Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Στο συγκεκριμένο που δεν έχει RT και δεν είναι τόσο βαρύ βάζεις DLAA + FG και είναι τέλειο. Ειδικά εσύ που έχεις και δυνατό καρτόνι θα πηγαίνεις τέζα 97 fps. Κατσε κατσε αυριο παραλαμβανω οθοναρα. 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Κατσε κατσε αυριο παραλαμβανω οθοναρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ετσι σιγα σιγα να ανεβαινουμε στην Premier League.. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από optimus prime 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2024 στις 2:50 ΜΜ, Arkin είπε Κατσε κατσε αυριο παραλαμβανω οθοναρα. Ω ρε εργαλείο! Μεγειες! Θα πάθεις πολιτισμικό σοκ με την ολεντ. Δεν θα ξανά μπορέσεις να παίξεις σε "απλή" (εντάξει θα παίξεις αλλά αυτό που θα δεις στην ολεντ δεν θα το βρεις πουθενά) *** @Arkin Σε περιμένει 👽 Επεξ/σία 1 Απριλίου από azazil1190 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsAkira Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 31/3/2024 στις 2:50 ΜΜ, Arkin είπε Κατσε κατσε αυριο παραλαμβανω οθοναρα. Έχω την ίδια! Φίλε, θα τα βρέξεις τα βρακάκια σου. Κατέβασε και τα τελευταία firmware. Καλοπαίχνιδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Πάντως έχει κάποια πράγματα που είναι τέρμα σπααστικά. για παράδειγμα σε ένα main quest πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα ρομπότ που είναι σαν Mumakil. Πας στο σημείο και έχει και human εχθρούς τριγύρω και λέω να φάω πρώτα αυτούς με stealth για να μην τους έχω στο κεφάλι μου όταν πολεμάω το Mumakil. Τους σκοτώνω όλους και μετά ξεκινάω την επίθεση στο ρομπότ και ξαφνικά γίνονται spawn οι human enemies πάλι ίσως γιατί το quest πρέπει να τους έχει σόνι και ντε παρόλο που τους σκότωσα. Και σου τα πρίζουν και άσε που οι human εχθροί δεν πέφτουν με τίποτα. Είναι λες και έχουν καλύτερο armor από τα τέρατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Το τελείωσα, με το στανιό. Αδιάφοροι χαρακτήρες εντελώς, αδιάφορο gameplay με βελάκια που ρίχνουν μεταλλικές μηχανές κλπ. Οκ στο πρώτο ήταν κάτι φρέσκο και διαφορετικό αλλά εδώ είναι μια απ' τα ίδια. Το story κάπως καλούτσικο και ο τεχνικός τομέας πολύ καλός. Με το DLC δεν θα ασχοληθώ που έτσι κι αλλιώς διαβάζω μέτρια σχόλια. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επρεπε να παρουν ιδεες απο την Dice και να βαλουνε και αρματα μεσα.. Θα τους δωσουμε feedback,το επομενο να γινει battlefield με mechs!!! Επεξ/σία 9 Απριλίου από optimus prime 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου Share Δημοσ. 9 Απριλίου Ασχολήσου με κάνα pixel σε OLED εσύ γιατί από ''εξυπνάδες'' και ελιτισμό χορτάσαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το τελείωσα, με το στανιό. Αδιάφοροι χαρακτήρες εντελώς, αδιάφορο gameplay με βελάκια που ρίχνουν μεταλλικές μηχανές κλπ. Οκ στο πρώτο ήταν κάτι φρέσκο και διαφορετικό αλλά εδώ είναι μια απ' τα ίδια. Το story κάπως καλούτσικο και ο τεχνικός τομέας πολύ καλός. Με το DLC δεν θα ασχοληθώ που έτσι κι αλλιώς διαβάζω μέτρια σχόλια. Επίσης το τελείωσα ,μόνο και μόνο γιατί λάτρεψα το πρώτο. Στο τεχνικό κομμάτι, θα ήμουν άδικος αν έλεγα πως δέν υπερτερεί του πρώτου. Kάπου χάθηκε η μπάλα με τα όπλα και τα upgrades. Χαρακτήρες,ιστορία,pacing δέν στέκεται σε καμία περίπτωση δίπλα στο Zero dawn. Ειδικά οι χαρακτήρες, λές και μάζεψαν 3 λεωφορεία hyper Νεοϋορκέζους cosplayers και τους πέταξαν σε εναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Βαφτείτε, φορέστε φτερά-πέτσινα και φτιάξτε 10 camp sites. Φανταστείτε τον κόσμο του Mad Max, αν είχαν όλοι τρόπους. Η δέ Aloy, απο μια φιλοπερίεργη κοπέλα που ανακάλυπτε τον κόσμο (και εμείς μαζί της), βγάζει έναν διάχυτο ναρκισσισμό που δέν δικαιολογείται. Ναί, τελειώνει (ξανα) ο κόσμος σε κάτι μήνες και τρέχω γιατί έχει πέσει όλο το βάρος πάνω μου, okey?! Σώπα, λές και ο κόσμος δέν τελείωνε στο Zero Dawn. Ο αντίχειρας ήταν μόνιμα κολλημένος στο X button. Τόσο skip, δέν έχω ματαξανακάνει. Έχουν πολύ δουλειά να κάνουν με την τρίτη εκδοχή του παιχνιδιού... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Tenshi είπε Η δέ Aloy, απο μια φιλοπερίεργη κοπέλα που ανακάλυπτε τον κόσμο (και εμείς μαζί της), βγάζει έναν διάχυτο ναρκισσισμό που δέν δικαιολογείται. Ναί, τελειώνει (ξανα) ο κόσμος σε κάτι μήνες και τρέχω γιατί έχει πέσει όλο το βάρος πάνω μου, okey?! Σώπα, λές και ο κόσμος δέν τελείωνε στο Zero Dawn. καλά το ίδιο γίνεται και στα mission impossible αλλά δε λέει κάτι, ουρά κάνουν τα αγοράκια για να τις δούν τις ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε καλά το ίδιο γίνεται και στα mission impossible αλλά δε λέει κάτι, ουρά κάνουν τα αγοράκια για να τις δούν τις ταινίες Κουβέντα να γίνεται, συνειδητοποιώ πως η πραγματική πρωταγωνίστρια του HZD, ήταν η Elisabet Sobeck. Με το που έκλεισε αυτό το κεφάλαιο, φάνηκε κατευθείαν το κενό. Γουστάρω sci-fi, με εξιτάρουν τα post-apocalyptic σενάρια, άλλα στο HFW κάποιος ρώτησε στο meeting room "πόσο θέλετε να τραβήξουμε το σενάριο;;;" και κάποιος απλά απάντησε ΝΑΙ. Μετά, με κόκκινα και πρησμένα μάτια, συνέχισαν να κάνουν γύρα το bong και όλα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 1 hour ago, Tenshi said: Η δέ Aloy, βγάζει έναν διάχυτο ναρκισσισμό που δέν δικαιολογείται. Καλά, αυτό ισχύει και με το πρώτο, που παίζω τώρα και λογικά είμαι προς το τέλος. Η τύπισσα μιλάει σε όλους λες και της χρωστάνε 😂 Και δεν κολλάει κιόλας, ειδικά στην αρχή, γιατί δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα για να αποδείξει την "αξία" της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου Εγώ πάντως έμπαινα και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε για τον χαρακτήρα της. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 10 Απριλίου Share Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, Zus είπε Εγώ πάντως έμπαινα και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε για τον χαρακτήρα της. καλά εννοείται, για να μπεις απλά ο χαρακτήρας δεν έχει σημασία. Δεν την παντρεύεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα