Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lyda94 είπε

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ψάχνουμε άτομα στη εταιρεία, τα περισσότερα βιογραφικά έρχονται από job find. Είμαστε Αττική βέβαια, αλλά δεν χάνετε κάτι να την βάλετε και εκεί. Το κόστος είναι πολύ μικρό σε σχέση με το kariera.

Γι' αυτό στο Jobfind ανεβάζουν αγγελίες οι πιο γύφτικες εταιρείες σ' όλη την Ελλάδα!😏

By the way και το Kariera πλέον τα ίδια σκατά πάει να γίνει...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kostikasre είπε

Γι' αυτό στο Jobfind ανεβάζουν αγγελίες οι πιο γύφτικες εταιρείες σ' όλη την Ελλάδα!😏

Δεν ξέρω για το ποιοι βάζουν στο job find, πάντως τ καριερα μας δινει το 1/3 των βιογραφικών που μας δίνει αυτό.

14 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

τοσο gtp ειναι η κλασσικη χρυση ευκαιρια?

ναι!

Δημοσ.

Αν η δουλειά μπορεί να γίνει και remote βάλτε το στην αγγελία πρώτο πρώτο και θα δείτε τεράστια διαφορά στους applicants.

Δημοσ.

Υπάρχει και το skywalker.gr καλό είναι να βάλεις όλες τις λεπτομερείς τη ζητάτε τη δίνεται και προπάντων να υπάρχει και το όνομα της εταιρίας.

9 ώρες πριν, kostikasre είπε

Καλά στην Θεσσαλονίκη το jobfind είναι από τα χειρότερα site ανώνυμες αγγελίες που δεν αναφερνουν ούτε που είναι αλλά ούτε και με τι ασχολείται η εταιρεία.  Και ανα μήνα οι ίδιες αγγελίες.

Δημοσ.
17 hours ago, Dinos1973 said:

Η συμμετοχή είναι ανάλογη με την αγγελία, εάν η εταιρία είναι κουκουρουκου, και η περιγραφή τις αγγελίας για γέλια, μην περιμένετε κάτι. Εάν επίσης το αφεντικό κάνει και το HR, και τον οικονομικό διευθυντή και ζητά απο υπάλληλο να του βρει προσωπικό, τότε καταλάβαμε.....

Μαρέσει η άμεση κρίση του Έλληνα που τα γνωριζει ολα.Μου ζητηθηκε σαν εξυπηρετηση αν μπορω να βοηθησω να βρεθει νωριτερα ατομο  τωρα ολα τα αλλα ειναι οι κλασικες εξυπναδες, επισης πολλες Ελληνικες τραπεζες που ειναι για τα δεδομενα πολυ μεγαλοι οργανισμοι πιανουν το προσωπικο και τους ρωτανε αν γνωριζουν ικανα ατομα οποτε μην ξανοιγεσαι

40 minutes ago, Xvipes said:

Αν η δουλειά μπορεί να γίνει και remote βάλτε το στην αγγελία πρώτο πρώτο και θα δείτε τεράστια διαφορά στους applicants.

δυστηχως το remote δεν ειναι επιλογη,εδω για εμας ψαχνουμε remote και δεν βρισκουμε παρα μονο αν αποτελει καταχωρητη ουσιαστικα λογιστηριο ή προγραμματιστη

Δημοσ.
8 minutes ago, chrisxkar said:

Μαρέσει η άμεση κρίση του Έλληνα που τα γνωριζει ολα.Μου ζητηθηκε σαν εξυπηρετηση αν μπορω να βοηθησω να βρεθει νωριτερα ατομο  τωρα ολα τα αλλα ειναι οι κλασικες εξυπναδες, επισης πολλες Ελληνικες τραπεζες που ειναι για τα δεδομενα πολυ μεγαλοι οργανισμοι πιανουν το προσωπικο και τους ρωτανε αν γνωριζουν ικανα ατομα οποτε μην ξανοιγεσαι

δυστηχως το remote δεν ειναι επιλογη,εδω για εμας ψαχνουμε remote και δεν βρισκουμε παρα μονο αν αποτελει καταχωρητη ουσιαστικα λογιστηριο ή προγραμματιστη

Το HR σου το ζητησε αυτο;.......δεν απαντας ομως.... τωρα εαν υπαρχει τραπεζα που ζητησε αυτο ενω ολες οι τραπεζες διωχνουν με εθελουσια......γελαμε πραγματικα με το επιχειρημα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Dinos1973 said:

Το HR σου το ζητησε αυτο;.......δεν απαντας ομως.... τωρα εαν υπαρχει τραπεζα που ζητησε αυτο ενω ολες οι τραπεζες διωχνουν με εθελουσια......γελαμε πραγματικα με το επιχειρημα!

Οχι δεν μου το ζητησε το hr μου το ζητησε ο ανθρωπος που χρειαζεται ατομο.

Οι τραπεζες μπορει να διώχνουν με εθελουσια ισως ατομα που ηταν με παλιες ακριβες συμβάσεις(ασύμφορες πλεον για την τραπεζα) .Εγώ έλαβα τηλεφωνο για να με ρωτήσουν αν ενδιαφερόμουν  για συγκεκριμένες θέσεις περισσοτερες πληροφορίες δεν γνωριζω.Τώρα αν εσύ γελάς δικό σου πρόβλημα δεν σημαίνει οτι έχεις και δίκιο απαραίτητα

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.
25 minutes ago, chrisxkar said:

Οχι δεν μου το ζητησε το hr μου το ζητησε ο ανθρωπος που χρειαζεται ατομο.

Οι τραπεζες μπορει να διώχνουν με εθελουσια ισως ατομα που ηταν με παλιες ακριβες συμβάσεις(ασύμφορες πλεον για την τραπεζα) .Εγώ έλαβα τηλεφωνο για να με ρωτήσουν αν ενδιαφερόμουν  για συγκεκριμένες θέσεις περισσοτερες πληροφορίες δεν γνωριζω.Τώρα αν εσύ γελάς δικό σου πρόβλημα δεν σημαίνει οτι έχεις και δίκιο απαραίτητα

Οταν απο το πρωι ειστε στο forum κατα την διαρκεια τις εργασιας σας, τι το θελετε και το αλλο ατομο......

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Linkedin για την αγγελία. 

Αν ψάχνεται κάποιον με καλή προϋπηρεσία ίσως πρέπει να πάτε και σε εξωτερικό recruiter να το τρέξει. 

Αν είναι entry level θεση ψαχτειται για πρακτικη με προοπτική να γίνει μόνιμος η μέσω τοπικών πανεπιστημίων για αποφοίτους. 

Δημοσ.

Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος για το που βάζουν αγγελίες και εσείς έχετε πέσει να τον φάτε, μέχρι και ότι το κ@@@@ει έγραψε ένας φίλος πιο πάνω, κάπου φρένο βρε παίδες!!! 

Δημοσ.
7 minutes ago, Dinos1973 said:

Οταν απο το πρωι ειστε στο forum κατα την διαρκεια τις εργασιας σας, τι το θελετε και το αλλο ατομο......

Ότι χειρότερο αυτός ο τρόπος σκέψης.

Θα μπορούσα να επεκταθώ αλλά εν τάχει να σε ρωτήσω:
1) Εσύ αυτή την στιγμή δεν δουλεύεις;
2) Αν απάντησες όχι στο 1. όταν δουλεύεις δεν πιάνεις το κινητό ποτέ σου για όλο το 8ωρο;
3) Αν όχι και στο 2. όταν δεν έχεις δουλειά κάποια στιγμή κοιτάς τον τοίχο ή "κάνεις ότι δουλεύεις";

Δημοσ.
6 minutes ago, Xvipes said:

Ότι χειρότερο αυτός ο τρόπος σκέψης.

Θα μπορούσα να επεκταθώ αλλά εν τάχει να σε ρωτήσω:
1) Εσύ αυτή την στιγμή δεν δουλεύεις;
2) Αν απάντησες όχι στο 1. όταν δουλεύεις δεν πιάνεις το κινητό ποτέ σου για όλο το 8ωρο;
3) Αν όχι και στο 2. όταν δεν έχεις δουλειά κάποια στιγμή κοιτάς τον τοίχο ή "κάνεις ότι δουλεύεις";

είμαι εισοδηματίας πλέον,  διότι όταν δούλευα το έκανα πραγματικά δεν κορόιδευα,  και δόξα το θεό τα κατάφερα!

Δημοσ.
Just now, Dinos1973 said:

είμαι εισοδηματίας πλέον,  διότι όταν δούλευα το έκανα πραγματικά δεν κορόιδευα,  και δόξα το θεό τα κατάφερα!

Οκ τώρα βγάζει νόημα.
Lingua Franca: 'Nothing to See Here': the Evolution of a ...

Δημοσ.
On 27/09/2023 at 10:31, Dinos1973 said:

Ξέρεις ότι οι οργανισμοί ανανεώνουν το προσωπικό τους και ειδικά οι τράπεζες τώρα που έχουν να ανταγωνιστούν τις ψηφιακές (πχ Revolut) ;

Και ότι είναι 1000 φορές προτιμότερο και ασφαλέστερο για μία (οποιαδήποτε) εταιρεία να προσλάβει κάποιον συγγενή/γνωστό ατόμου που εργάζεται εντός, γιατί αμέσως έχει την ασφάλεια της εμπιστοσύνης που προσφέρει αυτή η σχέση; Και αυτό ισχύει (προφανώς όχι στο 100% των εταιρειών) ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρείας, γιατί ο εργαζόμενος παίζει την εμπιστοσύνη/φήμη/υπόληψή του και άρα είναι μειωμένες οι πιθανότητες σε σχέση με κάποιον άσχετο;

On topic, https://www.ergodotisi.com/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, csontheline said:

Ξέρεις ότι οι οργανισμοί ανανεώνουν το προσωπικό τους και ειδικά οι τράπεζες τώρα που έχουν να ανταγωνιστούν τις ψηφιακές (πχ Revolut) ;

Και ότι είναι 1000 φορές προτιμότερο και ασφαλέστερο για μία (οποιαδήποτε) εταιρεία να προσλάβει κάποιον συγγενή/γνωστό ατόμου που εργάζεται εντός, γιατί αμέσως έχει την ασφάλεια της εμπιστοσύνης που προσφέρει αυτή η σχέση; Και αυτό ισχύει (προφανώς όχι στο 100% των εταιρειών) ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρείας, γιατί ο εργαζόμενος παίζει την εμπιστοσύνη/φήμη/υπόληψή του και άρα είναι μειωμένες οι πιθανότητες σε σχέση με κάποιον άσχετο;

On topic, https://www.ergodotisi.com/

Έτσι ακριβώς, διδάσκεται   και σαν μεταπτυχιακό με τίτλο ¨φέρε και εσύ έναν κολλητό¨ αυτά μόνο σε μπανανίες …….

Επεξ/σία από Dinos1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...