Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έχω εναν 5700x που από κουταμαρα μου στραβωσα κατά λάθος 6-7 ποδαράκια, προσπάθησα να τα ισιωσω και κούμπωσα τον επεξεργαστή προσεκτικά στο socket.  Ο υπολογιστής λειτουργεί χωρίς κανένα προβλημα απλά για να είμαι και εγώ σίγουρος 100% κατέβασα το prime 95 για να στρεσαρω τον επεξεργαστή,πόση ώρα/ώρες πρέπει να αφήσω το prime 95 ανοιχτό να στρεσαρει τη cpu?

Δημοσ.

Αν δεν εσπασαν πινς και μπηκε κανονικα στο σοκετ, τοτε με το που κλειδωσε τα ισιωσε. Αρα εισαι οκ και δε χρειαζεται να κανεις κατι.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα pins δεν έσπασαν σε καμία περίπτωση. Είχαν στραβωσει 6-7 πλαϊνά κυρίως. Επειδή είχα στείλει πρόσφατα τον υπολογιστή (cpu τροφοδοτικό μητρική κλπ κλπ καινούργια) λόγω coil whine σε τεχνικό τμήμα, μου είπαν πως έτρεξαν το burn in test από passmark χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. (Το coil whine ήτανε τελικά από την gpu 1070 ti). Οπότε νομίζω πως είμαι καλυμμένος. Καλού κακού έχω αφήσει το prime 95 να τρέχει εδώ και εφτά ώρες με μέγιστη θερμοκρασία 75 βαθμούς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σκέφτομαι να το αφήσω λίγο ακόμα.

Επεξ/σία από Arikado

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...