Προς το περιεχόμενο

T-shirts απο: https://www.qwertee.com/shop/tees -75% ...9€ [ΤΕΛΟΣ]

TechnoState

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.qwertee.com/shop/tees?sort=price

Το γνωστό (στους περισσότερους) Qwertee εδώ και 1-2 ημέρες έχει -75% στα tshirts τους.

Οι τιμές ξεκινούν απο 4€ (σε ελάχιστα σχέδια) τα περισσότερα κοστίζουν 9€ , βέβαια υπάρχουν και ορισμένα στα 7€.

Σίγουρα λίγο εκτός εποχής, αλλά υπάρχουν και οι ποικιλόθερμοι (όπως εγώ), οι οποίοι φοράνε tshirts και τις 4 εποχές του χρόνου.

Οι περισσότεροι που το έχουν χρησιμοποιήσει γνωρίζουν την ποιότητα και περί τίνος πρόκειται.

Υπάρχουν ακόμα κάποια αξιόλογα σχέδια... αλλά γούστα είναι αυτά.

Τα μεταφορικά ξεκινούν απο 3.5€

Standard Delivery to Europe from €3.50 (La Poste/Deutsche Post/Correos/Poste/Swiss Post/TNT/etc)

Δωρεάν μεταφορικά σε αγορά 6 κ πάνω τεμαχίων.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 3
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την τελευταια φορα που πηρα μου εκανε μεγαλη μπινια και στα random μπλουζακια μου εστειλαν στα 6 αν δεν κανω λαθος που ηταν τα 5 ασπρα ενω ελεγε τυχαια.Το τυχαιο δεν ειναι να σου στελνουν ολα φανελακια.Βεβαια δεν απαντησαν ποτε πισω.Οποτε προσοχη επειδη και εδω αρπακτες εχουμε

14 λεπτά πριν, Lokokokakau είπε

Από μέγεθος τι παίρνουμε παιδιά; Είμαι ~95 κιλά 180, συνήθως φοράω L μπλουζάκια.

Εγώ είμαι 95 κιλά 1.90 και είχα πάρει xl. Μια χαρά μου έκατσαν. 

• Like 1

1.80cm 80kg το L κάθεται comfortable πάνω μου. To M μου κάθεται fit γραμμή. Έχω πλάτες, κ στις δύο περιπτώσεις το tshirt δεν "κρεμάει" πάνω μου, αλλά στέκεται στους ώμους.

Στο παλαιότερο thread,  όταν το κατάστημα είχε κάνει sell-off κάπου στις αρχές του καλοκαιριού νομίζω το θέμα sizing κ quality είχε συζητηθεί σε βάθος. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα κι εγώ μια αναγνωριστική. Έχει ωραία σχεδιάκια. 

Ευχαριστούμε ts. 

----

Λειτουργεί ακόμα ο κωδικός EROSIUM για έκπτωση 1€.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

Γενικα επειδη βαζω στη δουλεια tshirts ποσο καιρο αντεχει με καθημερινα πλυσηματα; Ξεβαφουν ευκολα κτλ ; Αν πχ το καθενα μπαινει πληντυριο καθε εβδομαδα 2 φορες; 

Η προσφορα εχει τελειωσει, δεν ξερω ποτε ειχε ξεκινησει αλλα μαλλον ο συμφορουμιτης το ποσταρε πανω στη ληξη

Αλλα αν βλεπετε σχεδια που σας αρεσουν να κανετε εγγραφη στο newsletter επειδη προσφορες παρομοιες κανουν συχνα

να πω σαν περιστασιακος πελατης τους, οτι τα μπλουζακια τους οντως αξιζουν (στις προσφορες εχω αγορασει μονο), καλη ποιοτητα σε σχεση με τα λεφτα τους, δεν νοιωθεις οτι φορας κατι φτηνιαρικο, οι σταμπες καλες και αντεχουν, γενικα παιρνεις αυτο που βλεπεις

το "προβλημα" ειναι οτι κανουν καιρο να ερθουν, νομιζω 3 βδομαδες ειναι νορμαλ, αν και εχω καιρο να παρω, αλλα η ασφαλιση που εχει αξιζει επειδη με +1€ αν τυχον χαθει το πακετο, με ΕΛΤΑ ερχονται (τουλαχιστον τοτε), στο ξαναστελνουν και σου λενε αν τελικα ερθει κρατα το, γενικα με το support ειχα επικοινωνησει καποιες φορες, μια χαρα συνενοννηση ειχα, δε ξερω τι εγινε με τον συμφορουμιτη παραπανω, απλα καταθετω οτι εγω ειχα θετικη εμπειρια

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...