Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ.

23H2 εδώ με gpu mem leak & ανοιχτό ticket σε Ubi support 😉

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι κακό game, απλά δεν είναι παιχνιδάρα. Δεν είναι 1 in a lifetim, προφανώς. Αλλά εντάξει έχει και καλά στοιχεία, γιατί να πατώσει;

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι τρομακτικά πολλοί οι Star Wars fans, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πατώσει.

Και οι Assasin Creed fans

Και οι Far Cry fans

ΚΟΚ

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν πρόκειται όντως για παιχνίδι του 78/100 που έχει στο metacritic. 78/100 ή αλλιώς 8/10, θεωρείται πολύ καλή βαθμολογία και προφανώς δεν μιλάμε για αριστούργημα αλλά για ένα τίτλο που σίγουρα θα προσφέρει ευχάριστες ώρες.

Εσείς που το παίζετε, είναι έτσι ;

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα είναι αν πρόκειται όντως για παιχνίδι του 78/100 που έχει στο metacritic. 78/100 ή αλλιώς 8/10, θεωρείται πολύ καλή βαθμολογία και προφανώς δεν μιλάμε για αριστούργημα αλλά για ένα τίτλο που σίγουρα θα προσφέρει ευχάριστες ώρες.

Εσείς που το παίζετε, είναι έτσι ;

Για μένα ναι ένα γεμάτο 7,5. Με τον τεχνικό τομέα έχω θέμα, το αναγνώρισαν και στο ticket και αναμένουμε

Δημοσ.

Είναι Ubisoft 2024. Είναι σαν το fast food που έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Ξέρουμε ότι δεν έχει ποιότητα αλλά το έχουμε συνηθίσει και δεν μας χαλάει. Δεν είναι ΑΑΑΑ παιχνίδι ούτε αξίζει $110. Κατα την γνώμη μου επίτηδες το βάλανε τόσο ακριβό ένα σχετικά μέτριο και σύντομο παιχνίδια για να σπρώξουν τον κόσμο στις συνδρομές. Η ποιότητα του παιχνιδιού είναι τέτοια για συνδρομή, όχι για αγορά, σίγουρα όχι στα $110.

Δημοσ.

Πλάκα έχει, για τα 17€ που έδωσα στο ubisoft premium και θα το τελειώσω μέσα στο μήνα. Τι 110 και 120 λέτε..μακριά από μας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Αυτό το 110 ευρώ από πού προκύπτει?

Αγόρασαν την 2ρη έκδοση επειδή έχει 3 ημέρες early access.

image.png.d992ab30f819ba854caf42f5b5734358.png

image.png.74577436ec7a5fbce804f19a132b519d.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ το έκανα refund το subscription πάντως χαχαχ. Έπαιξα λίγο ακόμη αλλά δεν το μπορώ αυτό το χαζό-stealth και το platforming ούτε έχω την υπομονή να προχωρήσω να δω μήπως γίνεται καλύτερο αργότερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

εκανες refund τα 10 $ ; εσυ εισαι πολυ κακος :P

18 ευρώ*. Ε γιατί να μην κάνω; Αφού δεν θέλω να παίξω κανένα άλλο παιχνίδι από την Ubi.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικα τα βρηκε και τα 2 controllers.

Πλακα εχει που μπορεις να στειλεις τον Nix να κλεβει τυπαδες και να φερνει πραγματα γενικοτερα απο σημεια που δεν μπορεις να πας, μεχρι και στη μαχη βοηθαει η γλυκια σκατουλα (θα πουληθει πολυ ο nix)

Tελειωσα το prologue και ειναι αρκετα fun, very simplistic and shallow but fun. Τα 18 ευρωπουλα αξιζαν με το παραπανω καθως θα ριξω μια ματια και στο Avatar frontiers of pandora.

Σε εμενα με 3080, στα 1440p με μια μιξη settings high & ultra, με χαμηλα ως καθολου RT και dlss balanced ειναι πανω απο 60fps.

Δεν εφαγε καποιο crash, ούτε μου bugαρε (ακομα).

Επεξ/σία από omghi2u

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...