xartemporas Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Και αν σε τυλίξει τι γίνεται; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 21 hours ago, Zus said: Εγώ πάντως έμπαινα και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε για τον χαρακτήρα της. Πιο πιθανο να μπει αυτη παντως ( Για οσους εχουν παιξει το dlc ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Στα DLC δείχνουν τις ''προτιμήσεις'' πάντα ; Όπως στο TLOU 1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου Μολις εσκασε μυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου ωραίο το game, λίγο φορτωμένο το στόρι και τα όπλα με τα skills αλλά το DLC (που ευτυχώς δεν έπαιξα) γιατί μου θύμησε το DLC του Last of us; με το έτσι θέλω βγάζουν ένα DLC για κάνουν το game Woke; τι νε αυτα ρε; είχαμε την Marvel τώρα έχουμε τα Sony Studios... Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 14 Απριλίου Share Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Strategos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Spoiler Επεξ/σία 14 Απριλίου από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Μόνο εμένα με χαλάει πιο πολύ η έντονη ubiσοφτίλα παρά όλα τα άλλα ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Μόνο εμένα με χαλάει πιο πολύ η έντονη ubiσοφτίλα παρά όλα τα άλλα ; ισχύει, είναι υπερβολικό. Και στο πρώτο είχε αλλά όχι τόσο πολύ. Μόνο main quest pushαρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Τι εννοείται περισσότερο από το πρώτο? Ήδη το πρώτο έχει πολύ ubisoftίλα 😂 Το κακό κάνοντας μόνο main quest όμως είναι ότι δεν φτάνει το XP για να μαξάρεις skill tree... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Ισχυει η ubisoftίλα.. βεβαια καποια Secondary missions ειναι οκ και χρειαζονται για να ανεβαζεις τον χαρακτηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Αν δεν μου άρεσε τόσο το combat θα έβαζα ένα 6αρακι. Τώρα βάζω 7. Γενικά είναι αρκετά μέτριο. Διάλογοι μέτριοι, η Αλλόη είναι αρκετά εκνευριστική ώρες ώρες, τα side quests είναι απλά οκ και το main story κακό δεν το λες αλλά ε 'νταξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Και το πρωτο και το δευτερο παιχνιδια του 7,5 ηταν για μενα . Βασικα το δευτερο μαρεσε λιγο παραπανω αλλα με τιποτα κατι εξαιρετικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε ισχύει, είναι υπερβολικό. Και στο πρώτο είχε αλλά όχι τόσο πολύ. Μόνο main quest pushαρω. Ρε συ πραγματικα 10 λεπτά έπαιξα και το έβγαλα … οκ έχει λίγο καλύτερα γραφικά και 4-5 παραπάνω μηχανές , κατά τα αλλά το ίδιο και το αυτό . Να πρέπει να παίξω 2 ώρες με το στανιό για grind μάζεμα πέτρες ξυλαράκια και σίδερα για να δω 5-10 λεπτά ιστορία βαριέμαι…. Ίσως το βάλω κάποια στιγμή στο ευκολότερο επίπεδο μόνο και μόνο για να χαζέψω τα τοπία και να παίξω το (χλιαρό απ ότι φαίνεται) story του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου To χειροτερο ειναι αυτο ναι , οτι πρεπει να μαζευεις συνεχεια φυλλαρακια κ ξυλακια κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ρε συ πραγματικα 10 λεπτά έπαιξα και το έβγαλα … οκ έχει λίγο καλύτερα γραφικά και 4-5 παραπάνω μηχανές , κατά τα αλλά το ίδιο και το αυτό . Να πρέπει να παίξω 2 ώρες με το στανιό για grind μάζεμα πέτρες ξυλαράκια και σίδερα για να δω 5-10 λεπτά ιστορία βαριέμαι…. Ίσως το βάλω κάποια στιγμή στο ευκολότερο επίπεδο μόνο και μόνο για να χαζέψω τα τοπία και να παίξω το (χλιαρό απ ότι φαίνεται) story του τα τέρατα είναι ωραία πάντως. εχουν περισσοτερες κινήσεις από το πρώτο και περισσότερα variations για το ίδιο τέρας. οπότε πρέπει να ξέρεις τι βέλη να χρησιμοποιείς κάθε φορά. εμένα αυτό μου αρέσει αρκετά και το main quest δεν είναι τελειο αλλα εχει καλο flow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα