giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Να ρωτήσω κάτι πρώτη επαφή με το τηλεφωνο το άνοιξα πρώτη φορά και μου έβγαλε κάτι για QR CODE, έκανα μια επανεκκίνηση και δε μου το ξανά έβγαλε ξέρει κανείς τι μπορεί να ήταν αυτό?
jimakos00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε αλλά λέει made in vietnam Γιατί, τι έχει το Βιετνάμ; Άμα ήταν made in Greece θα ήσουν καθησυχασμένος;
aces Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Παιδιά σήμερα μου ήρθε αλλά λέει made in vietnam, το καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα; Έκανα και ένα check το imei και μου έβγαλε τα παρακάτω Το κύριο εργοστάσιο παραγωγής για τα Galaxy είναι το Βιετνάμ. Η ένδειξη EU είναι η χώρα εισαγωγής. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν έχω θέμα με το Βιετνάμ ρε παιδιά απλός έχω καιρό να πάρω smartphone από σκρουτζ και δεν ήξερα τι παίζει με εγγυήσεις κτλπ
aces Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 https://electrolleti.gr/shop/frequently-asked-questions ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ EU; Είναι προϊόντα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά και καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπείας. Σημαίνει πως για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, απευθύνεσθε στις επίσημες αντιπροσωπείες της εκάστοτε εταιρείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα