Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διασκεδαστικό είναι, αν έχεις το ubi+ για μένα αξίζει.

Με τα 24Η2 κράσαρε κάθε 10-30 λεπτά, έκανα επαναφορά στα 23Η2 και δεν έχει κάποιο θέμα

• Like 1
  • Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Daredevil είπε

διασκεδαστικό είναι, αν έχεις το ubi+ για μένα αξίζει.

Με τα 24Η2 κράσαρε κάθε 10-30 λεπτά, έκανα επαναφορά στα 23Η2 και δεν έχει κάποιο θέμα

Ε ρε μαμώτο έχω 24H2 και δεν ψήνομαι να κάνω downgrade για ένα γκέιμ..Κάτι λένε χάλασε η M$ στο τελευταίο CU(1586 νομίζω).

Δημοσ.
4 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ε ρε μαμώτο έχω 24H2 και δεν ψήνομαι να κάνω downgrade για ένα γκέιμ..Κάτι λένε χάλασε η M$ στο τελευταίο CU(1586 νομίζω).

ε οκ δεν ήταν θέμα το downgrade, με το καινούριο patch στα 23Η2 ίδιο perfomance boost έχει άλλωστε στους ryzen

Δημοσ.
4 hours ago, just_a_dude said:

18 ευρώ*. Ε γιατί να μην κάνω; Αφού δεν θέλω να παίξω κανένα άλλο παιχνίδι από την Ubi.

Mλκα πως ακριβυνε :P Εγω εχω κατι παλιους κωδικους trial αλλα αν ειναι 1 month basic χ@στο ουτε καν .....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αγόρασαν την 2ρη έκδοση επειδή έχει 3 ημέρες early access.

image.png.d992ab30f819ba854caf42f5b5734358.png

image.png.74577436ec7a5fbce804f19a132b519d.png

Για οποιον εχει την Ultimate, τα παρακατω ειναι ηδη διαθεσιμα ή ειναι future content?

image.png.bfc9a4fd62c802c696a0eed1c5fbcf85.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για οποιον εχει την Ultimate, τα παρακατω ειναι ηδη διαθεσιμα ή ειναι future content?

image.png.bfc9a4fd62c802c696a0eed1c5fbcf85.png

To Kessel runner pack το έχω ήδη, για τα άλλα δε μπορώ να σου πω, το πάω λαού λαου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Braveheart1980 είπε

To Kessel runner pack το έχω ήδη, για τα άλλα δε μπορώ να σου πω, το πάω λαού λαου

Ναι οκ, τελικα ειναι future content. Ειπα μηπως εκαναν κανα αστειο και κλειδωσαν day 1 content πισω απο paywall. Βεβαια, θα προσφερουν αυτα τα 2 packs την ιδια διαρκεια με το base game για να δικαιολογει την σχεδον 2πλασια τιμη? 

image.png.acf58871c6f43472b2239c965602f94b.png

Δημοσ.

Μέχρι να βγει στο steam θα μπει στον πάγο. Ελπίζω να μην έχει multiplayer αν και μόλις είναι αν μπει steam θα ξαναζωντανέψει έστω και για λίγο και αυτό

Δημοσ.

Αυτός εδώ κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό με το παιχνίδι. Τί κακό τον βρήκε τον έρμο;

2/10 του έβαλε :D 

• Haha 3
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι οκ, τελικα ειναι future content. Ειπα μηπως εκαναν κανα αστειο και κλειδωσαν day 1 content πισω απο paywall. Βεβαια, θα προσφερουν αυτα τα 2 packs την ιδια διαρκεια με το base game για να δικαιολογει την σχεδον 2πλασια τιμη? 

image.png.acf58871c6f43472b2239c965602f94b.png

Πρέπει πάντα να φέρνουν cameos από τους γνωστούς χαρακτήρες, έτσι; -_-

Δημοσ.

Αν βάλατε ubisoft+ και δεν σας άρεσε πριν κάνετε refund δοκιμάστε το Anno 1800 το οποίο είναι όντως παιχνιδάρα αν δεν το παίξατε ακόμα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεχρι ποια μερα της συνδρομης εχεις δικαιωμα να κανεις refund το ubisoft plus ?

( Το anno πολυ δυνατο , το μονο παιχνιδι αξιολογο που εχει βγαλει η ubisoft τα τελευταια χρονια) 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...