pi314 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Ψάχνω για προστατευτικό οθόνης του κινητού μου. Και έχω δει κάτι προϊόντα με tempered glass που κολλάνε στο κινητό με μια ειδική κόλλα που χρειάζεται UV φως. Το θέμα είναι αν κάποια στιγμή θέλω να αφαιρέσω το προστατευτικό αυτό, είναι εφικτό ή δεν θα βγαίνει ? 1
Λύση aces Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, pi314 είπε Ψάχνω για προστατευτικό οθόνης του κινητού μου. Και έχω δει κάτι προϊόντα με tempered glass που κολλάνε στο κινητό με μια ειδική κόλλα που χρειάζεται UV φως. Το θέμα είναι αν κάποια στιγμή θέλω να αφαιρέσω το προστατευτικό αυτό, είναι εφικτό ή δεν θα βγαίνει ? Αυτα που ερχονται με πλαισιο σαν αυτο εδω https://caselab.gr/product/wozinsky-full-face-tempered-glass-full-glue-me-mayro-plaisio/ φευγουν Τα υπολοιπα που κολλανε με ειδικο υγρο/κολλα μενουν μονιμα αφου χρησιμοποιουν αλλη τεχνολογια για να κολλησουν. 1
sattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 1:20 ΜΜ, pi314 είπε Ψάχνω για προστατευτικό οθόνης του κινητού μου. Και έχω δει κάτι προϊόντα με tempered glass που κολλάνε στο κινητό με μια ειδική κόλλα που χρειάζεται UV φως. Το θέμα είναι αν κάποια στιγμή θέλω να αφαιρέσω το προστατευτικό αυτό, είναι εφικτό ή δεν θα βγαίνει ? Εφικτό είναι, με προσοχη σιγά σιγα βγαίνει και δεν αφήνει κάτι. Έχω βάλει και βγάλει το Whitestone Dome που θεωρείται και από τα καλύτερα. Υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. 1
aces Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, sattack είπε Έχω βάλει και βγάλει το Whitestone Dome που θεωρείται και από τα καλύτερα. Υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. Ta Whitestone στο S22 οντως καθονται τελεια ακριβα αλλα ειναι ποιοτικά προιοντα γενικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα