Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω οτι κάποιος θέλει να ξεκινήσει μια ατομική επιχείρηση με παραπάνω απο μια δραστηριότητες (καδ). Που υπάρχουν τα απαιτούμενα ανάλογα με το κάθε καδ που θέλει να δραστηριοποιηθεί; Ας πούμε σε ένα συνεργείο είναι απαραίτητο να έχει κάποιος πτυχίο και κάποια εμπειρία για να πάρει άδεια. Σε μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου δεν χρειάζεται τίποτα, σε μια μέρα την ξεκινάς. Υπάρχει κάποια σελίδα που να λέει αναλυτικά τι και πως; Στο taxheaven εχω βρει τα καδ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/9/2023 στις 3:35 ΜΜ, petaw-se-oneiro είπε

Έστω οτι κάποιος θέλει να ξεκινήσει μια ατομική επιχείρηση με παραπάνω απο μια δραστηριότητες (καδ). Που υπάρχουν τα απαιτούμενα ανάλογα με το κάθε καδ που θέλει να δραστηριοποιηθεί; Ας πούμε σε ένα συνεργείο είναι απαραίτητο να έχει κάποιος πτυχίο και κάποια εμπειρία για να πάρει άδεια. Σε μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου δεν χρειάζεται τίποτα, σε μια μέρα την ξεκινάς. Υπάρχει κάποια σελίδα που να λέει αναλυτικά τι και πως; Στο taxheaven εχω βρει τα καδ.

χρησιμοποιώντας απλά τη λογική μου (που σημαίνει ότι μπορεί να κάνω λάθος) θεωρώ πως αν θες να ανοίξεις επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας, έστω και συνεργείο αυτοκινήτων, δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάπως το πτυχίο σου ή την έλλειψη αυτού. Σίγουρα βέβαια μια ερώτηση στον λογιστή/στη λογίστρια σου θα σου λύσει 100% την απορία, αν δεν έχεις βρει απάντηση ήδη μετά από δύο μήνες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...