optimus prime Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ετσι ειναι οι μετοχες στα χρηματιστηρια,ανεβαινουν και κατεβαινουν.. Δεν θα δηλωσει και χρεοκωπια,μην τρελαινεστε. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από optimus prime
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Tα "critics reviews " ειναι του κολου τα users να κοιτατε .... Ε βεβαια οσο υπαρχουν τοσοι bootlickers γιατι να βγαλουν κατι καλυτερο ; Νοστιμη η πατατα θελει και αλλη σαλτσα ; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros
optimus prime Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εσυ απο ολα τα threads που μπαινεις και σχολιαζεις ζητημα ειναι εαν εχεις παιξεις κανα δυο απο αυτα.. Μου αρεσει που ολοι εχουν αποψη...απο τα βιντεο παντα!! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από optimus prime 1
Tambas91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Σε γενικές γραμμές έχει κουράσει πολύ η ubi… βγάζει το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικό μανδύα (far cry, assassin,avatar,WD, Star Wars ..) άψυχα, βαρετά σε gameplay, 0 physics, μάπα ΑΙ, βαρετές ιστορίες … το μόνο που έχει να δώσει είναι ο πολύ ωραίος κόσμος που φτιάχνει ίσως και καλύτερα από όλους , αλλά για εμένα προσωπικά δε φτάνει αυτό όποτε μέχρι να αλλάξουν γραμμή φράγκο δε ξανά βλέπουν για αναμασημένη τροφή 3
stratdevel1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει σε αυτή την μορφή να ασχοληθείς μαζί του. Παρόλο που το έχω θα περιμένω λίγους μήνες μήπως κάνουν κάποια ουσιαστική βελτίωση γιατί πολλά πράγματα δείχνουν ότι δεν είναι ώριμο προϊόν. Εξάλλου αν δεν αφιερώνεις 5 ώρες την ημέρα στο gaming υπάρχουν πολλοί άλλοι ωραίοι τίτλοι να ασχοληθείς
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μια χαρά παίζεται το παιχνίδι στην φάση που είναι απλά πρέπει να ξέρει τι να περιμένεις. Μεγάλες βελτιώσεις δεν θα γίνουν ειδικά τώρα που έπεσε η μετοχή της εταιρείας λόγω χαμηλών πωλήσεων. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, optimus prime said: Εσυ απο ολα τα threads που μπαινεις και σχολιαζεις ζητημα ειναι εαν εχεις παιξεις κανα δυο απο αυτα.. Μου αρεσει που ολοι εχουν αποψη...απο τα βιντεο παντα!! Mου το εδωσε ενας για PS5 ναι σε δισκακι * 80 ευρα σπεσιαλ edition εσκασε .... του λεω τι ειναι αυτα επρεπε να εχεις παρει την ultimate στο pc μου λεει δε βρηκα την ακριβοτερη και πηρα αυτη μη χασω τιποτα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros
zvarthangalos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Και κάτι άλλο εκνευριστικό, όταν είσαι σε αποστολή σε κάποιο syndicate δεν σου αφήνει να κανεις manual save αυτά είναι τις Ubi τερτίπια. 1
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Σε γενικές γραμμές έχει κουράσει πολύ η ubi… βγάζει το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικό μανδύα (far cry, assassin,avatar,WD, Star Wars ..) άψυχα, βαρετά σε gameplay, 0 physics, μάπα ΑΙ, βαρετές ιστορίες … το μόνο που έχει να δώσει είναι ο πολύ ωραίος κόσμος που φτιάχνει ίσως και καλύτερα από όλους , αλλά για εμένα προσωπικά δε φτάνει αυτό όποτε μέχρι να αλλάξουν γραμμή φράγκο δε ξανά βλέπουν για αναμασημένη τροφή Η ubisoft τα τελευταια χρονια εδωσε το fenyx. Ενα παιχνιδι το οποιο δεν ακουστηκε οσο τα πιο γνωστα franchise εξαιρετικο γεματο γριφους εξυπνα αστεια ωραια μαχη και πανεμορφος κοσμος. Το ιδιο ειχε συμβει καποτε με το far cry primal. Ακομα ενα παιχνιδι το οποιο επειδη ειχε ιδιο χαρτη με το far cry 4 που ουτε καν το καταλαβαινες δεν ειχε ακουστει. Ποσο underrated και εκεινο ενω προσφερε μια πολυ καλη survival εμπειρια μονος με το τοξο και το δοξαρι και παρεα με το δικο μας ζωο. Αντιθετως βλεπεις να ακουγονται πολυ παραπανω AC η τα πιο γνωστα far cry ghost recon κτλ. Eχει τις στιγμες της η ubi τα τελευταια χρονια αλλα ο κοσμος δεν τις επιλεγει παρολο που αξιζουν ενω παει στα κλασικα και μετα κραζει. Εγω εχω παιξει σχεδον τα παντα απο ubi οποτε κρινω πιο συνολικα την εικονα της. Ενα valhalla μου εχει μεινει με far cry 6 και τωρα το outlaws τα αλλα σχεδον ολα τα εχω τερματισει.
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου ξεχασες τα watchdogs . Τo legion ηταν ξερασμα μια που το αγορασα μια που το εβγαλα ... Μονοι τους τα σκοτωνουν ολα .....
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε ξεχασες τα watchdogs . Τo legion ηταν ξερασμα μια που το αγορασα μια που το εβγαλα ... Μονοι τους τα σκοτωνουν ολα ..... Το watchdogs 2 ειμαι στη μεση κοντα καπου 30 ωρες εχω και μου αρεσει πολυ ειδικα οσο αναβαθμιζω τα gadzets. Δεν ειναι σαν το σκοτεινο πρωτο αλλα ειναι διασκεδαστικο. Το legion μου αρεσαν γραφικα αλλα λιγο που τσεκαρα απο ιστορια το απολυτο τιποτα καπου το εχασαν. Παιξτε fenyx θα πω εγω μαζι με το πρωτο DLC εγω που τρελαινομαι για puzzle γριφους σε συνδυασμο με τον κοσμο και το gameplay απο ubisoft συν ελληνικοι θεοι σε αστειους ρολους το απολαυσα. Μην ξεφυγει απο το ρανταρ σας.
Tambas91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Η ubisoft τα τελευταια χρονια εδωσε το fenyx. Ενα παιχνιδι το οποιο δεν ακουστηκε οσο τα πιο γνωστα franchise εξαιρετικο γεματο γριφους εξυπνα αστεια ωραια μαχη και πανεμορφος κοσμος. Το ιδιο ειχε συμβει καποτε με το far cry primal. Ακομα ενα παιχνιδι το οποιο επειδη ειχε ιδιο χαρτη με το far cry 4 που ουτε καν το καταλαβαινες δεν ειχε ακουστει. Ποσο underrated και εκεινο ενω προσφερε μια πολυ καλη survival εμπειρια μονος με το τοξο και το δοξαρι και παρεα με το δικο μας ζωο. Αντιθετως βλεπεις να ακουγονται πολυ παραπανω AC η τα πιο γνωστα far cry ghost recon κτλ. Eχει τις στιγμες της η ubi τα τελευταια χρονια αλλα ο κοσμος δεν τις επιλεγει παρολο που αξιζουν ενω παει στα κλασικα και μετα κραζει. Εγω εχω παιξει σχεδον τα παντα απο ubi οποτε κρινω πιο συνολικα την εικονα της. Ενα valhalla μου εχει μεινει με far cry 6 και τωρα το outlaws τα αλλα σχεδον ολα τα εχω τερματισει. το fenyx δε το έχω παίξει, όντως από αυτά που έχω δει είναι αρκετά διαφορετικό από την κλασική συνταγή ubi.. το primal απ την άλλη το έχω αγορασμένο σε δισκάκι και είναι το μονο παιχνίδι που έχω κάνει 100% από ubi και αν και μου άρεσε πολύ και το setting του πάλι είναι μια απ τα ίδια.. το origins επίσης με είχε κάνει να κολλήσω άπειρα και είχα μαγευτεί απ τα τοπια με τις πυραμίδες και τις πόλεις αλλα δε κατάφερα ποτε να το τερματίσω γιατί από ένα σημείο και μετά με κούρασε απίστευτα, τώρα εσύ πως μπορείς και τα παίζεις όλα αλήθεια μου φαίνεται σαν άθλος και λες και θέλεις να αυτοτιμωρηθείς.. το odyssey θέλω να πιάσω λόγο αρχαίας Ελλάδας και τρέμω στην ιδέα ότι θα πρέπει να παίξω 70-90 ώρες το ίδιο πράγμα... 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά παίζεται το παιχνίδι στην φάση που είναι απλά πρέπει να ξέρει τι να περιμένεις. Μεγάλες βελτιώσεις δεν θα γίνουν ειδικά τώρα που έπεσε η μετοχή της εταιρείας λόγω χαμηλών πωλήσεων. Έλα ρε συ Psycho οι τύποι μου θυμίζουν τον σεφερλή που εδώ και 30 χρονια λέει τα ίδια αστεία.. κάνουν παπάδες στον τεχνικό τομέα και στα υπόλοιπα έχουν μείνει στάσιμοι... πες μου τη διαφορα έχει και γιατί να προτιμήσω αυτή τη μπαρούφα από ένα από τα δεκάδες αλλα παιχνίδια που έχει βγάλει η εταιρία? 1
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το fenyx δε το έχω παίξει, όντως από αυτά που έχω δει είναι αρκετά διαφορετικό από την κλασική συνταγή ubi.. το primal απ την άλλη το έχω αγορασμένο σε δισκάκι και είναι το μονο παιχνίδι που έχω κάνει 100% από ubi και αν και μου άρεσε πολύ και το setting του πάλι είναι μια απ τα ίδια.. το origins επίσης με είχε κάνει να κολλήσω άπειρα και είχα μαγευτεί απ τα τοπια με τις πυραμίδες και τις πόλεις αλλα δε κατάφερα ποτε να το τερματίσω γιατί από ένα σημείο και μετά με κούρασε απίστευτα, τώρα εσύ πως μπορείς και τα παίζεις όλα αλήθεια μου φαίνεται σαν άθλος και λες και θέλεις να αυτοτιμωρηθείς.. το odyssey θέλω να πιάσω λόγο αρχαίας Ελλάδας και τρέμω στην ιδέα ότι θα πρέπει να παίξω 70-90 ώρες το ίδιο πράγμα... Έλα ρε συ Psycho οι τύποι μου θυμίζουν τον σεφερλή που εδώ και 30 χρονια λέει τα ίδια αστεία.. κάνουν παπάδες στον τεχνικό τομέα και στα υπόλοιπα έχουν μείνει στάσιμοι... πες μου τη διαφορα έχει και γιατί να προτιμήσω αυτή τη μπαρούφα από ένα από τα δεκάδες αλλα παιχνίδια που έχει βγάλει η εταιρία? Να το ξεκινησεις καποια στιγμη ειδικα αν σου αρεσουν γριφοι κτλ ειναι κορυφη καποια ταρταρους levels παρακατω ειναι δυσκολα οπως και το πρωτο DLC που ειναι καθαρα puzzles. Εχει και ελληνικη μυθολογια ειχα λιωσει στο γελιο. Το primal αυτο τρομερο setting μονος απολυτη ηρεμια μεσα στη ζουγκλα σε σπηλιες να ακους να σου την πεφτουν και να μην ξερεις απο που ειναι το καλυτερο FC για μενα μαζι με το 3 τα αλλα ισως ηταν too much σε αρκετα πραγματα. Ενταξει σκεψου βγηκε μετα το 4 και παρολο τον ιδιο χαρτη πηγαν σε κατι τελειως διαφορετικο συγκριτικα. Ειδικα στο βουνο με τα χιονια που κρυωνες και επεφτε η ζωη αν δεν αναβες φωτια ηταν πολυ τιμιο και η ιστορια απλη αλλα αξιολογη για τη χρονολογια που λαμβανει μερος. Το origins ηταν η πρωτη προσπαθεια της ubi για ενα πιο rpg ΑC franchise το ειχα παρει δωρο με την 1070ti και το ειχα παιξει day one εννοειται το εκανα 100% δεν ηταν τοσο μεγαλο οσο το Odyssey που το παραξηλωσαν. Κοιτα ειμαι με τους μηνες μου. Καποιους μηνες θελω χαλαρα θα πιασω καποιο παιχνιδι indie γριφων θα το λιωσω μετα μπορει να θελω narrative η κατι εναλλακτικο πχ death stranding καποιοι μηνες ειναι μηνες ubisoft. Εχω 170 ωρες στο odyssey 65 στο avatar 110 στο breakpoint 60-70 στο wildlands το ειχα παιξει σπασμενο αυτο 90 στο Origins και εχω 100% ολα τα far cry μετα το 3 εκτος το 6 και απο το black flag rogue unity syndicate και αυτα 100% μαζι με τα dlc τους συν fenyx motorfest mirage ολα 100% watchdogs 1 100% μαζι με dlc και τωρα watchdogs 2. Βγαινουν καποιοι μηνες με μονο ubisoft παιχνιδια με ατελειωτο λιωσιμο. Repetitive η οχι με τραβανε περναω καλα και αυτο μενει στο τελος. Απλα θα κραξω οποιοδηποτε αρνητικο οχι επειδη επαιξα avatar σε 8 μερες 65 ωρες θα βαλω 10αρι η Odyssey 170 ωρες θα πω το τελειο παιχνιδι. Θα γραψω τα αρνητικα παντα. Στα σκαρια εχω division 2 ultimate εκδοση και valhalla+far cry 6+outlaws+prince of persia αν μπουν με achievements στο steam το POP εχει.
just_a_dude Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και εγώ μόνο το Origins έχω τερματίσει απλά επειδή τότε είχα άπειρο χρόνο. Από εκεί και έπειτα το κάθε Ubi game που βγαίνει με κρατάει όλο και λιγότερο. Ξεκινάω δυναμικά επειδή έχουν φοβερά σχεδιασμένο κόσμο αλλά μετά από λίγο που έχω καταλάβει ότι θα κάνεις την ίδια ιστορία συνέχεια τα παρατάω. Στο Odyssey άντεξα 40 ώρες σχεδόν, στο Βλαχάρα ούτε καν 20, στο Avatar 15 και το Oulaws το παράτησα στις 3 ώρες και κάτι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσουν τα Ubi games. Και με το shadows κάπως έτσι θα πάει. Θα βάλω το subscription και αν δω ότι είναι η ίδια συνταγή, έχει φύγει refund. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από just_a_dude 1
Tambas91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, Arkin είπε Να το ξεκινησεις καποια στιγμη ειδικα αν σου αρεσουν γριφοι κτλ ειναι κορυφη καποια ταρταρους levels παρακατω ειναι δυσκολα οπως και το πρωτο DLC που ειναι καθαρα puzzles. Εχει και ελληνικη μυθολογια ειχα λιωσει στο γελιο. Το primal αυτο τρομερο setting μονος απολυτη ηρεμια μεσα στη ζουγκλα σε σπηλιες να ακους να σου την πεφτουν και να μην ξερεις απο που ειναι το καλυτερο FC για μενα μαζι με το 3 τα αλλα ισως ηταν too much σε αρκετα πραγματα. Ενταξει σκεψου βγηκε μετα το 4 και παρολο τον ιδιο χαρτη πηγαν σε κατι τελειως διαφορετικο συγκριτικα. Ειδικα στο βουνο με τα χιονια που κρυωνες και επεφτε η ζωη αν δεν αναβες φωτια ηταν πολυ τιμιο και η ιστορια απλη αλλα αξιολογη για τη χρονολογια που λαμβανει μερος. Το origins ηταν η πρωτη προσπαθεια της ubi για ενα πιο rpg ΑC franchise το ειχα παρει δωρο με την 1070ti και το ειχα παιξει day one εννοειται το εκανα 100% δεν ηταν τοσο μεγαλο οσο το Odyssey που το παραξηλωσαν. Κοιτα ειμαι με τους μηνες μου. Καποιους μηνες θελω χαλαρα θα πιασω καποιο παιχνιδι indie γριφων θα το λιωσω μετα μπορει να θελω narrative η κατι εναλλακτικο πχ death stranding καποιοι μηνες ειναι μηνες ubisoft. Εχω 170 ωρες στο odyssey 65 στο avatar 110 στο breakpoint 60-70 στο wildlands το ειχα παιξει σπασμενο αυτο 90 στο Origins και εχω 100% ολα τα far cry μετα το 3 εκτος το 6 και απο το black flag rogue unity syndicate και αυτα 100% μαζι με τα dlc τους συν fenyx motorfest mirage ολα 100% watchdogs 1 100% μαζι με dlc και τωρα watchdogs 2. Βγαινουν καποιοι μηνες με μονο ubisoft παιχνιδια με ατελειωτο λιωσιμο. Repetitive η οχι με τραβανε περναω καλα και αυτο μενει στο τελος. Απλα θα κραξω οποιοδηποτε αρνητικο οχι επειδη επαιξα avatar σε 8 μερες 65 ωρες θα βαλω 10αρι η Odyssey 170 ωρες θα πω το τελειο παιχνιδι. Θα γραψω τα αρνητικα παντα. Στα σκαρια εχω division 2 ultimate εκδοση και valhalla+far cry 6+outlaws+prince of persia αν μπουν με achievements στο steam το POP εχει. το fenyx μου είχε κλείσει το μάτι και θέλω κάποια στιγμή να το πιάσω γιατί φαίνεται τίμιο, το Odyssey σίγουρα θα κάτσω να το παίξω και αυτό γιατί θέλω να δω τα τοπια, αλλα ξέρω ότι μάλλον δε θα καταφέρω να το τερματίσω... το θέμα είναι ότι πλέον στα 33 θεωρώ το χρόνο και τα χρήματα που βγάζω πολύτιμα για να τα σπαταλάω στην ubi και να κάνω ώρες επί ωρών το ίδιο πράγμα, άμα έχεις παίξει ένα παιχνίδι τα έχεις παίξει όλα, δυστυχώς χωρίς να είναι "κακά" παιχνίδια σε μπουχτίζουν τόσο πολύ με αυτό το μοτίβο που εγώ τα έχω σιχαθεί πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα