Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εξηγήστε μου λίγο ποσό φυσιολογικό είναι να μου ζητάνε πράγματα όπως διάφορες πιστοποιήσεις και παραλογίες για μια έκδοση άδειας από τη νομαρχία, οι οποίες δεν αναφέρονται στο ΦΕΚ και όταν τους λέω ότι οι άλλοι (ίδιες επιχειρήσεις με την ίδια άδεια) δεν τις έχουν γιατί το γνωρίζω, μου απαντούν μην τους κοιτάς αυτούς;;;;; 

Δημοσ.

Μήπως οι άλλοι δώσανε και κάτι άλλο που δεν σου λένε;

Αν δεν αναφέρεται σε κάποιο ΦΕΚ, εγκύκλιο κλπ  τότε μάλλον ψάχνουν εξτραδακι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rachelgreen είπε

Ρε παιδιά εξηγήστε μου λίγο ποσό φυσιολογικό είναι να μου ζητάνε πράγματα όπως διάφορες πιστοποιήσεις και παραλογίες για μια έκδοση άδειας από τη νομαρχία, οι οποίες δεν αναφέρονται στο ΦΕΚ και όταν τους λέω ότι οι άλλοι (ίδιες επιχειρήσεις με την ίδια άδεια) δεν τις έχουν γιατί το γνωρίζω, μου απαντούν μην τους κοιτάς αυτούς;;;;; 

1 ώρα πριν, ApoGal είπε

"Λάδι" θέλουν πώς αλλιώς να στο πουν. Δυστυχώς δεν αλλάζει η κατάσταση όσα χρόνια και να περάσουν.

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Μήπως οι άλλοι δώσανε και κάτι άλλο που δεν σου λένε;

Αν δεν αναφέρεται σε κάποιο ΦΕΚ, εγκύκλιο κλπ  τότε μάλλον ψάχνουν εξτραδακι

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησε τους ποιο ΦΕΚ ορίζει αυτά που απαιτούν να δώσεις. 

Αν σου κάνουν την ζωή δύσκολη και δεν μπορεί να προχωρήσει, σκέψου για Συνήγορο του Πολίτη. 

Αν απαιτήσουν χρήματα, συνενοεισαι με την αστυνομία και τους παραδιδεις προσημειωμενα. 

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rachelgreen είπε

Για τι άδεια μιλάμε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rachelgreen είπε

Ρε φίλε τι συζητάμε; σε περιοχή εξω από στρατιωτικό αεροδρόμιο υπάρχει μέγιστο ύψος κτιρίου 9μετρα. Υπάρχουν χτισμένα στα 11. Πάει γνωστός μου να χτίσει, ζητάει άδεια για 11,η πολεοδομια του λέει όχι, άδεια για 9 μέτρα. Μα τους λέει πως οι άλλοι απέναντι έχουν 11, εγώ γιατί 9; Α δεν ξέρουμε γιατλ τους αλλους, μόνο 9 μπορούμε να δώσουμε. Φαντάζονται σε κάτι τέτοιο έχεις πέσει. Ο φίλος δεν γνωρίζει εάν οι άλλοι έχουν άδεια για 9 αλλά μόνο και μόνο που δεν έχουν κάνει βόλτα να δουν τι έχουν κανει, καταλαβαίνεις... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rachelgreen είπε

Καλα τωρα ηρθες στην ελλαδα😁

Βρες ενα διεκπεραίωτη και θα στα φτιάξει ολα, δικτυώσου λίγο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...