Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Δεν ειδα τιποτα που να μου αρεσει ....( δυστυχως αναμενομενο για ubisoft παιχνιδι ) 

Πατε στο 6:20 και απολαυστε . Ολη η εταιρια ενα τρολ ειναι πλεον 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται κλασικό third person action με τα ίδια mechanics όπως είναι όλα τα games του είδους εδώ και 15 χρόνια. Ας το δούμε όμως πρώτα. Εγώ πάντως αυτό το είδος το έχω βαρεθεί. Θα τερματίσω 2 της Sony που έχω και μετά θα πάω σε κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τότε που μπήκε στην μέση το συνδρομητικό μοντελο σε Ubisoft και EA μεριά, πάνε κυριολεκτικά από το κακό στο χειρότερο.

Λυπάμαι κυριολεκτικά τον κόσμο που πάει στα τυφλά και αγοράζει σε υψηλή τιμή αυτά τα παιχνίδια, και μετά απογοητεύεται.

καλά για το παραπάνω video, σχεδόν όλα τα σχόλια από κάτω είναι αρνητικά.

Πάλι καλά που δεν βγαίνει σε Steam με το καλημέρα. Θα έπεφταν βροχή οι αρνητικές κριτικές και τα refunds.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το εχω κανει Pre order εδω και ενα μηνα παντως..

Open world απο Massive,λιγα στουντιο εχουν τετοιο ταλεντο και εμπειρια..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Haha 3
Δημοσ.

Ε το θέμα αυτό είναι με τη ubisoft... Ταλέντο να φάνε και οι κότες, αλλά από ουσία...

Πάντως εγώ το περιμένω πώς και πώς, και είμαι έτοιμος να απογοητευτώ για άλλη μια φορά 😂

Τουλάχιστον η ubi δε φοβάται να ρίξει τιμή στα παιχνίδια της. Σε 7-8 μήνες μετά την κυκλοφορία θα κάνει ένα τίμιο 30αρι.

Δημοσ.

Division στο Star Wars setting ειναι βασικα. μια χαρα μου φαινεται. περα απο τα γραφικα που χωρανε βελτιωση, αν εχει και ενα καλο στορυ, θα αξιζει ως τιτλος.

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι δυνατά απλά τα αδικεί το κακο compression του YT. Κατά τα άλλα φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επαναλαμβανόμενο θα είναι λόγω Ubisoft.

Δημοσ.

Προσωπικά όσα έχω δει τώρα μου αρέσουν και σαν λάτρης του SW Universe, θα το τιμήσω σίγουρα. Βγαίνει και πάνω στην ώρα που λογικά θα έχω τελειώσει με το Elden Ring. Σουπερ.

Αλλά επειδή είναι Ubisoft, κατι μου λέει ότι θα τα φάω τα μουτρα μου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα γραφικά είναι δυνατά απλά τα αδικεί το κακο compression του YT. Κατά τα άλλα φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επαναλαμβανόμενο θα είναι λόγω Ubisoft.

Massive είναι που σημαίνει 10 ώρες ουσία 50 ώρες looting και ίδια πράγματα. 

• Like 5
Δημοσ.

εγώ το έκανα pre order και έκανα και donation ένα κατοστάρικο μήπως το πάρω μια βδομάδα νωρίτερα!! τέτοια παιχνιδάρα δε χάνεται...

• Haha 6
Δημοσ.

Είναι δύσκολο να φτιάξεις open world που να μην καταντάει βαρετό μετά από κάποιες ώρες. Η Ubi έχει δείξει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Θα δούμε όμως.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, just_a_dude said:

Είναι δύσκολο να φτιάξεις open world που να μην καταντάει βαρετό μετά από κάποιες ώρες. Η Ubi έχει δείξει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Θα δούμε όμως.

Oλα τα open world καταντανε βαρετα μετα απο καποιο σημειο ανεξαρτητα απο ποιο στουντιο τα φτιαχνει.

Δεν προκειται το Star Wars να αλλαξει κατι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Oλα τα open world καταντανε βαρετα μετα απο καποιο σημειο ανεξαρτητα απο ποιο στουντιο τα φτιαχνει.

Δεν προκειται το Star Wars να αλλαξει κατι.

το witcher 3 όχι. αλλά οκ είναι ένα game μόνο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...