Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jack124 είπε

Γιατί σου φαίνεται περίεργο, η σειρά xiaomi έχει καλή ποιότητα (δεν είναι redmi). Τι καλύτερο προσφέρει η samsung πχ? 

Εγώ σε βίντεο συγκρίσεις βλέπω το ίδιο ποιοτικά κινητά και από τις 2. 

....One UI πρωτίστως... (κ να φανταστείς έχω φέρει το Realme UI 4.0 στα μέτρα μου)

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όντως η Xiaomi ανεβαίνει... αλλά ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για Xiaomi;

4 ώρες πριν, jack124 είπε

Γιατί σου φαίνεται περίεργο, η σειρά xiaomi έχει καλή ποιότητα (δεν είναι redmi). Τι καλύτερο προσφέρει η samsung πχ? 

α) Πολύ καλύτερο UI

β) ΔΕΝ έχει MiUi

γ) Samsung deck

δ) Καλύτερες κάμερες (αν και των Xiaomi βελτιώνονται πολύ τα τελευταία χρόνια)

ε) πολύ καλύτερη μεταπωλητική αξία

στ) Οικοσύστημα μεταξύ των συσκευών της κ.α.

... Α! και δεν έχει MiUi.

3 ώρες πριν, oldnew είπε

Αυτή ειναι η 1η τιμή, και δίνει και ταμπλετ, εκει που άλλοι δεν δίνουν ουτε αυτοκόλλητο.. Σε 3 μηνες στα μισα, σχεδόν, λεφτα μια χαρα θα τα δίνουν και μη Κινέζοι.. Και δεν έχω xiaomi, σαμσουνγκ εχω, αλλα σε θέματα τιμής η Xiaomi ακομα παίζει μπάλα. 

Για αυτά που δίνει έχεις δίκιο. Είναι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι η τιμή είναι υψηλή και δύσκολα θα δώσει κάποιος τόσα χρήματα για Xiaomi. Ειδικά αν ξέρεει ότι η τιμή θα πέσει γρήγορα και η μεταπωλητική αξία ακόμα περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Πού είναι η επιθετική τιμή? Αυτή την στιγμή γράφω από το Xiaomi Mi 10T το οποίο έχει Snapgradon 865, 6GB ram και χώρο 128GB. Το πήρα 400€. 

Επίσης βγάζει 8K βίντεο, δεν είναι το πρώτο το 13T Pro. Ψάχτε το λίγο πριν ανεβάσετε άρθρο.

Νομίζω έχουμε ξεφύγει λίγο με τις τιμές. Υποτίθεται πως η Mediatek ήταν μια λύση καλής απόδοσης και ταυτόχρονα τιμής.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Comic maniak said:

Πού είναι η επιθετική τιμή? Αυτή την στιγμή γράφω από το Xiaomi Mi 10T το οποίο έχει Snapgradon 865, 6GB ram και χώρο 128GB. Το πήρα 400€. 

Κάπου τόσο θα κάνει και το παραπάνω χωρίς ταμπλέτα δώρο κλπ σε μερικούς μήνες. Κανείς δεν παίρνει xiaomi, day one.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3
Δημοσ.

Όλα αυτά που αναγράφετε για τις κάμερες το κάνουν από περσυ μοντέλα της xiaomi (βλέπε fold 2). Δε θα τα λεγα καινοτομία. 

120w. Να χεις και τεσλα...να βγάζεις φορτιστή και να μην ξέρεις τι να φορτίσεις. Κινητό ή αμαξι? 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στο GSM Arena τα daily views είναι για Apple και Xiaomi.

image.png.0f450539775a27281207a3ff7c6c7ef6.png

Εμείς στην οικογένειά μου έχουμε σχεδόν όλοι Xiaomi, προφανώς όχι flagships γιατί τόσα χρήματα δεν θα δίναμε για καμία εταιρία. Αλλά τα φτηνά κινητά τους είναι του λαού. Δηλαδή στις μάνες μας και στις θείες μας και στα ανίψια μας κτλ δεν θα δίναμε χρήματα για να αγοράσουμε samsung ή iPhone.

Η Xiaomi κρατιέται λόγω των φτηνών μοντέλων της που έχουν συνήθως καλά specs για την τιμή τους, και για specs δεν εννοώ benchmark score, αλλά ποιότητα οθόνης, ταχύτατη φόρτιση, καλές κάμερες κτλ.

Μόνο τα 120w κάνει 0%->100% σε 18~20 λεπτά. Το iPhone 15 λέει ότι με τα 30W θέλει 30 λεπτά για 50% φόρτιση. Ενώ η Samsung παίζει μέχρι 45w.

Τα flagships που προσπαθεί να βγάλει δεν ξέρω πόσο και αν πουλάνε αλλά η ποιότητα των κινητών έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που και φτηνό κινητό να πάρεις την δουλειά σου την κάνει ανετότατα, για κλήσεις, για φωτογραφίες και για σερφάρισμα.

Τα Redmi στο άλλο thread που έβαλαν είναι αρκετά καλά για τον περισσότερο κόσμο και φτηνά.

~~~

Επίσης η Xiaomi κάθε τόσο εμφανίζει καινούργια προϊόντα και αποτελούν news και ο κόσμος της τεχνολογίας τα κάνει reviews κτλ, μια χαρά τα πάει σαν εταιρία, κοιτάξτε πόσες εταιρίες έχουν κινητά και πείτε μου για πόσες από αυτές ακούτε καθημερινά νέα για κινητά και άλλα gadgets:

image.png.6389a0b4c62355a5ad98e01f02697cca.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Δε θέλω να σε πικράνω, αλλά ΟΛΑ τα κινητά ασιατικά είναι (ως κατασκευή τουλάχιστον - και τα Samsung και τα iphone).

Επίσης, έχεις πιάσει ποτέ Huawei (P, Mate, να μην αναφέρω τα X) κινητό στα χέρια σου; Κάνε έναν κόπο..

Ακόμα και τα Xiaomi flagships δεν είναι καθόλου κακές περιπτώσεις..

οντως Huawei μακρά η ποιο ποιοτική εταιρεία , αλλά έτσι οπως εγινε η κατάσταση με την google δυστυχώς .... 

αλλά και η xiaomi δεν πάει πίσω , έχει πολύ καλή ποιότητα σαν κατασκευή (έχουν περάσει πολλά κινητά απο τα χέρια μου) στο software λίγο "πάσχει" 

Επεξ/σία από sokada
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tlykog είπε

Όντως η Xiaomi ανεβαίνει... αλλά ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για Xiaomi;

α) Πολύ καλύτερο UI

β) ΔΕΝ έχει MiUi

γ) Samsung deck

δ) Καλύτερες κάμερες (αν και των Xiaomi βελτιώνονται πολύ τα τελευταία χρόνια)

ε) πολύ καλύτερη μεταπωλητική αξία

στ) Οικοσύστημα μεταξύ των συσκευών της κ.α.

... Α! και δεν έχει MiUi.

Για αυτά που δίνει έχεις δίκιο. Είναι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι η τιμή είναι υψηλή και δύσκολα θα δώσει κάποιος τόσα χρήματα για Xiaomi. Ειδικά αν ξέρεει ότι η τιμή θα πέσει γρήγορα και η μεταπωλητική αξία ακόμα περισσότερο.

ποιός παίρνει samsung ρε παιδιά; και ποιός μιλάει για samsung; πάνε οι εποχές που όλοι ήταν στα κάγκελα για τα καινούργια s. ξέχασες που όλοι γκρινιάζανε για το bloatware που είχαν; οικοσύστημα; η xiaomi συνδέει από τις κούπες μέχρι και τις σκούπες, δεν έχει οικοσύστημα; και γιατί το miui είναι χειρότερο από τα άλλα; παράδειγμα; έλεγα να πάρω αλλά με έβαλες σε σκέψεις...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, jack124 είπε

Καλήτερη τιμή μεταπώλησης και ζήτηση όταν δε θα θέλεις πια το Xiaomi σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ff7lucas είπε

ποιός παίρνει samsung ρε παιδιά; και ποιός μιλάει για samsung; πάνε οι εποχές που όλοι ήταν στα κάγκελα για τα καινούργια s. ξέχασες που όλοι γκρινιάζανε για το bloatware που είχαν; οικοσύστημα; η xiaomi συνδέει από τις κούπες μέχρι και τις σκούπες, δεν έχει οικοσύστημα; και γιατί το miui είναι χειρότερο από τα άλλα; παράδειγμα; έλεγα να πάρω αλλά με έβαλες σε σκέψεις...

Αυτό κάποτε. Αν δε σου αρέσουν τα "γυμνά" ("pure" που λέμε και στο χωριό μου) Android, τότε η Samsung έχει το καλύτερο UI.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
18 hours ago, jack124 said:

Μανία έχετε με την σειρα Redmi. Η σειρα Redmi Note Pro ειναι εξαιρετική και κακώς τα κρα΄ζετε.

• Like 2
Δημοσ.
20 hours ago, Nakis93 said:

Ασιάτες δεν είναι και οι Κορεάτες (Samsung); Στην Κίνα δεν φτιάχνονται και τα iPhone; Αν μιλούσαμε για επεξεργαστές ή κάρτες γραφικών, οκ η δυτική τεχνολογία είναι αιώνες μπροστά στον τομέα σε σχέση με τους Κινέζους. Αλλά στα κινητά; Απ τους πρωτοπόρους ήταν οι Κινέζοι στις περισσότερες τεχνολογίες που τώρα τις θεωρούμε δεδομένες (bezel-less οθόνες, δακτυλικό κάτω απ την οθόνη, γρήγορη φόρτιση κτλ). Είναι μια αγορά που πραγματικά δεν έχει να κάνει με την χώρα παραγωγής αλλά όρεξη να υπάρχει.

Γιατί αιωνες ρε παιδιά, τώρα δεν έφτιαξε η Huawei επεξεργαστή στα 7nm?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JcD είπε

Γιατί αιωνες ρε παιδιά, τώρα δεν έφτιαξε η Huawei επεξεργαστή στα 7nm?

Κάτσε να δούμε πρώτα ότι όντως τον έφτιαξε… 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...