g_alex_stef Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ως έμπορος με φυσικό κατάστημα και eshop θα σας πω μόνο ότι αν έρθει το amazon Ελλάδα οι τιμές θα πάνε στο Θεό.. ο λόγος είναι τα fees. 6000 από τα προϊόντα που εγώ έχω στο amazon είναι τουλάχιστον 10% ακριβότερα. Αν θες να είσαι στο αμαζόν και να επιζήσεις με τα περιθώρια που παίζουν στο σκρουτζ απλά δεν πρόκειται...
rednez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 10:44 ΠΜ, fast8 είπε Πάντως η Amazon στην Ελλάδα δεν συμφέρει. Αν είναι απο USA ή UK η παραγγελία, υπάρχουν δασμοί και καθυστερήσεις. Αν είναι απο υποκατάστημα εντός της ΕΕ, τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος παράδοσης είναι διπλάσια με τριπλάσια σε σχέση με τα καταστήματα του εσωτερικού. Μόνο για πράματα που δεν μπορούμε να βρούμε Ελλάδα και φυσικά Kindle και AWS. Δεν νοιώθουμε εδώ στην Ελλάδα πόσο σημαντική είναι πλέον η Amazon για την καθημερινότητα των Αμερικανών και των άλλων πολιτών που έχουν υποκατάστημα Amazon στην χώρα τους. οπως εγραψε κι αλλος η εγγυηση που εχεις απο amazon δεν συγκρινεται με τιποτα, αγορασα κομματια για εναν υπολογιστη (με τιμολογιο οποτε πολυ φθηνοτερα απο Ελλαδα) το 2020 και ειχα θεμα με την μητρικη, μετα απο ενα τηλεφωνο 2 λεπτων ειχε κανονιστει ηδη η αποστολη νεας, ουτε μου ζητησαν βιντεο του προβληματος ουτε τιποτα, κατι μηνες μετα ειχα θεμα με τον επεξεργαστη, τους εστειλα ενα email και τους ζητησα να πληρωσω την διαφορα για να κανω και αναβαθμιση αφου θα γινοταν αλλαγη (απο 3900x σε 5950x) και μου ειπαν οτι λογιστικα δεν μπορουν να κανουν αλλαγη με αλλο προιον αν εχουν το ιδιο στο αποθεμα οποτε να κανω μια νεα παραγγελια και θα γινει πληρη επιστροφη χρηματων του παλιου οχι μονο μου επεστρεψαν και τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει αλλα επειδη ο 3900 ηταν λιγο ακριβοτερος απο οταν τον ειχα παρει μου εκαναν επιστροφη χρηματων με την προσφατη τιμη οποτε μου επεστρεψαν περισσοτερα χρηματα στην Ελλαδα θα επρεπε να ψαχνω το καθε σκρουτζομαγαζο αν εχει κλεισει η αν εχει αλλαξει ΑΦΜ αυτον τον μηνα και να μπλεκω με ελεγχους, επιστροφες κτλ ααα και ο επεξεργαστης εγινε επιστροφη περιπου 2 μηνες πριν την ληξη της εγγυησης, δεν ηταν DOA η κατι τετοιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα