bikey77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα Θα επισκεφθούν την Ελλαδα για 2 εβδομάδες κάποιοι συγγενείς από Καναδά και θέλω να τους βρω μια κάρτα οσο το δυνατόν πιο οικονομική για να έχουν data οσο βρίσκονται εδώ. Ποιες επιλογές υπάρχουν; Ευχαριστώ
soul_d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, bikey77 είπε Καλημέρα Θα επισκεφθούν την Ελλαδα για 2 εβδομάδες κάποιοι συγγενείς από Καναδά και θέλω να τους βρω μια κάρτα οσο το δυνατόν πιο οικονομική για να έχουν data οσο βρίσκονται εδώ. Ποιες επιλογές υπάρχουν; Ευχαριστώ Καλημέρα. Μέχρι αύριο το what's up δίνει απεριόριστα data με 10,90, για 1 μήνα. Από κει και πέρα και η cu και η frog, με 12€, δίνουν πάνω από 20gb
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, bikey77 είπε Καλημέρα Θα επισκεφθούν την Ελλαδα για 2 εβδομάδες κάποιοι συγγενείς από Καναδά και θέλω να τους βρω μια κάρτα οσο το δυνατόν πιο οικονομική για να έχουν data οσο βρίσκονται εδώ. Ποιες επιλογές υπάρχουν; Ευχαριστώ Mε αυτές που εχουν δεν γίνεται δουλειά;
bikey77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mε αυτές που εχουν δεν γίνεται δουλειά; Έχουν καναδικές συνδέσεις και το roaming πανάκριβο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα