Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ξεμπέρδεψα με το σαλόνι άρχισα να κοιτάω τηλεόραση και για το υπνοδωμάτιο.

Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 3.40 μέτρα.. Βασικά πάνω από 3 κάτω από 3.50 για να μαστε μέσα..

Θεωρητικά μια 55αρα θα ήταν καλή επιλογή αναρωτιέμαι όμως αν στην πράξη για υπνοδωματιο είναι too much , πχ να βλέπεις σε τέτοια μεγάλη οθόνη πριν τον ύπνο είναι οκ? Βολεύει? 

Δημοσ.

55αρα έχω στο δικό μου. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. 😉

Δημοσ.

Προσωπικά, πιστεύω πως δεν ευθύνεται η τηλεόραση στη κρεβατοκάμαρα αυτή καθεαυτή για την απομάκρυνση των ζευγαριών. Δικαιολογίες. Είναι απλά άλλο ένα συν στην ήδη μακρά λίστα των αιτιών και συνεπειών. Ένα ζευγάρι που είναι καλά μαζί, μια χαρά θα είναι και στη κρεβατοκάμαρα° με ή χωρίς τηλεόραση. Κι αυτό επειδή το ζευγάρι ξέρει πότε θα δώσει προσοχή ο ένας στον άλλον, πότε θ' αφήσουν και χώρο ο ένας στον άλλον κτλ κτλ. 

Δημοσ.
1 minute ago, Mrs. Hyde said:

Προσωπικά, πιστεύω πως δεν ευθύνεται η τηλεόραση στη κρεβατοκάμαρα αυτή καθεαυτή για την απομάκρυνση των ζευγαριών. Δικαιολογίες. Είναι απλά άλλο ένα συν στην ήδη μακρά λίστα των αιτιών και συνεπειών. Ένα ζευγάρι που είναι καλά μαζί, μια χαρά θα είναι και στη κρεβατοκάμαρα° με ή χωρίς τηλεόραση. Κι αυτό επειδή το ζευγάρι ξέρει πότε θα δώσει προσοχή ο ένας στον άλλον, πότε θ' αφήσουν και χώρο ο ένας στον άλλον κτλ κτλ. 

όλα παίζουν το ρόλο τους. όταν υπάρχουν ως λύσεις και ως συσκευές θα τις χρησιμοποιήσουμε. ας μην σκίσουμε το θρεντ βέβαια. περισσότερο χιούμορ έκανα αλλά όντως είμαι τύπος που δε θεωρώ οτι η τηλεόραση πρέπει να υπάρχει στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greekfragma είπε

όλα παίζουν το ρόλο τους. όταν υπάρχουν ως λύσεις και ως συσκευές θα τις χρησιμοποιήσουμε. ας μην σκίσουμε το θρεντ βέβαια. περισσότερο χιούμορ έκανα αλλά όντως είμαι τύπος που δε θεωρώ οτι η τηλεόραση πρέπει να υπάρχει στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

Μίλησε πουθενά η ts περί ζευγαριού και δεν το είδαμε; :P

55αρα δαγκωτο 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Thanks 1
Δημοσ.

και να φανταστείτε πριν χρόνια οι 14αρες ήταν το στανταρ μέγεθος για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας. Τώρα τι έγινε και δε μας ικανοποιεί το μέγεθος δεν έχω καταλάβει. Βασικά κι εγώ αν κοιτάξω πλέον σε μικρή οθόνη, απορώ πως παρακολουθούσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Bitbit είπε

και να φανταστείτε πριν χρόνια οι 14αρες ήταν το στανταρ μέγεθος για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας. Τώρα τι έγινε και δε μας ικανοποιεί το μέγεθος δεν έχω καταλάβει. Βασικά κι εγώ αν κοιτάξω πλέον σε μικρή οθόνη, απορώ πως παρακολουθούσα

το ματι συνηθιζει στο μεγαλυτερο μεγεθος

και οι παλιες τετραγωνες ηταν μεγαλυτερες στο καθετο. Πχ μια παλια 30ρα sony trinitron στο ματι ειναι πολυ μεγαλυτερη απο μια καινουργια 32ρα 16x9 .. βαλε το 16x9 (πιο πανοραμικη εικονα) βαλε και τις πανω κατω μπαρες αν βλεπεις ταινια ο ηθοποιος πλεον φαινεται μικρος 

ΥΓ ο κανονας πλεον ειναι βαλε οτι μεγαλυτερο μπορεις, εγω εχω 65ρα στο υδ και με τρωει ο ποπος μου να παω σε 75 οταν κλεισει 2ετια η υπαρχουσα

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.

Εγω εχω 50αρα που την εβγαλα απο το σαλονι οταν αντικατασταθηκε με την 75.. 

μια χαρα μεγεθος ειναι, και ειμαι στα 2.5 - 2.7 μετρα.. και 55αρα μια χαρα θα καθοταν..

Εντομεταξυ, τηλεοραση στο υδ βλεπω περιπου 2 ωρες τη βδομαδα (κανα τεταρτο πριν κοιμηθω και αν)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

32" αν έχεις 10/10 όραση αλλιώς max 43". Από κει και πέρα ρισκάρεις θέματα υγείας και ασφάλειάς σου. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο. Τέλος, σκέψου και την φορητότητα σαν κερασάκι στην τούρτα σε περίπτωση που θες να της αλλάξεις θέση σε άλλο έπιπλο/βάση/χώρο. Ή σε περίπτωση που μετακομίσεις και δεν θες να "υποχρεωθείς" σε κάποιον άντρα να σε βοηθήσει τότε το μέγεθος που σου πρότεινα είναι ιδανικό.

Επεξ/σία από UnusualAthlete92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...