Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να πάρω ενα κινητο με 3 ατοκες δόσεις που μου εχει αλλα οταν παω να κανω την πληρωμη ζητάει και τα 111, γιατι? 

Screenshot_20230927_165030.jpg

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι;

Δηλαδή επιλέγεις τις δόσεις και σου βγάζει το συνολικό πόσο. Γιατί στην ουσία 111,94€ θα πληρώσεις. Όχι 37,31€

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

Λογικό δεν είναι;

Δηλαδή επιλέγεις τις δόσεις και σου βγάζει το συνολικό πόσο. Γιατί στην ουσία 111,94€ θα πληρώσεις. Όχι 37,31€

Οχι, προσπαθησα να πληρωσω, και απο την τραπεζα 111 ζητησε γιατι μου λεει πως δεν ηταν επιτυχης η πληρωμη, και πως να ειναι αφου δεν εχω 111 μεσα. Δεν παιρνει τα 37.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Με μπέρδεψες τώρα. Στην πιστωτική υπάρχει διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό; 111,94€;

Χρεωστική, και οχι δεν εχω ολοκληρο το ποσο μεσα, εχω 60κατι, που εβαλα απλα για να πληρωσω την πρωτη δοση. Και μου είπε πως απετυχε, ξεκαθαρα επειδη προσπαθει να τραβηξει και τα 111.

Επεξ/σία από XarisArgy
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, XarisArgy είπε

Χρεωστική, και οχι δεν εχω ολοκληρο το ποσο μεσα, εχω 60κατι, που εβαλα απλα για να πληρωσω την πρωτη δοση. 

Αφού δεν είναι πιστωτική πως θα βάλεις δόσεις; Δόσεις βάζεις μόνο σε πιστωτική μέσω skroutz.

Δημοσ.
2 minutes ago, XarisArgy said:

Χρεωστική, και οχι δεν εχω ολοκληρο το ποσο μεσα, εχω 60κατι, που εβαλα απλα για να πληρωσω την πρωτη δοση. Και μου είπε πως απετυχε, ξεκαθαρα επειδη προσπαθει να τραβηξει και τα 111.

δόσεις μόνο με πιστωτική ή μετά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία που έχουν σε συνεργασία με τράπεζα αλλά είναι χρεώσιμη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Αφού δεν είναι πιστωτική πως θα βάλεις δόσεις; Δόσεις βάζεις μόνο σε πιστωτική μέσω skroutz.

Αρα το skroutz δεν δεχεται δόσεις με χρεωστικη?

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, XarisArgy είπε

Αρα το skroutz δεν δεχεται δόσεις με χρεωστικη? 

κανείς δε δέχεται δόσεις με χρεωστική. Γιατί αν δεχόταν, οι μισοί θα βαρούσαν κανόνι. Περισσότεροι θα ήταν αλλά τέλοσπαντων

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

κανείς δε δέχεται δόσεις με χρεωστική. Γιατί αν δεχόταν, οι μισοί θα βαρούσαν κανόνι. Περισσότεροι θα ήταν αλλά τέλοσπαντων

Υπέροχα, τωρα θα πρεπει να πάρω το tcl40 επειδη ειναι ψηλομυτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δοσεις με χρεωστική;

Ναι, η χρεωστική εχει την ικανότητα να πληρωσει με δόσεις. Άσχετα με το αν το δέχεται ο εμπορος η οχι. 

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimakos00 είπε

Πάρε το άλλο σε 3 μήνες

Ειναι επείγον, οχι για εμενα, για αλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XarisArgy είπε

Υπέροχα, τωρα θα πρεπει να πάρω το tcl40 επειδη ειναι ψηλομυτες. 

Φαντάζομαι ούτε κι εσύ θα έδινες δανεικά σε έναν τελείως άγνωστο με την υπόσχεση ότι θα σε πληρώσει.

Νομίζω η πειραιώς έχει μια υπηρεσία με δόσεις σε χρεωστική. Χρεώσιμη και αυτή. Αν έχεις πειραιώς κοίταξε το

δες εδώ μήπως και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...