dexs7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομαδα μου ζητάνε απτο κινουμαι ηλεκτρικα αποδεικτικό τιμήματος αγοράς, Η αγορά έχει γίνει με δόσεις, Γνωρίζετε τι χαρτί πρέπει να ανεβάσω στο πρόγραμμα;;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dexs7 είπε Καλησπέρα στην ομαδα μου ζητάνε απτο κινουμαι ηλεκτρικα αποδεικτικό τιμήματος αγοράς, Η αγορά έχει γίνει με δόσεις, Γνωρίζετε τι χαρτί πρέπει να ανεβάσω στο πρόγραμμα;; Απόδειξη. Τιμολόγιο αγοράς. Κάτι θα έχεις
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, dexs7 said: Καλησπέρα στην ομαδα μου ζητάνε απτο κινουμαι ηλεκτρικα αποδεικτικό τιμήματος αγοράς, Η αγορά έχει γίνει με δόσεις, Γνωρίζετε τι χαρτί πρέπει να ανεβάσω στο πρόγραμμα;; Τιμολόγιο ή απόδειξη πώλησης, το τίμημα θέλουν να δουν, όχι τον τρόπο εξόφλησης.
gbras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Το τιμολογιο αγορας . Ρωτησες στην αντιπροσωπεια και δεν ηξεραν τι να σου δωσουν? Υποθετω αγορασες καινουργιο οχημα..
dexs7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ηλεκτρικο ποδήλατο έχω Απλά στα δικαιολογητικά αναφέρει και σποδειξη αγοράς Και αποδεικτικό τιμήματος, Τα ίδια είναι και τα δύο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα