Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάποιοι προσπαθούν παχνίδι του 7.5+/10 να το βγάλουν 3/10 επειδή είναι Ubisoft. Για συνδρομή στα 18 ευρώ είναι μια χαρά το παιχνίδι, για full price προφανώς όχι.

Όταν έχεις δει το ίδιο παραμύθι χρόνια τώρα, είναι λογικό το "game του 7" να σου φαίνεται 3, δηλαδή αδιάφορο. Τα παιχνίδια τους είναι "soulless" εδώ και χρόνια, και το θέμα του Star Wars σήμερα δεν λέει τίποτα, αντίθετα με απωθεί. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, όταν πέσει στα 10-20 ευρώ, μετά από αρκετά patches και ένα εκατομμύριο DLCs, τότε ναι, γιατί όχι.

• Like 6
  • Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όταν έχεις δει το ίδιο παραμύθι χρόνια τώρα, είναι λογικό το "game του 7" να σου φαίνεται 3, δηλαδή αδιάφορο. Τα παιχνίδια τους είναι "soulless" εδώ και χρόνια, και το θέμα του Star Wars σήμερα δεν λέει τίποτα, αντίθετα με απωθεί. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, όταν πέσει στα 10-20 ευρώ, μετά από αρκετά patches και ένα εκατομμύριο DLCs, τότε ναι, γιατί όχι.

Tbh σχεδόν όλα τα παιχνίδια μετά το TW3 μου φαίνονται ''soulless'' :P

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

True, ευτυχώς όμως έχουμε μερικά διαμάντια, όπως BG3, Zelda, RDR2 και μερικά ακόμα μετρημένα στα δάχτυλα.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

True, ευτυχώς όμως έχουμε μερικά διαμάντια, όπως BG3, Zelda, RDR2 και μερικά ακόμα μετρημένα στα δάχτυλα.

Βάλε και το starfield μέσα 

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Φιλαράκο μας έχεις ζαλίσει με το tw3 ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω 

• Haha 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάποιοι προσπαθούν παχνίδι του 7.5+/10 να το βγάλουν 3/10 επειδή είναι Ubisoft. Για συνδρομή στα 18 ευρώ είναι μια χαρά το παιχνίδι, για full price προφανώς όχι.

ναι αλλά αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο και συμβαίνει χρόνια. Αν δεν μπορεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες να βγάλει ένα game που να αξίζει την τιμή του ε βράστα τότε..

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Βάλε και το starfield μέσα 

Φιλαράκο μας έχεις ζαλίσει με το tw3 ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω 

Και 'γω να προχωρήσω θέλω, βαρέθηκα στο 2015.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βγάζουν και remastered εκδόσεις με ray tracing και καλύτερα textures για να συνεχίζεις να παίζεις και το 2024 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα λιγο , εβαλα 1 μηνα τη συνδρομη , η οποια εκτος οτι δινει cloud μου δινει τα παιχνιδια που εχει να τα παιζω και στο πισι και στο xbox επειδη εχω συνδεσει τον λογαριασμο

Στα του παιχνιδιου τα γραφικα μια χαρα και με ολα full και RT Ηigh  με FSR3 και Frame gen  σε ultrawide επαιζε πανω απο 100 fps.Θα δειξει πως θα παει οταν παιξω παραπανω , αλλα απο αποδοση το παιχνιδι δειχνει μια χαρα ( δεν ξερω αν αργοτερα θα εχει θεματα)

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Δημοσ.

Στο 17.30' και μετά η ουσία.

ε όχι και 3/10 μην είσαι τόσο υπερβολικός ρε Μήτσο, ένα ωραιό 5- είναι. Όταν κάνει 10€ και αυτό θα το πάρουμε.

Spoiler

πάντως ο κόσμος δε διαφέρει και πολύ σε αυτά που γράφουμε και εμεις. Πάλι καλά γιατί ένιωθα κακός όποτε έκραζα ubi games.image.png.8760615339918420163845f6d357f68d.png

• Haha 1
Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα αγορασα ενα λαπτοπ dell με i5 16gb kai intel iris xe λετε να μπορω να τρεξω το παιχνιδι εστω σε 30 fps?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...