giorgosmcmc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας οποίος γνωρίζει, θαα παραλάβω τις επόμενες ημέρες ένα samsung galaxy S23 και επειδή θα το πάρω από σκρουτζομαγαζο θέλω να μου πείτε τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο να μάθω : 1) Χώρα κατασκευής συσκευής 2) Χώρα προέλευσης συσκευής 3) Αν ειναι έγκυρο το IMEI και το serial number που αναγράφει στη συσκευασία - συσκευή Και θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει απαραίτητα το IMEI να αναγράφεται και στην απόδειξη αγοράς εκτός του δελτίου αποστολής για να μετράει η εγγύηση. Επίσης το παράγγειλα από electrolleti.gr είναι οκ ή θα έχω θέματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgosmcmc
koutsis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, giorgosmcmc said: Θα ήθελα σας παρακαλώ τα φώτα σας οποίος γνωρίζει, θαα παραλάβω τις επόμενες ημέρες ένα samsung galaxy S23 και επειδή θα το πάρω από σκρουτζομαγαζο θέλω να μου πείτε τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο να μάθω : 1) Χώρα κατασκευής συσκευής 2) Χώρα προέλευσης συσκευής 3) Αν ειναι έγκυρο το IMEI και το serial number που αναγράφει στη συσκευασία - συσκευή Και θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει απαραίτητα το IMEI να αναγράφεται και στην απόδειξη αγοράς εκτός του δελτίου αποστολής για να μετράει η εγγύηση. Επίσης το παράγγειλα από electrolleti.gr είναι οκ ή θα έχω θέματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαλε το imei εδώ για πληροφορίες https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από koutsis 1
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, koutsis είπε Βαλε το imei εδώ για πληροφορίες https://www.imeipro.info/samsung_imei_check.html Πως μπορώ να μάθω αν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο?
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, giorgosmcmc said: Πως μπορώ να μάθω αν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο? Δεν το αναφέρει στις πληροφορίες για τη χώρα;
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Το έψαξα πολύ και έμαθα ότι οι απατεώνες μπορούν αντιγράψουν ακριβώς και ένα imei αυθεντικής συσκευής μέσα στο τηλέφωνο που να ταιριάζει με το κουτί οπότε δεν είναι αξιόπιστος τρόπος να τσεκάρω μόνο το imei. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για το καταλάβω 100% αν το τηλέφωνο δεν είναι κλώνος, μόνο αν τρέξω κάποιο benchmark?
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, giorgosmcmc said: Το έψαξα πολύ και έμαθα ότι οι απατεώνες μπορούν αντιγράψουν ακριβώς και ένα imei αυθεντικής συσκευής μέσα στο τηλέφωνο που να ταιριάζει με το κουτί οπότε δεν είναι αξιόπιστος τρόπος να τσεκάρω μόνο το imei. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για το καταλάβω 100% αν το τηλέφωνο δεν είναι κλώνος, μόνο αν τρέξω κάποιο benchmark? Αν το πάρεις από μαγαζί και σου δώσουν απόδειξη δεν μπορεί να μην είναι αυθεντικό. Θα μπούν μέσα για απάτη!
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν το πάρεις από μαγαζί και σου δώσουν απόδειξη δεν μπορεί να μην είναι αυθεντικό. Θα μπούν μέσα για απάτη! Ναι από μαγαζί έκανα παραγγελία βέβαια και τους είπα να μου αναγράφει το IMEI και στην απόδειξη αγοράς. Ποτέ δε θα αγόραζα από facebook ή αγγελία γιατί με αυτά που διάβασα άνετα μπορούν να σου πασάρουν fake
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά σήμερα μου ήρθε αλλά λέει made in vietnam, το καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα; Έκανα και ένα check το imei και μου έβγαλε τα παρακάτω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgosmcmc
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 54 minutes ago, giorgosmcmc said: Παιδιά σήμερα μου ήρθε αλλά λέει made in vietnam, το καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα; Έκανα και ένα check το imei και μου έβγαλε τα παρακάτω Μία χαρά είναι χαλάρωσε. Γιατί τέτοιο άγχος;
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, koutsis είπε Μία χαρά είναι χαλάρωσε. Γιατί τέτοιο άγχος; Γιατί αν δεν είναι από μεγάλη αλυσίδα καμία φορά δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 34 minutes ago, giorgosmcmc said: Γιατί αν δεν είναι από μεγάλη αλυσίδα καμία φορά δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί Το 80% της Ελλάδας από skroutz αγοράζει 😉 1
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Το 80% της Ελλάδας από skroutz αγοράζει 😉 Εντάξει όλα καλά τότε ανυπομονώ να γυρίσω απ τη δουλειά να "παίξω" λίγο με τα μενού και να το εξερευνήσω 😁 Άλλη μια ερώτηση, επειδή ο 25wατος φορτιστής θα μου έρθει αύριο, μπορώ σήμερα να το φορτίσω με έναν παλιό samsung φορτιστή που έχω από παλιά συσκευή με usb A σε usb C σαν πρώτη φόρτιση; Πέρα από τον παραπάνω χρόνο που θα κάνει θα φορτίσει κανονικα, δεν έχει κάποιο θέμα σωστά; Επειδή η συσκευασία έχει μέσα ένα μόνο καλώδιο usb c σε usb C και τίποτα άλλο. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgosmcmc
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, giorgosmcmc said: Εντάξει όλα καλά τότε ανυπομονώ να γυρίσω απ τη δουλειά να "παίξω" λίγο με τα μενού και να το εξερευνήσω 😁 Άλλη μια ερώτηση, επειδή ο 25wατος φορτιστής θα μου έρθει αύριο, μπορώ σήμερα να το φορτίσω με έναν παλιό samsung φορτιστή που έχω από παλιά συσκευή με usb A σε usb C σαν πρώτη φόρτιση; Πέρα από τον παραπάνω χρόνο που θα κάνει θα φορτίσει κανονικα, δεν έχει κάποιο θέμα σωστά; Επειδή η συσκευασία έχει μέσα ένα μόνο καλώδιο usb c σε usb C και τίποτα άλλο. Μπορείς να φορτίσεις με οποίο φορτιστή θέλεις... 2
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι μου έκανε εντύπωση που δεν έχει ούτε φορτιστή ούτε ακουστικά μέσα, ούτε θύρα 3.5 για ακουστικά, η τελευταία μου ναυαρχίδα ήταν το S7, μάλλον έχουν αλλάξει πολλά από τότε 😅
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, giorgosmcmc said: Η αλήθεια είναι μου έκανε εντύπωση που δεν έχει ούτε φορτιστή ούτε ακουστικά μέσα, ούτε θύρα 3.5 για ακουστικά, η τελευταία μου ναυαρχίδα ήταν το S7, μάλλον έχουν αλλάξει πολλά από τότε 😅 Εδώ και πολλά χρόνια οι ναυαρχιδες είναι έτσι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα