Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marinna είπε

Οι αναπληρωτές πάντως μπαίνουν στο ταμείο ανεργίας το καλοκαιρι, από όσο ξέρω. Δες εδώ τα βήματα που τους ζητούν να κάνουν, μήπως και σε βοηθήσει: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/418290_shetika-me-epidoma-anergias-ton-anapliroton-ekpaideytikon-aitisi-dikaiologitika

ευχαριστω! ημουν ΙΔΟΧ , ωστοσο αποχωρησα οικειοθελως εγω. Δεν ηταν ολοκληρωση της συμβασης. Στη συνεχεια απολυθηκα απο την Εταιρεια, κι με βαση αυτο εκανα την αιτηση καθως ηταν η τελευταια εργασιακη μου σχεση.

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Σε παλιοτερη μισθοδοσία δημοσίου παντως βλεπω

ΕΙ∆ΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΟΑΕ∆ 1%

τι φαση;

πληρωνεις κ δε δικαιουσαι τιποτα;

Δε γνωριζω πραγματικα τι συμβαινει. Μονο αν το πακετο μου ( ακομα κ αν δεν ημουν μονιμος)  δεν εδινε παροχες υπερ ΟΑΕΔ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panosdes είπε

Δε γνωριζω πραγματικα τι συμβαινει. Μονο αν το πακετο μου ( ακομα κ αν δεν ημουν μονιμος)  δεν εδινε παροχες υπερ ΟΑΕΔ.

δε μου λεει κατι το μονιμος ή μη... το ιδοχ με το ιδαχ ακριβως την ιδια συμβαση εχουν απλως του ενος εχει ημερομηνία λήξης...

ειχες στη μισθοδοσια σου την εν λόγω κρατηση; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

δε μου λεει κατι το μονιμος ή μη... το ιδοχ με το ιδαχ ακριβως την ιδια συμβαση εχουν απλως του ενος εχει ημερομηνία λήξης...

ειχες στη μισθοδοσια σου την εν λόγω κρατηση; 

αυτο θα φαινεται στη βεβαιωση ενσημων απο τον ΕΦΚΑ? δεν εχω καποιο αλλο χαρτι απ οσο θυμαμαι δηλ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosdes είπε

αυτο θα φαινεται στη βεβαιωση ενσημων απο τον ΕΦΚΑ? δεν εχω καποιο αλλο χαρτι απ οσο θυμαμαι δηλ!

οχι, στην αποδειξη μισθοδοσίας σου...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

οχι, στην αποδειξη μισθοδοσίας σου...

δεν εχω καποια αποδειξη μισθοδοσιας , δεν χρειαστηκε τοτε . Ισως ηταν καλη ιδεα να ζητησω τωρα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosdes είπε

δεν εχω καποια αποδειξη μισθοδοσιας , δεν χρειαστηκε τοτε . Ισως ηταν καλη ιδεα να ζητησω τωρα?

δε σου ερχοταν καθε μηνα; πως γινεται αυτο;

Δημοσ.

Εδώ αναφέρει πως και στους ΙΔΑΧ έχει κρατήσεις κανονικά

https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/efka-meiosi-asfalistikon-eisforon-idach-kai-idoch-ypallilon-toy-dimosioy-tomea/

Αλλά αν δεν δείς την απόδειξη μισθοδοσίας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

Μήπως να έστελνες ενα ερώτημα ηλεκτρονικά;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...