Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kallair είπε

Πειραια/Νικαια ειμαι εγω.

Δεν πιστευω να ειναι throttling σε υπηρεσιες που καταναλωνουν πολλά δεδομενα. Αν ήταν ετσι θα αφηναν "ελευθερα" να εχουν φουλ ταχυτητα τα speedtest για να μην φαινεται το προβλημα. απο τα speedtest με εξωτερικο φανηκε οτι γενικά υπαρχει θεμα με την ταχυτητα διασυνδεσης με εξω προς συγκεκριμενες "διαδρομες", συγκεκριμενες ωρες.

Εκτος και αν κοβουν ταχυτητα ΚΑΙ στο εσωτερικό, εντος ελλάδος, δικτυο τους, σε συγκεκριμενες υπηρεσιες (καλή ώρα cosmote TV) για να αντεξει το δικτυο τους το αυξημενο φορτο.

Ότι και να κάνουν, αν δεν το φτιάξουν γρήγορα, εντός Οκτώβρη βλέπω να φεύγω αζημιως εκμεταλλευόμενος τις αυξήσεις που κανουν. Δεν θα κάτσω να παίζω μαζί τους και να μαντεύω τι και γιατί το κάνουν 

Edit: update από Ίσθμια τώρα με την 50αρα.... 1.92 download, 3.43 upload. Τραγικοί.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.
6 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Εγώ έχω δείγμα από Αθήνα, Κερατσίνι, Ίσθμια Κορινθίας (θα πάω πάλι στο εξοχικό σήμερα, οπότε θα τσεκαρω ξανά κι εκεί μέσα στο Σ/Κ). Εσύ που βρίσκεσαι;

Κι αν θέλουν ας γράψουν κι άλλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα, πού βρίσκονται;

Για αυτό είπα για γενικότερα μήπως απλά κάνουν throttling σε υπηρεσίες που καταναλώνουν πολλά δεδομένα, ακόμα και πρόβλημα με εξωτερικό να μην έχουν, απλά να προσπαθούν να διαμοιρασουν την διαθέσιμη τους ταχύτητα σε οσους χρήστες μπορούν. Απόγευμα και μετά που γυρνάει ο κόσμος από δουλειά, αρχίζει το φόρτωμα στα δεδομένα από υπηρεσίες, streaming, videos, whatever.

Περιοχή Θεσσαλονίκη - Τούμπα.

Δημοσ.

Speedtest μόλις τώρα, bandwithplace, με τον ίδιο server με χτες βραδυ (zurich επιλεγμένος αυτόματα ως ο γρηγορότερος αυτή τη στιγμή πάλι)...download 12.61, upload 4.61.

Αυξήθηκε και το upload κάτι λίγο παραπάνω από 1mbps, αλλά το download αυξήθηκε 10.69....τυχαιο;

• Λύση
Δημοσ.
19 ώρες πριν, kallair είπε

Εκτος και αν κοβουν ταχυτητα ΚΑΙ στο εσωτερικό, εντος ελλάδος, δικτυο τους, σε συγκεκριμενες υπηρεσιες (καλή ώρα cosmote TV) για να αντεξει το δικτυο τους το αυξημενο φορτο.

Πριν 1 χρονο αν θυμαμαι καλα η voda ειχε βγαλει μια τροποιηση ορων σταθερης, μεσα στην οποια ελεγε οτι δυναται για λογους διασφαλισης των υπηρεσιων της (τηλεφωνια, ιντερνετ και TV) να διαχειριζεται και να δινει προτεραιοτητα στην κυκλοφορια στο δικτυο της κατα το δοκουν. Για εμενα αμεσως χτυπησε καμπανακι τοτε, κι εγω εχω θεματα με ολες τις πλατφορμες κατα περιοδους πλην μιας: της vodafone TV! Ο λογος που παραμενω στη voda βεβαια ειναι η πολυ χαμηλη τιμη που πληρωνω...μεχρι να ξεχειλισει το ποτηρι... Χτες ηρθε sms οτι καταργειται η εκπτωση ebill...

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, stcp είπε

Πριν 1 χρονο αν θυμαμαι καλα η voda ειχε βγαλει μια τροποιηση ορων σταθερης, μεσα στην οποια ελεγε οτι δυναται για λογους διασφαλισης των υπηρεσιων της (τηλεφωνια, ιντερνετ και TV) να διαχειριζεται και να δινει προτεραιοτητα στην κυκλοφορια στο δικτυο της κατα το δοκουν. Για εμενα αμεσως χτυπησε καμπανακι τοτε, κι εγω εχω θεματα με ολες τις πλατφορμες κατα περιοδους πλην μιας: της vodafone TV! Ο λογος που παραμενω στη voda βεβαια ειναι η πολυ χαμηλη τιμη που πληρωνω...μεχρι να ξεχειλισει το ποτηρι... Χτες ηρθε sms οτι καταργειται η εκπτωση ebill...

Να μια πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια που το 99% απο εμας την αγνοουσαμε..

Προσωπικα μελλοντικα θα φυγω να παω nova μιας και γινονται εργα οπτικων ινων στην περιοχη μου απο την nova (οποτε θα παω σε 500αρα με 26€). δεν εχουν τελειωσει ακομα τα σκαψιματα οποτε δεν κανω ακομα κινηση.

Δημοσ.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει κομμένα κυκλώματα μετά τον χαμό που έγινε με τις πλημμύρες. Πάντως στην περιοχή μου δεν έχω διαπιστώσει θέμα...

Δημοσ.
Στις 30/9/2023 στις 7:50 ΜΜ, SaFiS είπε

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει κομμένα κυκλώματα μετά τον χαμό που έγινε με τις πλημμύρες. Πάντως στην περιοχή μου δεν έχω διαπιστώσει θέμα...

Η οποία είναι;

Δημοσ.
9 minutes ago, _Biohazard_ said:

Η οποία είναι;

Νομος Πελλας. Εχω μια 50αρα πανω απο καμπινα ΟΤΕ και μια συνδεση μεσω κινητης…

Δημοσ.

Από χθες το απόγευμα έχει πέσει τελείως η γραμμή! Μηδέν ιντερνετ στο σπίτι. 

"Το ψάχνουμε" και "θα το δούμε"  η απάντηση από το τεχνικό τμήμα της Nova. 

**Λέτε να κάνουν τίποτα εργασίες λόγω της καταγγελίας στην ΕΕΤΤ και όταν επανέλθει να είναι όλα κατά έναν μαγικό τρόπο σωστά? (Οσο ζω, ελπίζω :) ) 

Δημοσ.
Στις 3/10/2023 στις 1:46 ΜΜ, CHRISpros είπε

Από χθες το απόγευμα έχει πέσει τελείως η γραμμή! Μηδέν ιντερνετ στο σπίτι. 

"Το ψάχνουμε" και "θα το δούμε"  η απάντηση από το τεχνικό τμήμα της Nova. 

**Λέτε να κάνουν τίποτα εργασίες λόγω της καταγγελίας στην ΕΕΤΤ και όταν επανέλθει να είναι όλα κατά έναν μαγικό τρόπο σωστά? (Οσο ζω, ελπίζω :) ) 

Τι έγινε τελικά είχαμε καμία εξέλιξη; 

Ρώτησα και άλλα παιδιά εδώ γύρω (απόσταση πάνω από δύο χιλιόμετρα ) και όλοι όσοι έχουν Nova έχουν το ίδιο θέμα κάθε βράδυ.

Δημοσ.

Με κάλεσαν σήμερα από nova και παραδέχτηκαν πως το θέμα είναι δικό τους. 

Υπερφόρτωση δικτύου. 

Ηχογραφημένη συνομιλία την οποία ήδη έχω αιτηθεί να πάρω ώστε να λύσω το συμβόλαιο με δική τους υπαιτιότητα. 

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Με κάλεσαν σήμερα από nova και παραδέχτηκαν πως το θέμα είναι δικό τους. 

Υπερφόρτωση δικτύου. 

Ηχογραφημένη συνομιλία την οποία ήδη έχω αιτηθεί να πάρω ώστε να λύσω το συμβόλαιο με δική τους υπαιτιότητα. 

νομίζω δε χρειάζεται , κοιτάς την εγγυημένη ταχύτητα και φαντάζομαι είναι πολύ πιο κάτω απο αυτή που έχεις

πάντως κρίμα 2023 να υπάρχει "μπούκωμα" δικτύου ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, korakios είπε

νομίζω δε χρειάζεται , κοιτάς την εγγυημένη ταχύτητα και φαντάζομαι είναι πολύ πιο κάτω απο αυτή που έχεις

πάντως κρίμα 2023 να υπάρχει "μπούκωμα" δικτύου ...

Προφανώς το έχω κάνει αυτό. Εχω στείλει όλα τα στοιχεία στη NOVA και στην ΕΕΤΤ. 

H ΝΟVA μου απάντάει εδώ και καιρό πως "δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα". 

Από την ΕΕΤΤ έχω ανοιχτή καταγγελία και αναμένω απάντηση. Για αυτό θέλω να επισυνάψω πρόσθετα δικαιολογητικά τώρα που το παραδέχτηκε ο τεχνικός τους, ώστε να τελειώσω μια ώρα νωρίτερα. 

Επεξ/σία από CHRISpros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Από την ΕΕΤΤ έχω ανοιχτή καταγγελία και αναμένω απάντηση. Για αυτό θέλω να επισυνάψω πρόσθετα δικαιολογητικά τώρα που το παραδέχτηκε ο τεχνικός τους, ώστε να τελειώσω μια ώρα νωρίτερα. 

ζήτα voip κωδικούς και δε θα σου δώσουν , άρα κάνεις άμεσα διακοπή στη nova

1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

H ΝΟVA μου απάντάει εδώ και καιρό πως "δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα". 

κατάλαβα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...