Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, just_a_dude said:

Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως εμένα δεν μου κάνει κλικ αλλά μου φαίνεται πολύ κουραστικό. Έχω πάει στη 2η περιοχή και πάλι είναι η ίδια ιστορία. Stealth και πέρνα μέσα από σωλήνες, και σκαρφάλωσε τον τοίχο τύπου tomb raider και δεν πρέπει να σε δουν κτλ κτλ. Ίσως επειδή και καλά είσαι outlaw αυτό θα είναι το gameplay loop, δεν ξέρω. Και πολύ κλειστοφοβία ρε σεις. Όλο μέσα στα ίδια κτήρια είμαι όλη την ώρα. Ελπίζω παρακάτω να έχει και πιο ανοιχτές περιοχές. Και λίγο χρώμα. Έχω πήξει στο καφέ και το χώμα, χαχα

Καλά το gameplay loop αναμενόμενα ρηχό.

Από story/narrative/διαλόγους, λέει τίποτα?

Επίσης, τι ρυθμίσεις/καρέ είσαι?

Εντάξει πάντως αν υπάρχει και άλλο παιχνίδι που να θες από την συνδρομή, θα αξίζει σίγουρα για ένα μήνα.

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ.

Εμ, beta. 😛

Δημοσ.

Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong...

Capture.png

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, psof είπε

Εντωμεταξύ δείτε πως κατέληξε το μοντέλο της πρωταγωνίστριας. Όταν οι gamers διαμαρτυρήθηκαν οτι την έκαναν πιο άσχημη επίτηδες η Ubisoft αρνήθηκε ότι ήταν λόγω DEI και είπε ότι η απλά η τεχνολογία δεν τους επιτρέπει 1 προς 1 αντιγραφή. Δείτε τα αντίστοιχα μοντέλα του Wukong...

Capture.png

Ακομα και chin-ass προσθεσαν

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

στα cutscenes δείχνει λίγο πιο ωραία. ίσως κάτι παίζει με το rendering στο game. Αλλά σιγά  το θέμα τώρα.

Καλά ναι, από πολλά παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε μια φωτογραφία σε περίεργο φωτισμό, υπό γωνία και να φανεί ο/η χαρακτήρας πιο χάλια.

edit: Εκτός αν είναι σε τέτοια φάση
q2hkVUaBSgJrjw20GrCh9FS4uqHMmLdpDVXBFikE

• Haha 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, psof είπε

Capture.png

ασε τα μοντελα εξ ανατολης και μην πηγαινεις τοσο μακρια.

δες τον kal kestis που ειναι φτιαγμενος απο δυτικα studio... 

Tl0yQ7Y.jpeg

16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

στα cutscenes δείχνει λίγο πιο ωραία. ίσως κάτι παίζει με το rendering στο game. Αλλά σιγά  το θέμα τώρα.

τα cutscenes ειναι pre-rendered. 

2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Καλά ναι, από πολλά παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε μια φωτογραφία σε περίεργο φωτισμό, υπό γωνία και να φανεί ο/η χαρακτήρας πιο χάλια.

edit: Εκτός αν είναι σε τέτοια φάση
q2hkVUaBSgJrjw20GrCh9FS4uqHMmLdpDVXBFikE

BedMjKB.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Psycho_Warhead said:

Λένε στα fora ότι η Win11 24H2 προκαλεί crashes στο παιχνίδι, ενώ όσοι έχουν μείνει με την 23H2 είναι οκ.

Crashes μου εκανε αν εχω undervolt/ocerclock στη καρτα.. Default παιζει κανονικα και εχω ηδη 24H2

Δημοσ.
1 ώρα πριν, psof είπε

Capture.png

προσπαθησαν να την κανουν να μοιαζει με τον Luke. Εξου το 70ς ντυσιμο και μαλλι, ενω φερνει προς το ξανθο. Γιαυτο και φαινεται καπως περιεργο το μοντελο. Αλλα το πηγουνι και τα ζυγωματικα ειναι ακριβως τα ιδια.

in other news, το παιχνιδι στο PS store ειναι no9 στα preorders, ενω η εκδοση των 120ε no4 στις πωλησεις. Και εχει βγει και στο Ubi+.

Kατα τα αλλα θα πατωνε οπως λεγανε οι γνωστοι στα σοσιαλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...