nick_gr2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η Cosmote πριν 2-3 χρόνια μου έδωσε το Speedport Plus και πρόσφατα απόκτησα και ένα iPhone 15 (το απλό). Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. To iPhone αρχικά συνδέεται στο wifi του Speedport αλλά με την ένδειξη "No internet connection" και όντως δεν έχει internet. Ούτε στο 2.4, ούτε στο 5. Αν κλείσω και ξανανοίξω το wifi από το iPhone, συνδέεται και από εκεί και πέρα λειτουργεί κανονικά. Αν κάνω reboot το iPhone, συνδέεται στο wifi, αλλά και πάλι χωρίς internet. Δοκίμασα σε 2 ίδια Speedport σε 2 διαφορετικά σπίτια και είχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Άλλες συσκευές (iPhone XR, 13, 11 και διάφορα Android) λειτουργούν απροβλημάτιστα σε αυτά τα 2 Speedport. Δοκίμασα το iPhone 15 με το πρόβλημα σε 5-6 άλλα wifi δίκτυα και λειτουργεί επίσης απροβλημάτιστα. Έκανα restart το router, update το iOS και reset τα Network Settings, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Από όλα τα παραπάνω, συμπεραίνω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση iPhone 15 με το Speedport Plus. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει; 🙄
Λύση flyer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις, για το συγκεκριμένο δίκτυο, το private wi-fi address στο iphone… 1 1
AtiX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ είχα πρόβλημα με iPhone 15 και το router της Vodafone, ενώ συνδεόταν δεν έδινε internet γιατί δεν είχα κωδικό ασφαλείας… λογικά έχει να κάνει με την ρύθμιση που αναφέρει ο @flyer… 1
nick_gr2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, flyer είπε Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις, για το συγκεκριμένο δίκτυο, το private wi-fi address στο iphone… Δούλεψε! Αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να μου εξηγήσεις με 2 λόγια τί παίζει; Έχει όντως να κάνει συγκεκριμένα με το Speedport ή είναι ιδιοτροπία του iPhone 15; Διαβάζω για το "Private wifi address" ότι "randomly creates a new address so your device is less likely to be identified by bad actors". Είναι κάτι που δεν αρέσει στο Speedport..? Ευχαριστώ πολύ! 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα