Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Φαντάζομαι ούτε κι εσύ θα έδινες δανεικά σε έναν τελείως άγνωστο με την υπόσχεση ότι θα σε πληρώσει.

Νομίζω η πειραιώς έχει μια υπηρεσία με δόσεις σε χρεωστική. Χρεώσιμη και αυτή. Αν έχεις πειραιώς κοίταξε το

Αμφιβάλω, αμα δεν πλήρωνε καποιος και ηθελαν να τον βρουν θα το εκαναν άνετα. Με καρτα πληρώνεις που ειναι συνδεδεμένη με λογαριασμό τραπέζης και φυσικο προσωπο. Δίνεις και ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αυτοματοποιημενο ειναι το μεγαλύτερο μερος της συναλλαγής και συλλέγει ολες τις απαραίτητες πληροφορίες και αποδεικτικά για να σε κυνηγήσουν αν δεν πληρωσεις, απλα δεν θελουν να ρισκάρουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία υποθετω. Εχω alpha. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Ναι, η χρεωστική εχει την ικανότητα να πληρωσει με δόσεις. Άσχετα με το αν το δέχεται ο εμπορος η οχι. 

Πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό και μετά να το βάλεις σε δόσεις μέσα απο την τράπεζα.Εσύ δεν κάνεις κάτι τέτοιο.Αν λες το 

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/metatropi-sunallagwn-se-doseis-me-xrewstiki-karta

Αν λες για κάτι άλλο ενημέρωσε μας.

Αμφιβάλω, αμα δεν πλήρωνε καποιος και ηθελαν να τον βρουν θα το εκαναν άνετα. Με καρτα πληρώνεις που ειναι συνδεδεμένη με λογαριασμό τραπέζης και φυσικο προσωπο. Δίνεις και ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αυτοματοποιημενο ειναι το μεγαλύτερο μερος της συναλλαγής και συλλέγει ολες τις απαραίτητες πληροφορίες και αποδεικτικά για να σε κυνηγήσουν αν δεν πληρωσεις, απλα δεν θελουν να ρισκάρουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία υποθετω. Εχω alpha. 

Λες για την Klarna; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό και μετά να το βάλεις σε δόσεις μέσα απο την τράπεζα.Εσύ δεν κάνεις κάτι τέτοιο.Αν λες το 

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/metatropi-sunallagwn-se-doseis-me-xrewstiki-karta

Τι εννοεις να πληρωσω ολο το ποσο και μετα να το βαλω σε δοσεις? Τοτε θα πληρώσω τα διπλασια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, XarisArgy είπε

Τι εννοεις να πληρωσω ολο το ποσο και μετα να το βαλω σε δοσεις? Τοτε θα πληρώσω τα διπλασια

Παρε το tcl.

Πώς μετατρέπετε τη συναλλαγή σε δόσεις

Εισέρχεστε στη winbank με τους κωδικούς σας & επιλέγετε διαδοχικά:

• «Κάρτες» στο κεντρικό μενού
  • «Χρεωστικές Κάρτες»
  • «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
  • Τη συναλλαγή που επιθυμείτε να μετατρέψετε σε δόσεις από τις Διαθέσιμες συναλλαγές
  • Το πλήθος των δόσεων
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παρε το tcl.

Πώς μετατρέπετε τη συναλλαγή σε δόσεις

Εισέρχεστε στη winbank με τους κωδικούς σας & επιλέγετε διαδοχικά:

• «Κάρτες» στο κεντρικό μενού
  • «Χρεωστικές Κάρτες»
  • «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
  • Τη συναλλαγή που επιθυμείτε να μετατρέψετε σε δόσεις από τις Διαθέσιμες συναλλαγές
  • Το πλήθος των δόσεων

Δεν εχω Πειραιώς, εχω alpha

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λες για την Klarna; 

Τι ειναι η klarna

Δημοσ.
2 minutes ago, XarisArgy said:

Τι ειναι η klarna

ένας τρόπος να πληρώνεις με δόσεις χωρίς πιστωτική. Πρέπει όμως να το υποστηρίζει και το κατάστημα, πχ public, ikea

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

ένας τρόπος να πληρώνεις με δόσεις χωρίς πιστωτική. Πρέπει όμως να το υποστηρίζει και το κατάστημα, πχ public, ikea

Μισω την τεχνολογια, θελω να γινω μαϊμού ξανα.

Δημοσ.

Μισω την τεχνολογια, θελω να γινω μαϊμού ξανα.

Τελικά θα μας πεις πως θα πλήρωνες με χρεωστική με δόσεις;Πειραιώς δεν έχεις,Klarna δεν ξέρεις τι ειναι

Αναφορά σε κείμενο

Ναι, η χρεωστική εχει την ικανότητα να πληρωσει με δόσεις. Άσχετα με το αν το δέχεται ο εμπορος η οχι. 

Αναφορά σε κείμενο

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τελικά θα μας πεις πως θα πλήρωνες με χρεωστική με δόσεις;Πειραιώς δεν έχεις,Klarna δεν ξέρεις τι ειναι

Οπως πληρωνω με οποιαδηποτε καρτα, ξερω γω, διαβασα online οτι γινεται. Ειμαι διαβασμενος απο το ιντερνετς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XarisArgy είπε

Αρα το skroutz δεν δεχεται δόσεις με χρεωστικη? 

Δόσεις με χρεωστική δεν μπορείς να κάνεις. Η χρεωστική είναι για εφάπαξ πληρωμή του ποσού. Δεν είναι το skroutz το θέμα σου αλλά ότι δεν έχεις ενημερωθεί σωστά. 

Για να κάνεις αυτό που θες χρειάζεσαι έκδοση πιστωτικής κάρτας. 

Δημοσ.

Οπως πληρωνω με οποιαδηποτε καρτα, ξερω γω, διαβασα online οτι γινεται. Ειμαι διαβασμενος απο το ιντερνετς. 

Οτι να είναι είσαι βρε φίλε!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...