Προς το περιεχόμενο

S22 Ultra Exynos - Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι γενικά σε μια περίοδο αναζήτησης του επόμενου κινητού να αλλάξω το Poco f3. Κοιτάζω κάτι που να είναι προς το Flagship, αλλά με λογικό κόστος.

Έτυχε να βρω γνωστό γνωστού που μου αφήνει το S22 Ultra για ένα 700αρι και θα ήθελα να μάθω απόψεις για το συγκεκριμένο και το ρωτάω αυτό καθαρά λόγο του Exynos που έχω ακούσει τέρατα αλλά δε ξερω τι ισχύει τελικά.

Διαβάζω για πολύ υψηλές θερμοκρασίες που μεταφράζεται σε throttling, κακή διάρκεια μπαταρίας κτλ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, emp87 είπε

pixel 8

Δεν ρώτησα βέβαια πρόταση για άλλο, άμα είναι θα ανοίξω άλλο θέμα για αυτό. Εκτός αυτού όμως, από την στιγμή που τα pixel δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα μου είναι αδιάφορα. 

Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου για να απαντήσεις.

• Like 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι γενικά σε μια περίοδο αναζήτησης του επόμενου κινητού να αλλάξω το Poco f3. Κοιτάζω κάτι που να είναι προς το Flagship, αλλά με λογικό κόστος.

Έτυχε να βρω γνωστό γνωστού που μου αφήνει το S22 Ultra για ένα 700αρι και θα ήθελα να μάθω απόψεις για το συγκεκριμένο και το ρωτάω αυτό καθαρά λόγο του Exynos που έχω ακούσει τέρατα αλλά δε ξερω τι ισχύει τελικά.

Διαβάζω για πολύ υψηλές θερμοκρασίες που μεταφράζεται σε throttling, κακή διάρκεια μπαταρίας κτλ.

Ζεστενεται ναι αρκετα συχνα το θεμα ειναι οτι εχει παρει ηδη 2 απο τις 4 ενημερωσεις λογισμικου αρα ειναι στη μεση ηλικια του ας το ονομασουμε η συσκευη κ καλυτερα να πας στα S23 που εχουν καλ.επεξεργαστη κ ψυξη.

Απο 940 ευρω περιπου το ultra https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=s23&from=search&o=2 κ θα σε παει πιο μακρια σε χρονια/ενημερωσεις η συσκευη με λιγοτερα προβληματα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aces είπε

Ζεστενεται ναι αρκετα συχνα το θεμα ειναι οτι εχει παρει ηδη 2 απο τις 4 ενημερωσεις λογισμικου αρα ειναι στη μεση ηλικια του ας το ονομασουμε η συσκευη κ καλυτερα να πας στα S23 που εχουν καλ.επεξεργαστη κ ψυξη.

Απο 940 ευρω περιπου το ultra https://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=s23&from=search&o=2 κ θα σε παει πιο μακρια σε χρονια/ενημερωσεις η συσκευη με λιγοτερα προβληματα.

940 μάλλον λες το Plus σωστά; Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι απλά είδα από φίλο το s23 και χάζεψα κυρίως από σχεδίαση και οθόνη (πρακτικά ίδια με s22 για αυτό το κοιτάω εξ αρχής).

Προφανώς το s23 θα το ήθελα αλλά ξεφεύγει πολύ σε λεφτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

940 μάλλον λες το Plus σωστά; Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι απλά είδα από φίλο το s23 και χάζεψα κυρίως από σχεδίαση και οθόνη (πρακτικά ίδια με s22 για αυτό το κοιτάω εξ αρχής).

Προφανώς το s23 θα το ήθελα αλλά ξεφεύγει πολύ σε λεφτά 

Οχι το S23 Ultra ξεκιναει απο 946-960 σφραγισμενο https://www.bestprice.gr/item/2158279574/samsung-galaxy-s23-ultra-8gb-256gb.html?qo=s23&from=cat

Αλλιως δες το s23 plus ;)

Οτι κ αν αποφασισεις καλυτερα s23 πλεον κ λογω ενημερωσεων.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει και η προσφορα μεσω you.gr που τρεχει μεχρι τελος του μηνα που δινει και 150 ευρω κουπονι για αγορες delivery,super market συν οτι μπορεις να δωσεις το παλιο σου μεσω του προγραμματος bye buy αν σε ενδιαφερει να δωσεις το παλιο και να μειωσεις το κοστος για το καινουργιο

πρακτικα για ενα poco f3 σε αξιοπρεπη κατασταση (εχω το ιδιο μοντελο ) σου βγαινει κοντα στα 470 το απλο s23 (με χρηση payzy καρτας φυσικα) αν κανεις χρηση της καρτας εκτος αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας στο ultra αν σε ενδιαφερουν οι macro καμερες και μονο (το plus δεν αξιζει)

αν ομως δεν σε ενδιαφερουν οι καμερες (ειτε για macro ληψεις ειτε απλες) και με δεδομενο το προβλημα με το banana blur στο απλο s23 καλη λυση ισως θα ηταν και το nothing 2 μεσω bestprice

το pixel 8 θα εχει 5 χρονια ενημερωσεις και 7 χρονια security updates και απο αυτη την αποψη θα ειναι οτι καλυτερο για τον μεσο χρηστη που θελει την καλυτερη δυνατη (οχι ομως για macro ληψεις) καμερα,καθαρο android experience και μεγαλη μακροζωια αλλα και σαφως πιο τσιμπημενη τιμη τοσο απο nothing2 οσο και απο το απλο s23,χωρις ομως να εχει τα lags και τις προβληματικες καμερες των δυο τελευταιων, οποτε αν εισαι αποφασισμενος να το κρατησεις σιγουρα 5 περιπου χρονια ειναι οτι καλυτερο

το 5g καποια στιγμη μεσα στην πενταετια θα υποστηριχθει και στην ελλαδα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητο την δεδομενη στιγμη, αν υποστηριζεται στην περιοχη σου, και ποση χρηση του κανεις γιατι ουσιαστικα αν εισαι σε κοσμοτε και volte και vowifi παιρνει

Επεξ/σία από emp87
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Οκ δε το είχα δει, πολύ καλή τιμή. Λογικά αυτό θα δω.

Σε ευχαριστώ πολύ

Απλως δες λιγο, το S22 Ultra που σου δινουν ποση RAM εχει? Γιατι αυτο που αναφερθηκε πιο πανω και κοστιζει οντως τοσο, ειναι με τα 8GB. Οποτε προσωπικα, ΑΝ και μονο ΑΝ ηξερα τον κατοχο, τι χρηση του εχει κανει, ποσο βουτυροχερα εχει κλπ, θα πηγαινα στο S22 αν επροκειτο για αυτο με τα 12GB. Αν οχι, τοτε προφανως πας για s23 Ultra και μαλιστα ισχυει αυτο το bonus που σου δινει το you.gr αλλα νομιζω γινεται και απευθειας απο το καταστημα της Samsung. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, emp87 είπε

καλη λυση ισως θα ηταν και το nothing 2

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο το έχω βάλει πολύ έντονα στο μάτι.

Κοίτα, κάμερα δε με καίει απίστευτα. Δε ψάχνω την τρελή φωτογραφία ενός iPhone/S23 Ultra αλλά ταυτόχρονα θέλω να μπορώ να βγάζω τίμιες φωτογραφίες ειδικά την νύχτα (που το poco που έχω τώρα είναι για πέταμα σε αυτόν τον τομέα)

Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ. Σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στο you και την δυνατότητα να δώσω το κινητό που έχω τώρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, BlueBlade said:

Καλησπέρα σε όλους,

Πολλα στο δινει

Ειχα το s22 ultra exynos ,πολυ καλο κινητο αλλα η μπαταρια μαπα,τωρα εχω s23 ultra snapdragon,η μερα με την νυχτα η μπαταρια του 

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

Δυστηχώς δεν υπάρχει sticky από παλιότερα με ποιες εταιρείες έχουν αντιπροσωπεια στην χώρα μας.

Κοινώς αν αυτός που ρωτάει δεν μένει στο εξωτερικό, δεν προτείνουμε εταιρείες χωρις εδώ service οπως τα pixel, γιατί αν πάθουν κάτι πχ χαλάσει η οθόνη, δεν υπάρχει επίσημο service.

Το ιδιο ισχύει και για την Nothing.

Μόνη εξαιρεση ειναι η Oneplus, μιας και μπορείς να το στείλεις ο ίδιος σε αυτους.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Καλημέρα. Το S22 ultra παραμένει ένα πάρα πολύ καλό allover τηλέφωνο στην κατηγορία των flagship. Από προσωπική εμπειρία και άσχετα με την αγγελία που έχω βάλει δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας αφού έχω σχεδόν πάντα μέσω όρο SOT 5 ώρες με ανοιχτά δεδομένα, συνδεδεμένο ρολόι, ακουστικά κλπ. Όλα είναι σχετικά πάντα ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας. Αν το βρεις στην τιμή που ψάχνεις και σε καλή κατάσταση να το πάρεις. Σίγουρα το S23 ultra κερδίζει στα σημεία αλλά με αρκετά υψηλότερη τιμή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δημοσ.

Κι εγώ τα έχω και τα 2 (s22u, s23u). Έτσι είναι, όσο πιο κοντά στην τιμή, σαφώς πάρε το s23u. Όσο πιο μεγάλη έκπτωση βρεις, τότε πάρε το s22u. 

Υπόψη βέβαια ότι όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε στην παρουσίαση του s24u (18/1/2024 ?) που θα πιέσει τις τιμές στα 22 και 23. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sattack είπε

Κι εγώ τα έχω και τα 2 (s22u, s23u). Έτσι είναι, όσο πιο κοντά στην τιμή, σαφώς πάρε το s23u. Όσο πιο μεγάλη έκπτωση βρεις, τότε πάρε το s22u. 

Υπόψη βέβαια ότι όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε στην παρουσίαση του s24u (18/1/2024 ?) που θα πιέσει τις τιμές στα 22 και 23. 

Απο 940 λογικα θα παει 840 το S23 Ultra μολις ανακοινωθουν τα καινουργια στο περίπου οσο πηγε το S22u

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...