Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το fenyx μου είχε κλείσει το μάτι και θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω γιατί φαίνεται τίμιο, το Odyssey σίγουρα θα κάτσω να το παίξω και αυτό γιατί θέλω να δω τα τοπια, αλλα ξέρω ότι μάλλον δε θα καταφέρω να το τερματίσω... το θέμα είναι ότι πλέον στα 33 θεωρώ το χρόνο και τα χρήματα που βγάζω πολύτιμα για να τα σπαταλάω στην ubi και να κάνω ώρες επί ωρών το ίδιο πράγμα, άμα έχεις παίξει ένα παιχνίδι τα έχεις παίξει όλα, δυστυχώς χωρίς να είναι "κακά" παιχνίδια σε μπουχτίζουν τόσο πολύ με αυτό το μοτίβο που εγώ τα έχω σιχαθεί πλέον Το θεμα ειναι τι σε ευχαριστει. Αν κατι σε ευχαριστει ειναι ποιοτικος χρονος ειτε στα 10 ειτε στα 100. Σιγουρα μπουχτιζεις αν παιζεις μονιμα τετοια εχω απο το Δεκεμβριο να πιασω ubisoft παιχνιδι αλλα οταν ερθει η ωρα θα το ευχαριστηθω. Να παιξεις συνεχομενα πχ odyssey με origins η valhalla με τιποτα. Να παιξεις ομως ενα απο αυτα μετα απο αποχη αρκετων μηνων θα το γουσταρεις. Φαντασου τα Multiplayer που εχουν 3-4 χιλιαδες ωρες στα ιδια και τα ιδια εκει να δεις μπουχτισμα και ομως αν τους ρωτησεις θα σε πουν περναω καλα οποτε δικο μου προβλημα. Στο ιδιο μοτιβο εχω φιλαρακια λιωνουν σε θεαση αγωνων ποδοσφαιρου εγω στο 5λεπτο εχω βαρεθει τη ζωη μου να βλεπω 22 ατομα να βαρανε μια μπαλα αυτοι επι 9-10 μηνες λιωνουν 2-3 αγωνες τη μερα. Που ειναι πρακτικα το ιδιο 90 λεπτα επι 500 αγωνες ειναι ακριβως το ιδιο δεν αλλαζει τιποτα. Οποτε καταλαβαινεις περι ορεξεως που λεμε οσο αυτα που κανεις τα απολαμβανεις αυτο μετραει στο τελος και θα μεινει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Arkin 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τo Fenyx ? rising και το 2d prince of persia lost crown σιγουρα ειναι 10 ρια αν αυτο ειναι 7ρι με τα reviews - που δεν ειναι Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros
BlueBlade Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εγώ 5-6 ώρες που έχω παίξει είμαι υπερ ευχαριστημένος με το παιχνίδι. Μπορεί να παίζει ρόλο ότι είμαι και τρελός με τα Star Wars άρα γουστάρω πολύ που έχουμε επιτέλους ένα open world παιχνίδι + ότι όσα κακά και αν έχει αυτή η εταιρία, έχω πει πολλές φορές ότι για εμένα είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο World design και αυτό ισχύει και εδώ. Θα δείξει βέβαια αν θα με κρατήσει ή αν θα το παρατήσω. Σίγουρα όμως δεν είναι και κανένα ναυάγιο όπως το παρουσιάζανε μερικοί, έβλεπα μερικά video και νόμιζα ότι το παιχνίδι είναι ρημάδι τύπου Gollum. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό πάντως, με αποστολές του στυλ ''πήγαινε τάδε χιλιόμετρα εκεί, κάνε αυτό, ξαναγύρνα''.
just getting started Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Έβγαλαν νέο patch που βελτιώνει vram usage και γενικά το performance. https://www.ubisoft.com/en-us/game/star-wars/outlaws/news-updates/PCOasRfTRCek2FfFirser 1
just getting started Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Τόσο πολύ πάτωσε το άβαταρ δηλαδή? Για αυτό εξηγείται και η γρήγορη πτώση τιμής του στα ~30...
Braveheart1980 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://blog.playstation.com/2024/09/10/playstation-store-august-2024s-top-downloads/ 3o σε Ευρώπη, 5ο σε Αμερική. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Braveheart1980
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καθάρισε το παιχνίδι με το τελευταίο patch, βελτίωσαν πολύ το fidelity με Ray Reconstruction και Frame Generation αλλά το performance έφαγε αισθητό hit. Το έχω προχωρήσει περίπου στις 15 ώρες και το main quest δεν είναι κακό.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Psycho_Warhead 4
omghi2u Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κανα 28-30 ωρες μου πηρε να το τελειωσω ξεκινησα με default difficulty αλλα σχετικα γρηγορα το πηγα hard γιατι παραειναι ηλιθια η AI των αντιπαλων, παραμενει ηλιθια και στο hard αλλα τουλαχιστον σε πετυχαινουν και σου κανουν πολυ damage, εβγαλα ευκολα (διαβαζα οτι ειναι δυσκολο) ολα τα syndicates στο excellent rep και πηρα ολα τα sets που δινουν ως τελευταιο reward. Παρα 1-2 τελειωσα ολα τα skills και ολα τα weapon upgrades, ενα upgrade δεν εκανα στο speeder και 2 upgrades δεν εκανα στο trailblazer. Κλασσικο παιχνιδι ubi, πανεμορφα τοπια και κοσμος αλλα κενος. απειρο μελλι και τηγανιτα τιποτα. Δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα παρα καποια πανευρωπαηλιθια κομματια του gameplay οπως τα stealth take downs και το "stealth" γενικοτερα , η Kay σαν χαρακτηρας μου αρεσε αρκετα αλλα ο αγαπημενος μου εγινε ο ND-5. Τον Nix δεν τον βρηκα ενοχλητικo παρα το γεγονος οτι τον εφτιαξαν ξεκαθαρα για το merch. Απο Syndicates (ωραια ιδεα αλλα κακη εκτελεση Imho) το αγαπημενο μου ηταν οι crimson dawn. Βρηκα βαρετους τους ashiga, θα ηθελα να μπορω να κανω με καποιο τροπο join με τους rebels ή με την empire. Το story ηταν all over the place για λιγο παραπανω απο το μισο του παιχνιδιου, αλλα μετα αρχισε να βγαζει νοημα (αν και δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, ηταν απλα ΟΚ.) Αρκετα bugs, το gameplay δεν ηταν κακο, η μουσικη μου αρεσε, τα γραφικα τιμια, ο κοσμος και το lore που βρισκεις δεξια και αριστερα απιστευτο, σε γενικες γραμμες μπορει να μην κολλησα (υπηρχαν μερες που δεν με ενοιαζε να μην παιξω) αλλα οσο επαιζα διασκεδαζα αρκετα. 6 ισως 6.5/10 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από omghi2u 5
BlueBlade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Να πω και εγώ τον καημό μου. Μου γυρίζει το μάτι που με μερικές μπουνίτσες, βγάζει knock out troopers οι οποίοι φοράνε κράνος! Αφού βλέπεις ότι δεν βγάζει νόημα αυτό το πράγμα, ας είχε ένα γκλοπ ή κάτι ο χαρακτήρας... To ίδιο και με το Nix, που πάει και κλέβει κυριολεκτικά μέσα στην μούρη τους και δεν παίρνουν μυρωδιά. Τώρα οκ, προφανώς και αυτά είναι λεπτομέρειες. Αλλά με ενοχλούν γιατί μου βγάζει έναν πολύ έντονο "σταρχιδισμό" από την μεριά των Devs. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Να πω και εγώ τον καημό μου. Μου γυρίζει το μάτι που με μερικές μπουνίτσες, βγάζει knock out troopers οι οποίοι φοράνε κράνος! Αφού βλέπεις ότι δεν βγάζει νόημα αυτό το πράγμα, ας είχε ένα γκλοπ ή κάτι ο χαρακτήρας... Ε, παιχνίδι είναι, οπότε μπορείς να έχεις κάποιο suspension of disbelief. Σε official media έχουμε χειρότερα άλλωστε. 3
xartemporas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου https://tech4gamers.com/ubisoft-value-plummeted-30-a-month
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα