Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δει να έχει αναφερθεί, αλλα εχει ενα απο τα καλυτερα in game παιχνιδια..απίστευτα  κολλητικό , ειναι σαν ένα είδος πόκερ

• Like 1
  • Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω εχω προβλημα με την vram,μου την τερματιζει μετα απο ενα 20λεπτο in game και εχω μεγαλα frame drops..

Λεω να το βαλω στον παγο μεχρι να το φτιαξουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το σημερινό patch κατάφερα και το έστρωσα και τώρα παίζω χωρίς μεγαλα drops.

Έβαλα το outlaw preset,έκλεισα τελείως το direct lighting και τώρα η vram έχει σταθεροποιηθει περίπου στα 21gb..

Όλα τα textures φαίνονται μπόμπα,πεντακάθαρα και με λεπτομέρεια.

Μετά από 6 ώρες έφυγα από τον Toshara χωρίς να έχω κάνει αρκετά από τα quest που έχει εκεί.

Αυτοί οι reviewers που ισχυρίζονται ότι τελείωσαν το game στις 18-20 ώρες,δεν πρέπει να έχουν κάνει σχεδόν τπτ άλλο εκτός από main quests και σίγουρα δεν μπορει να είχαν ξεκλειδώσει ούτε τα μισά abilities της Kay,του speeder και του trailblazer.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
20 minutes ago, optimus prime said:

Μετά το σημερινό patch κατάφερα και το έστρωσα και τώρα παίζω χωρίς μεγαλα drops.

Έβαλα το outlaw preset,έκλεισα τελείως το direct lighting και τώρα η vram έχει σταθεροποιηθει περίπου στα 21gb..

Όλα τα textures φαίνονται μπόμπα,πεντακάθαρα και με λεπτομέρεια.

Ναι με το πατς , εφτιαξε η εικονα και τωρα δειχνει παρα πολυ ομορφο οπτικα..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χμ. Τίμιο και ειλικρινές review, χωρίς φρουρού και περιττές σάλτσες από τον Κ.Καλκάνη. Συνάδελφο που εμπιστεύομαι από παλιά.

https://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/star-wars-outlaws-review/90278.html

Συμφωνώ για τον Καλκάνη! 👍

Πολύ καλό είναι και το gameover.gr  

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, enable_your_mind said:

Ναι με το πατς , εφτιαξε η εικονα και τωρα δειχνει παρα πολυ ομορφο οπτικα..

Τι εννοείς? Τι είχε η εικόνα? 

Πάντως γενικά να ξέρετε, όσοι δεν παίζετε με RTXDI στο very high, κλείστε το ray reconstruction. Από RTXDI off μέχρι medium κόβει 15-20% fps.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Star Wars Outlaws [Ubisoft]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και κυνηγι θυσαυρου αλλα δεν ειναι σαν τα περισσοτερα games που σου δινουν εναν χαρτη και απλα προσπαθεις να βρεις το σημειο..

Εχεις εργαλειο tracker που αφου φτασεις περιπου στο σημειο που ειναι ο θυσαυρος σε καθοδηγει σε ποια κατευθυνση να πας.

Το ship combat αν και arcade εγω το βρισκω ικανοποιητικο,θα βγαινω στο διαστημα πιο συχνα για αποστολες.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, just getting started said:

Τι εννοείς? Τι είχε η εικόνα? 

Πάντως γενικά να ξέρετε, όσοι δεν παίζετε με RTXDI στο very high, κλείστε το ray reconstruction. Από RTXDI off μέχρι medium κόβει 15-20% fps.

Πριν το patch  το παιχνιδι ειχε μια θολουρα.. μετα εγινε clear

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άθλιο οπτικά το παιχνίδι, μια ''ασπρίλα''(Χάλια contrast που διορθώνεται κάπως αν βάλεις το brightness -10 όπως προτείνουν και κάποια κανάλια για HDR), lip-sync απ΄τα Lidl, το FG έχει τίγκα artifacts σε ό,τι υπάρχει γύρω και γενικά το έβγαλα όπως το έβαλα.

Το Avatar έδειχνε καταπληκτικό σε max settings, εδώ βλέπεις μια βαζελίνη στην εικόνα.

Cancelled subscription και refund.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...