LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Εχω ενα HP tg01-2008nv με Ryzen 7-5700G 3060 Ti 16GB 3200Mhz η μητρικη φοραει Β550 τι καλυτερο επεξεργαστη χωρις γραφικα μπορω να του βαλω; Και δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της HP αφου το στηνεις με ξεχωριστη καρτα γαρφικων τα ενσωματωμενα τι τα βαζεις; Συν οτι η καρτα με αυτον τον επεξεργαστη τρωει μπουκαλι.
duffyduck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικά 5800X3D , αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις BIOS update, και ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις ψύκτρα ( γιατί είναι πιο ζεστός ) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από duffyduck
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, duffyduck είπε Λογικά 5800X3D , αλλά ίσως χρειαστεί να κάνει BIOS update, και ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις ψύκτρα ( ίσως ) Bios εχω το τελευταιο ψυκτρα σιγουρα αλλαζει εχω δει βιντεο που εχουν βαλει καλυτερη αλλα ειναι μινι κουτακι οποτε εχει καποιο οριο.
duffyduck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν αξιζει να πας σε οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή π.χ. η μετάβαση 5700G --> 5700X δεν προτείνεται. Η μόνη επιλογή είναι ο 5800X3D. Εγώ σε τέτοιο μικρό κουτί και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχεις ήδη 5700G, θα έμενα με αυτόν. 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Άλλη ερώτηση θέλω να προσθέσω στο κουτί έναν ανεμιστήρα pwm 9mm και η μητρική δεν έχει θέση ούτε και για 3pin ανεμιστηρα και το τροφοδοτικό έχει μόνο περίσσευμα ένα sata καλώδιο. Να πάρω splitter να το βάλω μαζί με του επεξεργαστή η καλώδιο από sata to 4 pin
Λύση duffyduck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Aπό sata power. Στo CPU power και στο PCI-E/GPU power δεν βάζουμε splitters για να αποφεύγουμε προβλήματα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, duffyduck είπε Aπό sata power. Στo CPU power και στο PCI-E/GPU power δεν βάζουμε splitters για να αποφεύγουμε προβλήματα. Ουτε εκει που εχει εναν ανεμιστηρα που βγαζει αερα εξω αλλα ειναι με τρια πιν και εχω ηδη εναν με 4 πιν που ταιριαζει εκει που θελω να τον βαλω αλλα αγοραζω αλλον.
duffyduck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στους Fan headers μπορείς να βάλεις splitter για 2 ανεμιστήρες, χωρίς κανένα πρόβλημα . Το έχω πράξει πολλες φορες. Μπορείς να κάνεις πατέντες με δεματικά καλωδίων για να στερεώσεις ανεμιστηρα κλπ. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από duffyduck
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, duffyduck είπε Στους Fan headers μπορείς να βάλεις splitter για 2 ανεμιστήρες, χωρίς κανένα πρόβλημα . Το έχω πράξει πολλες φορες. Μπορείς να κάνεις πατέντες με δεματικά καλωδίων για να στερεώσεις ανεμιστηρα κλπ. Έχω έναν be quiet που δεν είναι με βίδες αλλά με κάτι πύρους πλαστικούς και τον έχω βάλει ήδη πάνω είναι πίσω από την μαύρη σιτα αλλά είναι με 4 πιν Το καπάκι έχει τρύπες σιτα εκεί ακριβώς που έχω βάλει τον ανεμιστήρα πιστεύω όλο και κάτι θα κάνει από εισαγωγή αέρα από το τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα