psof Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Τελικά κάτι ήξεραν αυτοί και το έβγαλαν ίδια μέρα με το Dragon's Dogma 2. Οι άλλοι θα παίζουν σε 20fps με γραφικά Dark Souls 1 και εσύ θα παίζεις άνετα στα 60 fps με γραφικά near next gen. 3 2
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) To εβαλα να κατεβαινει,σε 10 λεπτακια θα το ξεκινησω και εγω επιτελους.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από optimus prime 1
just_a_dude Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Ή δεν το βλέπω ή δεν έχει in-game bench. Το πρώτο είχε. Τέσπα, πάω για λιώσιμο.
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν εχει.. Όποιος το παίξει με dualsence,από το μεγαφωνο του ακούγεται ήχος όταν μαζεύεις ξύλα,οταν σκαναρεις κτλ.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από optimus prime 3
psof Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Σε τι δυσκολία θα το παίξετε; Πριν απο λίγες μέρες τελείωσα το HZD στο hard και μου φάνηκε μια χαρά. Πιο πολύ πάλευα με τα controls(Μ&Κ) παρα με τα mobs. Θα δοκίμαζα και παραπάνω αλλα δεν μ΄αρεζε που ανέβαιναν αυτόματα και οι τιμές στους traders. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από psof
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Εγώ το έβαλα στο Hard,τώρα με υψηλά framerate θα ειναι πιο εύκολο να χειρίζεσαι την Αloy στις μάχες. 2
xartemporas Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 15 minutes ago, optimus prime said: Δεν εχει.. Όποιος το παίξει με dualsence,από το μεγαφωνο του ακούγεται ήχος όταν μαζεύεις ξύλα,οταν σκαναρεις κτλ.. Yπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει ή να αυξομειωθει η ενταση του ηχου στον controller ?
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 minute ago, xartemporas said: Yπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει ή να αυξομειωθει η ενταση του ηχου στον controller ? Eχει ένα slider στο μενού του gamepad από 0-100% άρα ναι και τα δυο γίνονται... 1
just_a_dude Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Έχω την αίσθηση ότι το aiming και γενικά ο χειρισμός του τόξου είναι πιο ομαλός από το πρώτο.
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Το motion blur είναι πολύ καλό εδώ,μου αρέσει και δεν με ενοχλεί στο default setting. Το sharpness βρίσκω λίγο υπερβολικό και το έχω κατεβάσει στο 3..
Mr Aris Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, optimus prime είπε Το motion blur είναι πολύ καλό εδώ,μου αρέσει και δεν με ενοχλεί στο default setting. Το sharpness βρίσκω λίγο υπερβολικό και το έχω κατεβάσει στο 3.. Motion blur Και καλό δεν πάνε μαζί 😋 1
optimus prime Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 5 minutes ago, Mr Aris said: Motion blur Και καλό δεν πάνε μαζί 😋 Ρε είναι καλό σου λέω,αλλά εγώ το παιζω με controller και όχι με ποντίκι.. 1
just_a_dude Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Εντωμεταξύ η Αλόη μια χαρά είναι, προς τι όλη η φασαρία; Τι γυναίκες έχουν όλοι αυτοί δηλαδή; 1 3
Mr Aris Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ρε είναι καλό σου λέω,αλλά εγώ το παιζω με controller και όχι με ποντίκι.. Και γω με controller είμαι, αντε να του δώσω μία ευκαιρία, πάντα η πρώτη ρύθμιση που βάζω off είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα