just getting started Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 4 hours ago, just_a_dude said: Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως εμένα δεν μου κάνει κλικ αλλά μου φαίνεται πολύ κουραστικό. Έχω πάει στη 2η περιοχή και πάλι είναι η ίδια ιστορία. Stealth και πέρνα μέσα από σωλήνες, και σκαρφάλωσε τον τοίχο τύπου tomb raider και δεν πρέπει να σε δουν κτλ κτλ. Ίσως επειδή και καλά είσαι outlaw αυτό θα είναι το gameplay loop, δεν ξέρω. Και πολύ κλειστοφοβία ρε σεις. Όλο μέσα στα ίδια κτήρια είμαι όλη την ώρα. Ελπίζω παρακάτω να έχει και πιο ανοιχτές περιοχές. Και λίγο χρώμα. Έχω πήξει στο καφέ και το χώμα, χαχα Καλά το gameplay loop αναμενόμενα ρηχό. Από story/narrative/διαλόγους, λέει τίποτα? Επίσης, τι ρυθμίσεις/καρέ είσαι? Εντάξει πάντως αν υπάρχει και άλλο παιχνίδι που να θες από την συνδρομή, θα αξίζει σίγουρα για ένα μήνα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ. Εμ, beta. 😛
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Ποιος σα ειπε να βαλετε 11 μπετατζηδες ε ;
psof Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong... 4
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 2 λεπτά πριν, psof είπε Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong... Ακομα και chin-ass προσθεσαν 1
just_a_dude Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 στα cutscenes δείχνει λίγο πιο ωραία. ίσως κάτι παίζει με το rendering στο game. Αλλά σιγά το θέμα τώρα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε στα cutscenes δείχνει λίγο πιο ωραία. ίσως κάτι παίζει με το rendering στο game. Αλλά σιγά το θέμα τώρα. Καλά ναι, από πολλά παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε μια φωτογραφία σε περίεργο φωτισμό, υπό γωνία και να φανεί ο/η χαρακτήρας πιο χάλια. edit: Εκτός αν είναι σε τέτοια φάση 2
omghi2u Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 27 λεπτά πριν, psof είπε Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong... ασε τα μοντελα εξ ανατολης και μην πηγαινεις τοσο μακρια. δες τον kal kestis που ειναι φτιαγμενος απο δυτικα studio... 16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε στα cutscenes δείχνει λίγο πιο ωραία. ίσως κάτι παίζει με το rendering στο game. Αλλά σιγά το θέμα τώρα. τα cutscenes ειναι pre-rendered. 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Καλά ναι, από πολλά παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε μια φωτογραφία σε περίεργο φωτισμό, υπό γωνία και να φανεί ο/η χαρακτήρας πιο χάλια. edit: Εκτός αν είναι σε τέτοια φάση 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Εννοείται ότι έγινε λόγω DEI και λένε μλκίες..Μπορούν να την μεταφέρουν μια χαρά πιστά.. 3
enable_your_mind Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ. Crashes μου εκανε αν εχω undervolt/ocerclock στη καρτα.. Default παιζει κανονικα και εχω ηδη 24H2
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, psof είπε Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong... προσπαθησαν να την κανουν να μοιαζει με τον Luke. Εξου το 70ς ντυσιμο και μαλλι, ενω φερνει προς το ξανθο. Γιαυτο και φαινεται καπως περιεργο το μοντελο. Αλλα το πηγουνι και τα ζυγωματικα ειναι ακριβως τα ιδια. in other news, το παιχνιδι στο PS store ειναι no9 στα preorders, ενω η εκδοση των 120ε no4 στις πωλησεις. Και εχει βγει και στο Ubi+. Kατα τα αλλα θα πατωνε οπως λεγανε οι γνωστοι στα σοσιαλ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Είναι τρομακτικά πολλοί οι Star Wars fans, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πατώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα