chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην εταιρεία που είμαι μου ζήτησαν αν μπορώ να βοηθήσω να βρεθούν άτομα, ενώ έχει μπει αγγελία στο καριέρα και σε ένα ακόμη η συμμετοχή είναι μη υπαρκτή (και όταν υπάρχει συμμετοχή απέχει υπερβολικά από τα ζητούμενα) και αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιεί η εταιρεία μη δημοφιλείς πλατφόρμες ή αν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με εύρεση ατόμων για εργασία.Εσείς όταν χρειάζεστε άτομα ή οταν ψάχνετε εργασία τι χρησιμοποιείτε? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από chrisxkar
filip123go Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Στείλε και την αγγελία. Εγώ πλέον μόνο linkedin χρησιμοποιώ. Η στέλνω κατευθείαν στις εταιρείες που με ενδιαφέρουν. Επίσης, μήπως έχει κακό όνομα η εταιρεία και δεν πατάει άθρωπος; 1
chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Οικονομικό αντικείμενο στο Ηράκλειο Κρήτης.Δεν θα την στείλω κοινόχρηστα μέσα γιατί δεν έχω τέτοια άδεια σε τσατ μπορώ να την στείλω.Κακό όνομα δεν έχει αλλά και να είχε στα οικονομικά χειρότερο όνομα σαν εργοδότης από τις big4 δεν υπάρχει αλλά όλοι κάνουν ουρά για να πάνε (βέβαια για να το προσθέσουν στο βιογραφικό κυρίως).
filip123go Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, chrisxkar said: Οικονομικό αντικείμενο στο Ηράκλειο Κρήτης.Δεν θα την στείλω κοινόχρηστα μέσα γιατί δεν έχω τέτοια άδεια σε τσατ μπορώ να την στείλω.Κακό όνομα δεν έχει αλλά και να είχε στα οικονομικά χειρότερο όνομα σαν εργοδότης από τις big4 δεν υπάρχει αλλά όλοι κάνουν ουρά για να πάνε (βέβαια για να το προσθέσουν στο βιογραφικό κυρίως). Γιατί βρε δεν μπορείς να την ανεβάσεις; Αν θέλεις κρύψε την εταιρεία. Επίσης 2 χρόνια στις big 4, σου ανοίγει δρόμο για τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη. 2 χρόνια στη δική σας εταιρεία, τι πόρτες ανοίγει (εκει που θέλω να καταλήξω, είναι στο να μην συγκρίνεις την εταιρείας σας με τις big 4);
chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προλαβα και το εγραψα οτι γινεται για το βιογραφικο,η συγκριση εγινε μονο για να απαντησω στο τι φημη υπαρχει.Για Ελλαδα οι ίδιες πόρτες ανοιγουν(αν τουλαχιστον μιλαμε για δυο χρονια) για εξωτερικο ανοιγουν ασυγκριτα περισσοτερες δεν θα πω ψεματα. Δεν μπορω να ανεβασω γιατι εχουν αυστηριοποιηθει γενικα οι διαδικασιες σε ολα πλεον οι εταιρειες βαζουν χερι για απλα πραγματα άνευ σημασίας οπότε δεν θα πάρω αυτό το ρίσκο.Εάν κάποιος συνάδελφος πέσει επάνω στο κείμενο θα πρέπει να απολογηθώ γιατί το έκανα ενώ υπάρχει σαφης ρόλος στο ποιός ειναι υπεύθυνος για αυτήν την δουλειά.Απλα εξυπηρετώ έναν συνάδελφο Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από chrisxkar
filip123go Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, chrisxkar said: Προλαβα και το εγραψα οτι γινεται για το βιογραφικο,η συγκριση εγινε μονο για να απαντησω στο τι φημη υπαρχει.Για Ελλαδα οι ίδιες πόρτες ανοιγουν(αν τουλαχιστον μιλαμε για δυο χρονια) για εξωτερικο ανοιγουν ασυγκριτα περισσοτερες δεν θα πω ψεματα Οχι, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Και εαν σκέφτεσαι έτσι, μάλλον αρχίζουμε και φτάνουμε στη ρίζα του προβλήματος. Τέλος, οι εργοδότες, γενικά στην Κρήτη, έχουν πολύ κακή φήμη. Δεν είναι τυχαίο πως το μισό team στην ομάδα μου, δουλεύει full remote, απο Κρήτη. Γενικώς πρέπει να σκεφτείτε, γιατί να έρθει κάποιος να δουλέψει σε εσάς; Τι παραπάνω προσφέρετε απο τη δίπλα εταιρεία; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από filip123go
vamvakoolas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσπαθησε 1)σε τοπικες εφημεριδες του Ηρακλειου 2)Μιλα με το πανεπιστημιο και ΑΤΕΙ στο γραφειο ευρεσεως εργασιας. Μπορει να την ανεβασουν και στα εσωτερικα sites ενω εχουν ακρες και με αποφοιτους 3)Δοκιμαστε και με old school τροπους οπως χαρτι σε δημοφιλη σημεια 4)linkedin το κακο με τη κρητη ειναι οτι αρκετοι ντοπιοι δε καιγονται για δουλεια γιατι υπαρχουν ειτε κτηματα ειτε τουριστικα στην ακρη. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από vamvakoolas 2
chrisxkar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Κοίτα δεν θα λύσω το εργασιακό της Ελλάδος εγω μια ερωτηση για το που αναζηταει ο καθενας εργασια ρωτησα απο εκει και περα ο εργοδοτης και ο εργαζομενος ας τα βρουνε. Το προβλημα πλεον εχει δυο ριζες τα προηγουμενα χρονια ηταν μονο ο εργοδοτης ,δικαιως πρεπει τα ατομα να ζητουν εναν ικανοποιητικο μισθο με προοπτικες εξελιξης να φυγει ολος αυτος ο μεσαιωνας που υπηρχε απο το 2010-12 αλλά αντι για το ικανοποιητικο πηγαμε στο άλλο ακρο. Την εργασιακη αγορα την Κρητης δεν την ξερω καθολου και το κατα ποσο ισχυουν και εκει αυτα που λεω 31 minutes ago, vamvakoolas said: Προσπαθησε 1)σε τοπικες εφημεριδες του Ηρακλειου 2)Μιλα με το πανεπιστημιο και ΑΤΕΙ στο γραφειο ευρεσεως εργασιας. Μπορει να την ανεβασουν και στα εσωτερικα sites ενω εχουν ακρες και με αποφοιτους 3)Δοκιμαστε και με old school τροπους οπως χαρτι σε δημοφιλη σημεια 4)linkedin το κακο με τη κρητη ειναι οτι αρκετοι ντοπιοι δε καιγονται για δουλεια γιατι υπαρχουν ειτε κτηματα ειτε τουριστικα στην ακρη. Η αληθεια ειναι πως το τελευταιο το εχω ξανακουσει
lyda94 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ψάχνουμε άτομα στη εταιρεία, τα περισσότερα βιογραφικά έρχονται από job find. Είμαστε Αττική βέβαια, αλλά δεν χάνετε κάτι να την βάλετε και εκεί. Το κόστος είναι πολύ μικρό σε σχέση με το kariera.
JakeKaufman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Εμείς εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιούμε headhunters. Δεν έρχεται πλέον ο κόσμος να ζητήσει δουλειά στις εταιρείες, πρέπει οι εταιρίες να πηγαίνουν στον κόσμο
Dinos1973 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, chrisxkar said: Στην εταιρεία που είμαι μου ζήτησαν αν μπορώ να βοηθήσω να βρεθούν άτομα, ενώ έχει μπει αγγελία στο καριέρα και σε ένα ακόμη η συμμετοχή είναι μη υπαρκτή (και όταν υπάρχει συμμετοχή απέχει υπερβολικά από τα ζητούμενα) και αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιεί η εταιρεία μη δημοφιλείς πλατφόρμες ή αν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με εύρεση ατόμων για εργασία.Εσείς όταν χρειάζεστε άτομα ή οταν ψάχνετε εργασία τι χρησιμοποιείτε? Η συμμετοχή είναι ανάλογη με την αγγελία, εάν η εταιρία είναι κουκουρουκου, και η περιγραφή τις αγγελίας για γέλια, μην περιμένετε κάτι. Εάν επίσης το αφεντικό κάνει και το HR, και τον οικονομικό διευθυντή και ζητά απο υπάλληλο να του βρει προσωπικό, τότε καταλάβαμε..... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από Dinos1973 3
alex.fentagin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ προσωπικά κοιτάω εδώ και χρόνια περα απο το linkdin και το collegelink αλλα και το glassdoor. Μπορείτε να ανεβάσετε και κατι εκει. Ελπίζω να βοήθησα
panagiotis54 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 τοσο gtp ειναι η κλασσικη χρυση ευκαιρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα