Tak1kanesentra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα θελω να ρωτησω γιατι με τα αγγλικα δεν τα παω και πολυ καλα και δεν καταλαβαινω τι εξηγουν ακριβως στο yt.Ειδα πως βαζω τις ram μου να παιζουν στο max τους 3200mhz αλλα βλεπω οτι σε καποιες φασεις μου βγαζει blue screen.Μπορω να κανω κατι γαυτο η φταιει κατι αλλο στο υπολοιπο setup και γαυτο δεν μπορει να τις τρεχει στα 3200;
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, Tak1kanesentra είπε Καλησπερα θελω να ρωτησω γιατι με τα αγγλικα δεν τα παω και πολυ καλα και δεν καταλαβαινω τι εξηγουν ακριβως στο yt.Ειδα πως βαζω τις ram μου να παιζουν στο max τους 3200mhz αλλα βλεπω οτι σε καποιες φασεις μου βγαζει blue screen.Μπορω να κανω κατι γαυτο η φταιει κατι αλλο στο υπολοιπο setup και γαυτο δεν μπορει να τις τρεχει στα 3200; γραψε λιγο τι cpu και motherboard, εχεις
Tak1kanesentra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2600x amd ryzen και AB350M-DS3H V2
nickol-us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πόσα στικ μνήμης; Σε ποιές θέσεις; Γενικά am4-gigabyte-ram oc κακός συνδυασμός. Με ελάχιστο πέναλτυ επιδόσεων δοκίμασε να κατέβεις στα 2933 μήπως είσαι πιο σταθερός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα