Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Εσείς πείθεστε οτι ο κόσμος θα τρέξει για να βγάλει 40€ και το θεωρείτε επιτυχία

Απο το να τους τρεχουν τσαμπα; 
Εγω σου λεω οτι και με λιγοτερα θα πανε. 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλαχιστον δεν θα πηγαινει ο κοσμος κοροιδελε.Το φωναζαμε  απο παλια στα αλλα  threads και μας λεγανε ειναι μεγαλο το εξοδο για το κρατος και αλλα τετοια κουλα.   Αλλα τουλαχιστον ασ το κανανε 50ρικο ρε παιδια οι τσιπιδες

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.

Καλησπερα..Με καλεσανε κ εμενα ως αναπληρωτη..

Εχω κάποιες απορίες..Η γυναικα μου εργαζεται,δεν της δινουν ρεπο την Κυριακη κ εγω κραταω τα μικρα..Δεν έχουμε καποιον αλλον.. Τι μπορω να κανω?

Μη μου πειτε οτι ο αναπληρωτής φεύγει το μεσημερι γιατι πολλοι θα την κοπανησουν οπότε παω για βασικός!

Καλο αυτο που εγινε με την αποζημίωση,αλλα πως πληρώνονται οι άνθρωποι?!

Τελος,δικαιουται οποιος παει καποια σχετική άδεια για την επόμενη ημερα?

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Πάει αυτό,τώρα θέλουμε και ασφάλιση και να μην είναι πολλές ώρες και να μην είναι και Κυριακή.

Αν θυμάμαι καλά τα 40 ευρώ είναι παραπάνω από 4 μήνες θητείας φαντάρου πάντως. 😛

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Ukforthemoment said:

Πόσο δίνουν τώρα;Εγώ το άφησα στις 880δρχ

8.70 το μήνα σε μένα. :D

Πλέον δεν ξέρω, θα ρίξω ένα ψάξιμο.

Δημοσ.

Καλά κι εμενα με καλέσανε αλλά ας τολμησει να ερθει κανεις να με παρει με το ζορι απο το σπιτι. Θα τον πεταξω στο ποταμι με τις λασπες, αν εχει καθαριστει μεχρι τοτε το σπιτι.. Πλημμυροπαθης στον Βολο, για εφορευτικη βρηκαν να με καλεσουν, για αποζημιωση ακομα τιποτα ομως

• Confused 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Thresh είπε

8.70 το μήνα σε μένα. :D

Πλέον δεν ξέρω, θα ρίξω ένα ψάξιμο.

μαλλον εννοεις 8.70 ολοκληρη η θυτεια 😂

περα απο τη πλακα καπου εκει ηταν πριν μερικα χρονια

Δημοσ.

http://www.protodikeio-ath.gr/autodioikitikes-08102023/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.pdf

δυστυχώς η προθεσμία αντικατάστασης μελών εφορευτικής τελείωσε την Παρασκευή.

Ειναι σημαντικό οτι για πρώτη φορά έστω και με το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ θα πληρωθούν τα μέλη εφορευτικής.

φυσικά για κάποιον που θα μέινει σε μια σχολική αίθουσα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ δεν είναι άξιο λόγου αλλά έστω συμβολικά

το κράτοσ αναγνωριζεί οτι πρέπει να αποζημιωθεί. Για μένα το ποσό θα πρεπε να ναι πολύ περισσότερο και δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά ειναι μεγάλη συζήτηση.

Το κακό ειναι οτι οι εκλογές αυτές μπορεί να ναι 2 κυριακές δλδ  να χει επαναληπτικές.

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, avacan23 said:

Το κακό ειναι οτι οι εκλογές αυτές μπορεί να ναι 2 κυριακές δλδ  να χει επαναληπτικές.

Άλλα 40 δλδ.

δ) Στα διοριζόμενα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καταβάλλεται ποσό σαράντα ευρώ (40,00 €) για κάθε ημέρα απασχόλησης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλησπερα..Με καλεσανε κ εμενα ως αναπληρωτη..

Εχω κάποιες απορίες..Η γυναικα μου εργαζεται,δεν της δινουν ρεπο την Κυριακη κ εγω κραταω τα μικρα..Δεν έχουμε καποιον αλλον.. Τι μπορω να κανω?

Μη μου πειτε οτι ο αναπληρωτής φεύγει το μεσημερι γιατι πολλοι θα την κοπανησουν οπότε παω για βασικός!

Καλο αυτο που εγινε με την αποζημίωση,αλλα πως πληρώνονται οι άνθρωποι?!

Τελος,δικαιουται οποιος παει καποια σχετική άδεια για την επόμενη ημερα?

Καλημέρα.. Θα δεις.. Αν σε καλέσουν.. Αν δεν έχουν παει οι κανονικοί μπορεί και εσένα να σε καλέσουν... Να έρθουν από το σπίτι.. Έχουν το δικαίωμα αυτό.. 

Δημοσ.
5 hours ago, avacan23 said:

http://www.protodikeio-ath.gr/autodioikitikes-08102023/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.pdf

δυστυχώς η προθεσμία αντικατάστασης μελών εφορευτικής τελείωσε την Παρασκευή.

Ειναι σημαντικό οτι για πρώτη φορά έστω και με το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ θα πληρωθούν τα μέλη εφορευτικής.

φυσικά για κάποιον που θα μέινει σε μια σχολική αίθουσα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ δεν είναι άξιο λόγου αλλά έστω συμβολικά

το κράτοσ αναγνωριζεί οτι πρέπει να αποζημιωθεί. Για μένα το ποσό θα πρεπε να ναι πολύ περισσότερο και δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά ειναι μεγάλη συζήτηση.

23:00 δυο καλπες; δεν νομιζω Τακη.

Δημοσ.
22 hours ago, Dante80 said:

Προς ενημέρωση, τα μέλη της εφορευτικής πλέον αποζημιώνονται για την συμμετοχή τους. 40€

Το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε σήμερα.

Τέλεια!!

Επιτέλους!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...