Georgioy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα μάγκες μου ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μια ερώτηση είμαι κάτοχος ps4 και το pc μου φοράει μια gtx 1060 6gb και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση αξίζει περισσότερο να πάω σε ένα ps5 η σε μια rtx 4070 κάρτα να σημειωθεί θέλω να παίξω παιχνίδια όπως silent hill 2 το remake που θα βγεί και γενικά ειμαι πολύ των story games έπαιξα πρόσφατα το plague tale το καινούργιο και με την 1060 ζοριζόταν λιγο τι αξίζει περιμένω απόψεις ευχαριστώ πολυυυυ!!!!
MrRush Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Αν έχεις επεξεργαστή που θα μπορεί να τρέξει την RTX τότε καλύτερα να βάλεις κάρτα γραφικών από το PS5. Το PS5 θα θέλει να του αγοράσεις παιχνίδια ξεχωριστά ενώ στο PC έχεις ότι αγόρασες ως τώρα. 1
just_a_dude Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Για την 4070 θα χρειαστείς και monitor όμως φαντάζομαι. 1080p έχεις τώρα; 1
ICE-T Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 κονσολα παιρνεις φιλε μου,ο υπολογιστης ειναι πλεον ακριβο σπορ μονο για gaming .
nickol-us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Τι pc έχεις; Η 4070 είναι κατά κανόνα πιο δυνατή σε γραφικά από του ps5. Επίσης η άμεση σύγκριση των δύο πάντα είναι κάπως "άκυρη". 1
Georgioy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, just_a_dude είπε Για την 4070 θα χρειαστείς και monitor όμως φαντάζομαι. 1080p έχεις τώρα; εχω 1080p 144hz monitor 18 ώρες πριν, nickol-us είπε Τι pc έχεις; Η 4070 είναι κατά κανόνα πιο δυνατή σε γραφικά από του ps5. Επίσης η άμεση σύγκριση των δύο πάντα είναι κάπως "άκυρη". εχω ryzen 7 1700x 32gb ram 3200mhz 100% σηκωνει την καρτα το pc μου γιατι ειμαι τεχνικος και γνωριζω αλλα το σκεφτομαι τυπου οτι ps5 βγαινει λιγοτερα χρηματα και παιζεις 60fps πλεον και οτι βγαινει pc βγαινει και ps4 19 ώρες πριν, ICE-T είπε κονσολα παιρνεις φιλε μου,ο υπολογιστης ειναι πλεον ακριβο σπορ μονο για gaming . καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω...
just_a_dude Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Θες επεξεργαστή 1000000%. Εγώ που έχω 5600Χ και βλέπω μπουκάλι σε κάποια games και μάλιστα παίζω και σε υψηλότερη ανάλυση (1440p) 1
MrRush Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Georgioy said: εχω 1080p 144hz monitor εχω ryzen 7 1700x 32gb ram 3200mhz 100% σηκωνει την καρτα το pc μου γιατι ειμαι τεχνικος και γνωριζω αλλα το σκεφτομαι τυπου οτι ps5 βγαινει λιγοτερα χρηματα και παιζεις 60fps πλεον και οτι βγαινει pc βγαινει και ps4 καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω... Για να τρέξεις την 4070 θες σίγουρα έναν 5600x για 1440p ή 5800x3d, ειδικά αν παίζεις σε Full HD. Το καλό είναι πως αν έχεις μια καλή μητρική και καλές μνήμες (σίγουρα 3200MHz C16, ιδανικά 3200MHz C14 ή περισσότερα MHz), ίσως υπάρχει BIOS update για αυτήν, ώστε να αλλάξεις μόνο τον επεξεργαστή. Νομίζω πως δεδομένων αυτών, καλύτερα PS5 που είναι ολοκληρωμένο σύστημα, εκτός αν κοιτάξεις για μεταχειρισμένα κομμάτια.
ICE-T Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Georgioy είπε εχω 1080p 144hz monitor εχω ryzen 7 1700x 32gb ram 3200mhz 100% σηκωνει την καρτα το pc μου γιατι ειμαι τεχνικος και γνωριζω αλλα το σκεφτομαι τυπου οτι ps5 βγαινει λιγοτερα χρηματα και παιζεις 60fps πλεον και οτι βγαινει pc βγαινει και ps4 καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω... Εγώ θα έπαιρνα Xbox series X με μία Xbox game pass συνδρομή, πολλά παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθε μήνα update drivers στην κάρτα γραφικών η να κατεβάζεις driver's στον υπολογιστή, μητρική κτλ, νομίζω έχει κάτι παρόμοιο και το PS5 με την πιο ακριβή συνδρομή δίνει αρκετά παιχνίδια κάθε μήνα,και αφού στα περισσότερα παιχνίδια έχουν σταθερά 60fps νομίζω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από το να τα ρίξεις σε αναβάθμιση υπολογιστή.για να τα παίζεις σε ultra με ray tracing 😁κτλ,κτλ 1
niko13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Georgioy είπε εχω 1080p 144hz monitor Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της 4070 για 1080p.Επισης παραειναι δυνατη σε σχεση με το ps5,δεν υπάρχει σύγκριση.Εκτος κι αν το πας αναλογικά με τα χρήματα που έχει πάνω κάτω το ps5.Εγω στη θέση σου θα κοιταγα μια 6700xt (κ το ps5 amd έχει) γύρω στα 340 ευρο, συν ότι θα πάρεις και κάποια χρήματα πίσω αν δώσεις την gpu που έχεις τωρα.Προαιρετικά αν ήθελα να πλησιάσω τα λεφτά του ps5, ίσως να έβαζα και ένα πιο σύγχρονο επεξεργαστή ανάλογα τι σηκώνει η μητρική σου.Διαφορετικα θα σου βγει αρκετά πιο κατω από ps5 και θα μπορείς να έχεις περισσότερη ιπποδύναμη στα γραφικά.Mιας και δεν αναφέρεις τι τροφοδοτικό έχεις, η 6700xt στα recommended έχει συνήθως 650w. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από niko13 3
Nik1239 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 11:49 ΠΜ, Georgioy είπε Καλησπέρα μάγκες μου ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μια ερώτηση είμαι κάτοχος ps4 και το pc μου φοράει μια gtx 1060 6gb και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση αξίζει περισσότερο να πάω σε ένα ps5 η σε μια rtx 4070 κάρτα να σημειωθεί θέλω να παίξω παιχνίδια όπως silent hill 2 το remake που θα βγεί και γενικά ειμαι πολύ των story games έπαιξα πρόσφατα το plague tale το καινούργιο και με την 1060 ζοριζόταν λιγο τι αξίζει περιμένω απόψεις ευχαριστώ πολυυυυ!!!! Είναι αναλόγως τα γούστα σου. Αν βολεύει η κονσόλα πας σε κονσόλα γιατί είναι πιο φθηνή και θα σε βγάλει λίγο πολύ το ίδιο με την 4070 απλά θα έχεις λίγο χειρότερο RT σε κάποια games. Επίσης έχει τρομερά exclusives το ps5 που δεν τα έχει φέρει ακόμα στο pc και κάποια θα αργήσουν πολύ αν τα φέρουν.(πχ tlou2, forbidden west, gt7, Spiderman 2, gow Ragnarok) και κάποια ακόμα που έρχονται ή που θα έρθουν στην επόμενη διετία. Επίσης το ps plus extra έχει πολλά single player που αξίζουν και που κάποια δεν υπάρχουν στο game pass. Γενικά ps5 αν σε καίνε τα exclusive και η εξοικονόμηση λίγων χρημάτων αλλιώς 4070 μαζί με cpu από ότι κατάλαβα. 1
Georgioy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, niko13 είπε Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της 4070 για 1080p.Επισης παραειναι δυνατη σε σχεση με το ps5,δεν υπάρχει σύγκριση.Εκτος κι αν το πας αναλογικά με τα χρήματα που έχει πάνω κάτω το ps5.Εγω στη θέση σου θα κοιταγα μια 6700xt (κ το ps5 amd έχει) γύρω στα 340 ευρο, συν ότι θα πάρεις και κάποια χρήματα πίσω αν δώσεις την gpu που έχεις τωρα.Προαιρετικά αν ήθελα να πλησιάσω τα λεφτά του ps5, ίσως να έβαζα και ένα πιο σύγχρονο επεξεργαστή ανάλογα τι σηκώνει η μητρική σου.Διαφορετικα θα σου βγει αρκετά πιο κατω από ps5 και θα μπορείς να έχεις περισσότερη ιπποδύναμη στα γραφικά.Mιας και δεν αναφέρεις τι τροφοδοτικό έχεις, η 6700xt στα recommended έχει συνήθως 650w. εννοειται η συγκριση ειναι με κυριο κινητρο τα λεφτα δεν το συζηταμε καν αυτο.δεν αναφερω τροφοδοτικο γιατι εχω 850αρι το συστημα μου την σηκωνει την καρτα κανονικα με ενα μικρο μονο μειωνεκτημα τον επεξεργαστη που και παλι ομως ειναι αξιοπρεπεστατος 14 ώρες πριν, Nik1239 είπε Είναι αναλόγως τα γούστα σου. Αν βολεύει η κονσόλα πας σε κονσόλα γιατί είναι πιο φθηνή και θα σε βγάλει λίγο πολύ το ίδιο με την 4070 απλά θα έχεις λίγο χειρότερο RT σε κάποια games. Επίσης έχει τρομερά exclusives το ps5 που δεν τα έχει φέρει ακόμα στο pc και κάποια θα αργήσουν πολύ αν τα φέρουν.(πχ tlou2, forbidden west, gt7, Spiderman 2, gow Ragnarok) και κάποια ακόμα που έρχονται ή που θα έρθουν στην επόμενη διετία. Επίσης το ps plus extra έχει πολλά single player που αξίζουν και που κάποια δεν υπάρχουν στο game pass. Γενικά ps5 αν σε καίνε τα exclusive και η εξοικονόμηση λίγων χρημάτων αλλιώς 4070 μαζί με cpu από ότι κατάλαβα. καλησπερα αδερφε μου ναι με ενδιαφερουν ειναι η αληθεια ειμαι μεγαλος φαν των tlou των uncharted και πολλων αλλων exclusive του playstation απλα εθεσα το ζητημα καθως περαν του spider man 2 δεν εχω δει καποιο αλλον μεγαλο τιτλο να ερχεται στο ps5 γιατι το ragnarok κυκλοφορει και για το 4 του οποιου ειμαι κατοχος. Μονο γιαυτο τεθηκε το ζητημα στο μυαλο μου. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση ομως! Στις 27/9/2023 στις 5:20 ΜΜ, nickol-us είπε Τι pc έχεις; Η 4070 είναι κατά κανόνα πιο δυνατή σε γραφικά από του ps5. Επίσης η άμεση σύγκριση των δύο πάντα είναι κάπως "άκυρη". καλησπερα φιλε μου. Το ζητημα του η το ενα η το αλλο δεν τεθηκε με βαση την δυναμη του μηχανηματος γνωριζω οτι ειναι κατα πολυ δυνατοτερη η 4070 αλλα με βαση την οικονομικη πλευρα του θεματος. για pc εχω 1060 6gb ryzen 7 1700x 32gb ram 3200mhz m2 980 pro mobo:ASCROCK x370 20 ώρες πριν, just_a_dude είπε Θες επεξεργαστή 1000000%. Εγώ που έχω 5600Χ και βλέπω μπουκάλι σε κάποια games και μάλιστα παίζω και σε υψηλότερη ανάλυση (1440p) okay τοτε μαλλον λογω οικονομικου θεματος γερνω προς το ps5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα