποίοι και οι 2 τελικά άλλαξαν στρατόπεδο, Tilda γυναίκα main antagonist, στο dlc ήταν ο άντρας κτλ κτλ Κάτι έρωτες τα προσπέρασα, όπως και επίσης και κάτι ζωγραφιές στα πρόσωπα. Είναι checkboxes και το ξέρω και για αυτό δεν ασχολούμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου Πως τα καταφέρνετε πάντα οι ίδιοι να κάνετε ώπα τα θέματα με ανύπαρκτα θέματα επειδής σας φαγουρίζει η πίσω ωπή σας δε θα το καταλάβω ποτές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 22 Μαρτίου Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε επειδής σας φαγουρίζει η πίσω ωπή σας θέλει πολύ προσοχή η συγκεκριμένη ενέργεια... έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και δεν υπάρχει γυρισμός! 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα