Προς το περιεχόμενο

Star Wars Outlaws [Ubisoft]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από γραφικά και performance μια χαρά θα είναι. Δεν θυμάμαι game της Ubi εδώ και χρόνια που να μην έχει καλά γραφικά και να τρέχει χάλια. Το θέμα είναι σαν game. Από αυτά που έχω δει είναι φαίνεται η γνωστή συνταγή των action-adventure-"""rpg""". Ας περιμένουμε να δούμε όμως.

• Like 1
  • Απαντ. 526
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, nikos5800 said:

άλλο ένα παιχνίδι της Ubisoft με potential που θα πάει χαμένο😁κάτι σαν το avatar

Ακριβώς. Ωραίο παρουσιαστικό, σχετικά αδιάφορο εσωτερικό. Δεν είναι κακά παιχνίδια, απλά πάσχουν όντως στην ουσία που κάποτε την πρόσεχαν περισσότερο εξού και απέκτησαν κοινό φανατικό τα παιχνίδια της.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, optimus prime είπε

Απλά οι millenials δεν μεγάλωσαν με τέτοια αλλά με Bob  σφουγγαράκι και anime...

Αυτό είναι γενίκευση.

Συνήθως τα παιδιά βλέπουν ως επί το πλείστον παιδικά και όχι ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Τα δε anime είναι μια υπέροχη κατηγορία και αρκετά δεν είναι για παιδιά, είναι πολύ σκληρά. Εκτός και αν σνομπαρεις Dragonball, pokemon κτλ.

Και σαν proud millennial γεννημένος το 1988 θα πω ότι η ηλικιακή αυτή ομάδα είναι από το 1981 ως το 1996. Btw το πρώτο sw βγήκε το 1977 και ο Μπομπ Σφουγγαράκης το 1999 και είδα πρώτη φορά sw το 2001 και μετά ξανά στα 19 μου, γιατί ως τότε δε μου άρεσε, δε θα το πάρω ως δεδομένο αυτό.

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αρεσκείες όμως, ούτε τα ίδια ερεθίσματα, και κυρίως όταν η οικογένεια αν αποκλείει διάφορα. Και ούτε υπάρχει κάποια πεπατημένη που θα πρέπει να ακολουθηθεί για το πότε να δει κάποιος κάτι. Πόσοι πχ είναι οι genX και baby boomers δεν έχουν δει sw ή δεν τους αρέσει.

Spoiler

Κυρίως οι αντιλήψεις των ανθρώπων που είναι στο φόρουμ εδώ είναι προς την silent gen, με τις απόψεις που εκφέρουν. Αλλά ποιοι είμαστε μεις να κρίνουμε άλλωστε ohhh wait αυτοί κρίνουν το κάθε τι διαφορετικό 😅.

image.png.14df4bb9485bc1b67dd0dbda180deae6.png

Τώρα για το παιχνίδι, φαίνεται κάπως μια από τα ίδια που φτιάχνει η Ubisoft, κοπι-παστε. Θα βγει, θα το παίξετε και θα δούμε πως θα είναι 😁.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το παιχνίδι θα τα σπάει αλλά δεν είναι για όλους.. 

Οι haters θα παραμείνουν haters,δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει.

το ότι σε κάποιους δεν αρέσει η κατεύθυνση που έχει πάρει η ubi εδώ και χρόνια με τα δεκάδες πανομοιότυπα quests, το μέτριο combat, το ok-ish story, κτλ, κτλ, δεν τους κάνει haters.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, just_a_dude said:

το ότι σε κάποιους δεν αρέσει η κατεύθυνση που έχει πάρει η ubi εδώ και χρόνια με τα δεκάδες πανομοιότυπα quests, το μέτριο combat, το ok-ish story, κτλ, κτλ, δεν τους κάνει haters.

Εγώ αλλά βλέπω εδώ να γράφονται χρόνια...

Χλευασμός και οι ίδιες π@....ες που βλέπουμε στα social..

Η Ubisoft αυτό και η Ubisoft εκείνο.. 

Το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας ξινιζει...

Πάρε παράδειγμα τον από πάνω που μόλις ποσταρε..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Το παιχνίδι θα τα σπάει αλλά δεν είναι για όλους.. 

Οι haters θα παραμείνουν haters,δεν πρόκειται αυτό να αλλάξει.

το νομισμα εχει 2 οψεις ομως.

οπου λες Haters, υπαρχουν και οι d-riders διχως αυριο.

Απο την δικη μας πλευρα θελουμε απλα να παιξουμε καλα games, που να μην εχουν απλα ενα ωραιο και προσεγμενο wrap, αλλα μολις το ανοιξεις εχεις μια ωραια ζεστη αφρατη ραδακου.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Εγώ αλλά βλέπω εδώ να γράφονται χρόνια...

Χλευασμός και οι ίδιες π@....ες που βλέπουμε στα social..

Η Ubisoft αυτό και η Ubisoft εκείνο.. 

Το ένα μας βρωμάει και το άλλο μας ξινιζει...

Πάρε παράδειγμα τον από πάνω που μόλις ποσταρε..

fair enough

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, just_a_dude said:

fair enough

Εγώ θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που για εσένα μπορεί να είναι ασήμαντο αλλά για εμένα παίζει ρόλο.

Η Ubisoft είναι από τους λίγους publishers που σε πολλά παιχνίδια τους έχει υποστήριξη για tobbii  eye tracker.

Εγώ γουστάρω να παίζω έτσι παρόλο που τα παιχνίδια της δεν είναι 10αρακια η 9αρακια.

Και μόνο που χρησιμοποιώ τα μάτια/κεφαλι μου για να κάνω tracking αντιπαλους η να γυρνάω την κάμερα αυτό για εμένα ανεβάζει το immersion και ας μην είναι το παιχνίδι "τελειο"

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγώ θα σου πω ένα απλό παράδειγμα που για εσένα μπορεί να είναι ασήμαντο αλλά για εμένα παίζει ρόλο.

Η Ubisoft είναι από τους λίγους publishers που σε πολλά παιχνίδια τους έχει υποστηρίξει για tobbii  eye tracker.

Εγώ γουστάρω να παίζω έτσι παρόλο που τα παιχνίδια της δεν είναι 10αρακια η 9αρακια.

Και μόνο που χρησιμοποιώ τα μάτια/κεφαλι μου για να κάνω tracking αντιπαλους η να γυρνάω την κάμερα αυτό για εμένα ανεβάζει το immersion και ας μην είναι το παιχνίδι "τελειο"

Σε γενικές γραμμές και εμένα ας πούμε μου αρέσουν τα games της ubi (έχω αγοράσει όλα τα AC εκτός από το mirage, και μέχρι το far cry 4). Αυτό που συμβαίνει κάθε φορά είναι ότι ξεκινάω δυναμικά επειδή ο κόσμος είναι φοβερά σχεδιασμένος κάθε φορά αλλά μετά από καμιά 20αρια ώρες αρχίζω και βαριέμαι λόγω της επανάληψης.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, just_a_dude said:

Σε γενικές γραμμές και εμένα ας πούμε μου αρέσουν τα games της ubi (έχω αγοράσει όλα τα AC εκτός από το mirage, και μέχρι το far cry 4). Αυτό που συμβαίνει κάθε φορά είναι ότι ξεκινάω δυναμικά επειδή ο κόσμος είναι φοβερά σχεδιασμένος κάθε φορά αλλά μετά από καμιά 20αρια ώρες αρχίζω και βαριέμαι λόγω της επανάληψης.

Μωρέ και εγώ βαριέμαι αλλά όχι μόνο με τα παιχνίδια της Ubisoft.

Eνταξει όταν έχεις παίξει μερικές εκατοντάδες παιχνίδια στο παρελθόν δεν έχεις αυτή την όρεξη που είχες πιο παλια.

Τουλάχιστον εγώ έτσι ειμαι,μπορεί να ξεκινήσω το Star wars όταν βγει,να παίξω κάνα 20ωρο,να το παρατήσω για κάνα μήνα και να το συνεχίσω ξανά.

Το Valhalla το τερμάτισα ένα χρονο αφού είχε βγει ενώ το είχα ξεκινήσει όταν βγήκε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

image.png.14df4bb9485bc1b67dd0dbda180deae6.png

δεν εχει την γενια των Xennials στην οποια ανηκω:

xennials-the-microgeneration-between-the

Επεξ/σία από KilliK
  • Haha 1
Δημοσ.

Εντάξει το 16:9 που δείχνουν στο βίντεο είναι γελοίο, όπως επίσης και το "high refresh rate" και το ότι μπορείς να αλλάζεις τα graphic settings (duh). Αλλά βλέπω θα έχει τα πάντα όλα, και FG και RR, μια χαρά. Όλα τα ΑΑΑ πρέπει να τα έχουν όλα πλέον. Μακάρι να είναι καλό ή τουλάχιστον να μην είναι φουλ βαρετό. Θέλω να παίξω ένα SW game. Το στυλ των Fallen Order και Survivor δεν με τράβηξε. Μια χαρά games είναι, απλά εμένα δεν με κράτησαν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

καλώς τον επαγγελματία hater... ok το πέταξες το φαρμάκι σου μεγάλε? κλασικός millennial...

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

To εχω ξαναπει ,πιο μεγαλο troll δεν  υπαρχει απο το την ubisoft. Διαφημιζουν το 16:9 ως feature 

άκουσε να δεις μάγκα αυτά τα features έχουμε.. take it or leave it

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...