fearless Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Απο αυτον τον φακελο (4KSDR240FPS) διεγραψα 3-4 φωτο (που ειχα κατεβασει) γιατι υποψιαστηκα οτι ευθυνονται για τα 150MB μνημης που καταναλωνουν μονιμα στο ''Activity Monitor'' αλλα δεν ειναι αυτη η αιτια. Πως θα απαλαγω απο το ''WallpaperDynamicExtension''; Εκανα Clean Install απο Ventura σε Sonoma και εχω αυτο το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Εχω μπερδευτει. Το Sonoma κατεβαζει, εχει κατεβασμενα, wallpapers με το που το εγκαθιστας, ή το κατεβαζει on demand μονο αν ο χρηστης το θελησει; Δεν θελω αχρηστα gb στο δισκο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, mindreader said: Εχω μπερδευτει. Το Sonoma κατεβαζει, εχει κατεβασμενα, wallpapers με το που το εγκαθιστας, ή το κατεβαζει on demand μονο αν ο χρηστης το θελησει; Δεν θελω αχρηστα gb στο δισκο μου. Εάν κάποιο wallpaper δεν υπάρχει μέσα στον υπολογιστή και κάνεις click απο τα settings για να τα ορίσεις, ξεκινάει να το κατεβάζει. Εαν τα κάνεις click όλα θα τα κατεβάσει όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 On 02/10/2023 at 05:32, takislz said: Finder/Go/Go to folder βάζεις /Library/Application Support/com.apple.idleassetsd/Customer/ Στον φάκελο 4KSDR240FPS ''μπαίνουν'' τα wallpapers, κάνεις μια προεπισκόπηση με το space στο καθένα και ... διαγράφεις. Δηλαδη σε αυτο το folder βλεπουμε τι υπαρχει απο wallpapers και μπορουμε να σβησουμε, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στις 4/10/2023 στις 10:07 ΠΜ, mindreader είπε Δηλαδη σε αυτο το folder βλεπουμε τι υπαρχει απο wallpapers και μπορουμε να σβησουμε, σωστα; Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, M A T R I X said: Σωστά Εγω παντως, δεν τον βρηκα αυτο το φακελο. Φαινεται οτι οταν δεν εχεις κατεβασει, δεν υπαρχει καν ως κενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 3/10/2023 στις 11:52 ΠΜ, bill_viper είπε Oops, και ότι μπήκα στα Cityscapes... To καλό είναι ότι από το συγκεκριμένο path μπορείς να τα κάνεις copy και μετά paste οπουδήποτε για να μη τα ξανά κατεβάζεις. Και quotάρω τον εαυτό μου, με τα πάντα καταβεσμένα πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 10:08 ΠΜ, bill_viper είπε Και quotάρω τον εαυτό μου, με τα πάντα καταβεσμένα πλέον... το καλό στοιχίζει που λέμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jopah Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την έκδοση Ventura 13.6 σε iMac 27'' 2017, 3,4 GHz Quad-Core Intel Core i5, Radeon Pro 570 4 GB, 40 GB 2400 MHz DDR4, 5Κ RETINA και δεν υπάρχει για download το Sonoma. Ξέρει κάποιος (να βοηθήσει) γιατί ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 @jopah, για δες το link. Δεν υπάρχει ειδοποίηση για να τρέξεις το Sonoma σαν update ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, jopah said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω την έκδοση Ventura 13.6 σε iMac 27'' 2017, 3,4 GHz Quad-Core Intel Core i5, Radeon Pro 570 4 GB, 40 GB 2400 MHz DDR4, 5Κ RETINA και δεν υπάρχει για download το Sonoma. Ξέρει κάποιος (να βοηθήσει) γιατί ; Ευχαριστώ. Απ' ό,τι βλέπω, το Sonoma θέλει iMac 2019 or later. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 13/10/2023 στις 2:32 ΜΜ, M A T R I X είπε το καλό στοιχίζει που λέμε; Και με 256GB SSD!! 😇 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jopah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/10/2023 στις 9:45 ΜΜ, CheOnWeb είπε Απ' ό,τι βλέπω, το Sonoma θέλει iMac 2019 or later. καλησπέρα. Το κοίταξα αυτό και γράφει για τον iMac του 2017 με τα δικά μου χαρακτηριστικά, ότι τον υποστηρίζει. Στις 15/10/2023 στις 8:43 ΜΜ, epinki είπε @jopah, για δες το link. Δεν υπάρχει ειδοποίηση για να τρέξεις το Sonoma σαν update ;. όχι δεν υπάρχει. Γράφει ότι δεν βρέθηκε update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epinki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, jopah είπε καλησπέρα. Το κοίταξα αυτό και γράφει για τον iMac του 2017 με τα δικά μου χαρακτηριστικά, ότι τον υποστηρίζει. όχι δεν υπάρχει. Γράφει ότι δεν βρέθηκε update Σύμφωνα με την Apple, στα μοντέλα του 2017, είναι συμβατός μόνο ο iMac Pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Πολλα σχετικα νεα mac, δεν εκοψε (officially) το sonoma; Δηλαδη mac 4ετιας και να μην παιρνουν το νεο λειτουργικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα