CyanBlue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σαν χθες μου φαίνεται... στα πρώτα βήματα του άγνωστου "internet" δεν υπήρχε τρόπος να βρεις κάτι ανάμεσα στα ελάχιστα sites που υπήρχαν. Κάπου ακόμα θα έχω ένα από τα βιβλία - οδηγούς, χωρισμένα ανα θεματικές κατηγορίες εκείνων των πρωτόγονων sites. Πολλά περιοδικά της πληροφορικής της εποχής δημοσίευαν τακτικά χρήσιμες διευθύνσεις - προτάσεις για να επισκευθούμε. Όλα αυτά μέχρι να εμαφανιστεί η Google. 25 χρόνια πριν. Γρήγορα μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και έγινε αυτό που ξέρουμε σήμερα: Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όσοι είναι νεώτεροι, μπορούν να φανταστούν ένα κόσμο χωρίς να μπορούν "γκουγκλάρουν";! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από CyanBlue 1
aces Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Σαν χθες μου φαίνεται... στα πρώτα βήματα του άγνωστου "internet" δεν υπήρχε τρόπος να βρεις κάτι ανάμεσα στα ελάχιστα sites που υπήρχαν. Κάπου ακόμα θα έχω ένα από τα βιβλία - οδηγούς, χωρισμένα ανα θεματικές κατηγορίες εκείνων των πρωτόγονων sites. Πολλά περιοδικά της πληροφορικής της εποχής δημοσίευαν τακτικά χρήσιμες διευθύνσεις - προτάσεις για να επισκευθούμε. Όλα αυτά μέχρι να εμαφανιστεί η Google. 25 χρόνια πριν. Γρήγορα μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και έγινε αυτό που ξέρουμε σήμερα: Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Όσοι είναι νεώτεροι, μπορούν να φανταστούν ένα κόσμο χωρίς να μπορούν "γκουγκλάρουν";! Δυσκολο πλεον ακομη και αυτοι που δεν ασχολουνται με τεχνολογια "γκουγκλάρουν" αρκετα συχνα αφου το διαδικτυο εχει πληροφόρηση απο πολλες πηγες ταυτοχρονα. Περασαν 25 χρονια ......πλεον γιγαντωθηκε ταξιδια/αεροπορικα, εμπορικες επιχ/σεις, ενημερωση κλπ ολα ειναι εδω
JSD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Σεπτέμβριος 1998... Έτσι για τη νοσταλγία... 1
CyanBlue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, JSD είπε Σεπτέμβριος 1998... Έτσι για τη νοσταλγία... Μέχρι πριν μερικά χρόνια είχα σχεδόν όλα τα τεύχη του RAM... που διάβαζα ανυπόμονα μόλις κυκλοφορούσε (και χωρίς γυαλιά τότε). Δυστυχώς, οι μετακομίσεις άφησαν να επιβιώσουν μόνο τα τελευταία πριν κλείσει. 1
JSD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω αφιερώσει μία αποθήκη αποκλειστικά για RAM, PIXEL, Computer για όλους κλπ... Και παλαιοί υπολογιστές CPC6128 κλπ... Πάθος για την τεχνολογία, χωρίς καμία επαγγελματική συσχέτιση. Κάποιος στο μέλλον θα βρεθεί να τα πετάξει,χωρίς αμφιβολία, απλά δε θέλω να είμαι εγώ αυτός... 1
CyanBlue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ας συμβάλω στη νοσταλγία: Οδηγός του Ελληνικού Internet - Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών (1998?). Κάτι σαν Greek Google σε χαρτί. 1
emperor4her Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, JSD είπε Έχω αφιερώσει μία αποθήκη αποκλειστικά για RAM, PIXEL, Computer για όλους κλπ... Και παλαιοί υπολογιστές CPC6128 κλπ... Πάθος για την τεχνολογία, χωρίς καμία επαγγελματική συσχέτιση. Κάποιος στο μέλλον θα βρεθεί να τα πετάξει,χωρίς αμφιβολία, απλά δε θέλω να είμαι εγώ αυτός... μια απ τα ιδια.. λογικο ομως, τα παιδια μου (θα) εχουν τις δικες τους αναμνησεις.. 2
CyanBlue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, JSD είπε Αν ξέρεις εντολές DOS, μην το λες πουθενά... Σςςςς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα